Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Relaţia cu ONG-urile

Angela răspunde organizaţiilor nonguvernamentale

ONG: „Doamna Zarojanu, după părerea noastră relaţia ONG-uri-Primărie nu a funcţionat prea bine în ultimii ani, deşi aceste organizaţii joacă un rol major pe domenii politice, sociale, ecologice, de comunicare şi de alt tip. Ce veţi face în acest sens dacă veţi ajunge primar al Sucevei?

Angela: „Vă mulţumesc pentru întrebarea formulată şi doresc să vă spun că în decursul mandatului ca viceprimar am sprijinit, atât cât a depins de mine, activitatea specifică a diverselor ONG-uri din municipiul Suceava. Este adevărat că fiecare ONG, prin domeniul propriu de interes, îşi aduce o contribuţie semnificativă la normalizarea relaţiilor între grupuri sociale, la protejarea unor categorii de persoane defavorizate, la protejarea mediului ambiant, cât şi în alte direcţii de preocupare. De exemplu, ştiu că în cazul unor ONG-uri există depuse solicitări pentru acordarea unor spaţii din partea Primăriei pentru a amenaja, după caz, sedii de funcţionare, adăposturi de noapte, cluburi sau locuri de întâlnire pentru persoane. De asemenea, ştiu că în unele cazuri sunt ONG-uri ce plătesc taxe pentru sediul central prin asimilare cu taxele plătite de către companii, cum ar fi cazul „AREAS” şi „Centrul de Resurse pentru ONG-uri”, care funcţionează în sediul Şcolii Populare de Artă şi plătesc o taxă de salubrizare destul de ridicată. După părerea mea, întrucât activitatea ONG-urilor este una complet nelucrativă, cred că trebuie găsită o soluţie legală pentru a diferenţia taxele şi impozitele plătite de acestea faţă de companii. Vă asigur că în calitate de primar voi propune Consiliului local anumite modificări legislative cu privire la ONG-urile din Suceava, însă voi avea în vedere şi alte modalităţi de a îmbunătăţi comunicarea dintre Primărie şi aceste structuri ale societăţii civile. Vă mulţumesc încă o dată pentru întrebare.

P.S. Aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angela răspunde organizaţiilor nonguvernamentale.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Angela răspunde organizaţiilor nonguvernamentale3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Se va rezolva trimis de
(14 mai 2008, 11:54:53
O problema ce se va rezolva doar cu ajutorul doamnei Angela. Dupa alegeri, cand doamna Angela Zarojanu va fi primar cred ca se va ajunge la o intelegere cu privire la reducerea taxei.

Deci pana atunci bafta...
1.1  RE: Se va rezolva trimis de
(14 mai 2008, 16:03:53
Da, d-na Angela crede ca trebuie gasita o solutie, tu crezi ca se va ajunge la o intelegere..... Eu nu cred, ci sunt sigur ca astea sunt vrajeli electorale. Pana atunci... help yourself!
2.   Se vor intelege trimis de
(14 mai 2008, 11:59:22
Legat de reletiile dintre ONG-uri si cei de la Primarie: cred ca principalul motiv a lipsei de comunicare a fost Lungu dar sper sa se rezolve cand doamna Angela va fi primar.
2.1  RE: Se vor intelege trimis de
(14 mai 2008, 13:41:12
Adica la Pastele cailor...
2.2  RE: Se vor intelege trimis de
(14 mai 2008, 14:06:35
Adica la pastele muertzilor m,a,t,i,i, mai VOT, nu mai scrie aiurea ca am sa te taxez rau de tot!
3.   Unde s-a ascuns? trimis de
(14 mai 2008, 16:37:51
unde a fost angela in ultimii patruani?

care au fost atributiile ei in primarie?

daca nu a fost in stare sa faca nimic (pentru comunitate) dupa cum ea insasi recunoaste de ce nu si-a dat demisia?(evident un gest de onoare)

in rest, pentru raspunsul la comentariul anterior : sustinatorii sunt pe masura candidatilor.
4.   Presedinte ONG Suceava trimis de
(14 mai 2008, 20:41:39
Sunt presedintele unui ONG din Suceava si pot sa va spun ca de cate ori doream sa ajung la primar trebuia sa stau la audiente ore si de multe ori eram intors fiindca primarul Lungu nu avea timp pentru discutii pe aceste teme. In schimb de fiecare data reuseam sa abtin ceea ce doream cu ajutorul doamnei Zarojanu. Acum cateva saptamani am fost cautat de Lungu ca sa-l sustin in campanie. Sa o creada el, tot timpul a sustinut numai pe cei care ii mancau din palma, dar eu asa ceva nu am facut. Eu impreuna cu toti membrii si simpatizantii nostri o votam pe doamna Zarojanu si facem campanie pentru ea. Nu avem nevoie de nimic doar sa nu fim tratati ca niste prosti asa cum am fost pana acum de Lungu!!!
5.   Bluah trimis de
(14 mai 2008, 21:39:58
vax
6.   Multumiri trimis de
(14 mai 2008, 23:07:16
ii multumim pe aceasta cale doamnei angela, fata lui tata, prietena lui nelutu lungu si adevarata distrugataoare de spatii verzi (autodeclarata intr-un articol de acum o luna), ctitor de chiscuri prin areni si de mansarde pe blocuri.

imaginea ei de hamangia o gasiti in fata primariei suceava si in fata bcr-centru uitandu-se gales si ingaduitor la dumneavoastra.

va va rezolva toate problemele de sanatate, va ghiceste in ghioc, va dezleaga de noroc
7.   Bravo contra trimis de
(15 mai 2008, 09:25:14
Cel mai simpatiq comentariu de pana acum....tare frate! Imaginea de Hamangia...cool

Cat despre ONG-urile Sucevei...ce ati facut pentru batranii nevoiasi?pentru copiii din orfelinate?pentru cainii vagabonzi?pentru persoanele cu disabilitati fizice? Sa va fie rusine doamnelor si domnilor presedinti de ONG-uri carora "v-a rezolvat d-na angela problemele"...Nesimtzire crasa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei