Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiecte

Zarojanu: „Construcţia şoselei de centură este meritul liberalilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei, şi candidat din partea PNL pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Angela Zarojanu, a declarat că realizarea investiţiei prin care se va construi şoseaua de centură a Sucevei este meritul liberalilor şi al Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Zarojanu a precizat că la începutul acestei săptămâni a fost semnat protocolul prin care se demarează efectiv lucrările de construcţie a şoselei de centură.

„Am făcut lobby şi am reuşit să aducem acest proiect la Suceava. Spre deosebire de alte partide care azi promit că vor aduce Muntele Athos şi vor înlocui Rarăul, noi, liberalii, putem vorbi şi despre ce am făcut concret pentru Suceava”, a declarat Angela Zarojanu.

Ea a arătat că noua şosea de centură va face legătura între ieşirea spre Fălticeni şi cea spre Rădăuţi,  intersectând DN 17 spre Gura Humorului, şi va înlocui actuala centură din Şcheia. Angela Zarojanu a arătat că investiţia se va realiza cu finanţare din partea Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu: „Construcţia şoselei de centură este meritul liberalilor”.
 Vizualizări articol: 1098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Zarojanu: „Construcţia şoselei de centură este meritul liberalilor”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo Angela trimis de
(14 mai 2008, 11:21:49
Se vede ca se doreste sa se realizeze ceva de o mare importanta si asta se datoreaza numai PNL-ului. Probabil ca o sa scapam putin de aglomeratie.happy
2.   Un vot in plus trimis de
(14 mai 2008, 11:27:33
Am avut bafta ca PNL-ul este un partid ca doreste sa faca ceva de calitate pentru Suceava, bravo lor.Sper ca Angela sa fie primar.
2.1  RE: Un vot in plus trimis de
(14 mai 2008, 13:57:07
Acuma sunteti deja penibii cu pnl -ul vostru cu tot daca cineva a facut ceva gata voi aveti relizari marete si restul nimic si toti se lauda cu munca voastra....

Sunteri penibili si de kko
3.   Atentie trimis de
(14 mai 2008, 11:45:44
Pina la urma se va vedea ca RIRIITA tot la Dorohoi va ajunge.
3.1  RE: Atentie trimis de
(14 mai 2008, 13:46:38
SQUALL, vezi ca si mata e din Dorohoi, si a ajuns si ea la suceava unde te-a fatat pe tine!! Cred ca te-a fatat noaptea, pe timp de furtuna, de esti asa de handicapat mintal!!!
4.   Lungu tot vanzator de varza a ramas trimis de
(14 mai 2008, 11:53:39
Soseaua de centura s-a facut cu sprijinul PNL, Suceava Utilitati si Mediu, canalizarea etc cu sprijinul PSD, si LUNGU ce-a facut? o mare frecare?A indatorat municipiul cu peste 100miliadre de lei ca de shpaga nu este impozitabila...Taiasca LUNGU< FLOREA
5.   ... trimis de
(14 mai 2008, 11:54:58
o sa fii primar pe naiba Angela,chiar nu vezi ca nimeni nu te vrea???Cheltui banii de pomana cu campania ta de rahat.Nu te mai incuraja degeaba..nu vei fi niciodata primar...cel putin la suceava nu...poate intr-un sat ceva.Du-te la dorohoi raraito si ia-o si pe sora-ta aia cu tine ca tot vrei tu s-o bagi peste tot in partidul ala
6.   Pericol de PeNeLei trimis de
(14 mai 2008, 12:01:59
pericol de penelei pupincuristi la primele 3 comentarii.. da`ti scroll down cat mai repede pt a evita greata
7.   Pentru primii patru trimis de
(14 mai 2008, 12:02:37
cred ca voi sunteti agitatori PNL-isti. Centura nu s-a facut, faptul ca s-a semnat un protocol nu inseamna nimic. E doar o promisiune electorala. Centura se va face, dar cand va fi gata? In 2100? Referitor la promisiunile PNL-istilor si al acestui guvern de nimic pe care voi il ridicati in slavi, stiti ce decalara Eugen Nicolaescu Ministrul Sanatatii acum o luna la BBC? Ca spitalui din Falticeni e gata in septembrie! Acum 2-3 ani zicea ca s-au alocat bani ca spitalul sa fie terminat. Mergeti la Falticeni sa vedeti in ce stadiu este spitalul, acelasi ca si acum 10 ani. PNL-istii si nu numai ei, toti politicienii, sa se laude cu ceva care a fost terminat, cu ceva palpabil, nu cu proiecte care se concretizeaza in zeci de ani. Asa ca lasat-i mai moale cu centura Sucevei ca nu va cred decat cei cativa agitatori de partid, poate nici astia.
8.   Afara cu sclavii din pdl trimis de
(14 mai 2008, 13:49:03
PERICOL DE AGITATORI pdl la ultimele comentarii, mai ales cele scrise de toto si atentie, la interval de cateva zeci de secunde (12:01, 12:02)...soogeti pewla scalvilor din pdl, voi sunteti niste lingai ordinari!!!! HHAAHAHAHAHAHAHA ce o sa mai plangeti cand o sa pierdeti alegerile in turul 2!!!!!! HAHAHAHAH
8.1  RE: Afara cu sclavii din pdl trimis de
(14 mai 2008, 14:09:20
Iar te produci pe forum,nataraule?Esti fraier cat incape,dar recunosti ca PDL ajunge-n turul 2!Te-ai mai scos cu asta!
9.   Sosea trimis de
(14 mai 2008, 15:35:49
AM MASINA NOUA ,PANA TERMINA ASTIA SOSEAUA DE CENTURA O VOI DA LA PROGRAMUL RABLA
10.   Serios,d-na Angela! trimis de
(14 mai 2008, 16:04:51
Care merit??Dar de unde a avut banii PNL-ul? De la Patriciu(adica din banii nostri)cumva?Nu cumva sunt banii contribuabililor gestionati prost de un premier cu numele Tariceanu,ce a ramas repetent in facultate.Da,acest individ Tariceanu a ramas repetent in facultate.Care centura doamna Zarojanu?Pai daca d-ta ajungi primar in Suceava, Vornicu si Steiciuc iti "ciupesc" tot bugetul primariei pe un an,cat ai clipi din ochi.O sa ramai cu degetul in gura,plangand.Pe acesti 2 indivizi,doar gasca PSD-ista ii depaseste in "furtisaguri".
10.1  RE: Serios,d-na Angela! trimis de
(14 mai 2008, 18:35:51
Supervizor, PNL a avut bani de la mata, de la ciorapul ei ala vechi si rupt in care tu credeai ca tine poze din tinerete...eheee..mare surpriza trebuie sa ai acum sa afli ca ea tinea acolo un teanc de bani, castigati cu mare sudoare in tinerete, pe strazile municipiului si pe langa ele....SOOGI PEWLA GUNOIULE , auzi la el, cica de unde a avut bani PNL...mare prost mai esti!
11.   Nu mai cred in minuni trimis de
(14 mai 2008, 19:06:31
in Suceava nici in campanie electorala nu se astupa gropile care au impanzit toate strazile orasului,asa ca soseaua de centura e ceva din "1001 de nopti" si o sa o faca Aladin cu lampa fermecata...
12.   Zarojanu trimis de
(14 mai 2008, 21:03:38
s-aq scarpinat in****in public
13.   Vorbiti pe de laturi trimis de
(15 mai 2008, 01:05:59
Vorbiti pe de laturi, pana pe 01-05-2008, Lungu a fost PNL-ist, iar acum e PD-Laturi. Cand era mai bun, atunci sau acum? TRASEIST, asa ca e normal sa aiba si o sosea de centura. STIE EL DE CE si pentru ce..... Asemeni lui sunt cu zecile in judet, stau "la cald" pana vad cam cine e in "pool position" si "LA PLACINTE INAINTE>>>>>!" Votati-i, astia reprezinta schimbarea( partidelor ca a stilului de lucru si a ideologiei.....) Chiar sunteti jalnici si va mai luati de altii??? CIOCUL MIC, CA ACUM SUNTETI LA PUTERE! nu asa strigati acum patru ani????
14.   Mi-e scarba trimis de
(15 mai 2008, 09:18:22
Nu vad decat vreo doua mesaje acatarii pe aici...si in rest numai lingatori de cururi ba de la pnl ba de la pdl ba de la psd...soseaua de centura e un arizona dream pentru Suceava si nu vad cum se va realiza in urmatorii 7 ani. Cat despre candidatzii Sucevei sunt totzi o apa s-un pamant...sincer sunt atat de patatzi totzi de parca asistam la premiera 101 dalmatieni...bulshit.
15.   Vrajeala trimis de
(15 mai 2008, 10:10:04
Poate doamna Zarojanu ne poate explica de ce desi erau pregatite studiile si proiectul , finantarea a fost amanata din cauza ca seful ei de partid d-l Tariceanu l-a durut la pix si astfel in loc sa fie incepute lucrarile in ianuarie anul trecut, debia prin aug-sept au inceputwinking

Cat despre meritele sale in asta eu nush, dar poate se intreaba uni oameni cum ca mare parte din lucrarile care au fost "date" de ea sunt adjudecate de aceeasi firma (Test Prima), nu am nimic cu firma respectiva, dar inca imi aduc aminte de figura facuta la inaugurarea Kaufland.winking
16.   Test prima trimis de
(15 mai 2008, 10:24:34
Nu mai comentez si despre domnii astia de alta religie insa vreau doar sa-i intreb...de ce dau spaga? E legal de la biblie?
17.   Da? trimis de
(15 mai 2008, 10:31:09
Urechea targului l-a auzit MEREU pe LUNGU ca vrea sa faca sosea de centura, NICIODATA pe Zarujanu !!!! Adica, mai pe intelesul PNL-istilor astia latratori: Lungu, cat a fost PRESEDINTELE PNL s-a zbatut si a dat drepturi pe la Bucuresti pentru aprobarea soselei de centura. NU Zarujanu, NU Marza !!! Zarujanu n-a facut decat o VARZA cu circulatia din oras, culminand cu SENSUL UNIC de pe Alexandru cel Bun, cea mai proasta decizie care se putea lua - a directionat traficul greu PRIN MIJLOCUL ORASULUI, care si asa era foarte aglomerat ! DECI: PNL-ei lingai, ciocu' mai mic, ca oricum nu are nimeni nevoie de comentariile voastre vulgare si agresive !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei