Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Implicare

Gavril Mîrza s-a întâlnit cu simpatizanţii din zona Câmpulung Moldovenesc

La Câmpulung Moldovenesc a avut loc marţi o întâlnire de lucru a conducerilor organizaţiilor locale PSD din întreaga zonă, a candidaţilor ce vor reprezenta partidul la alegerile din iunie, a primarilor şi consilierilor locali actuali din partea PSD şi a unui  număr mare de localnici interesaţi de intenţiile şi proiectele partidului pentru viitorul zonei cu reprezentanţii conducerii judeţean a partidului.

Au discutat îndelung cu cei prezenţi preşedintele Organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, candidat al acestui partid pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, dar şi vicepreşedinţii Ioan Cuşnir şi Roman Stecyk.  

“Pentru mine a fost una dintre întâlnirile importante pe care le am frecvent cu oamenii din zona Câmpulung Moldovenesc. Ne aflăm aici pentru a discuta cu localnicii şi pentru a susţine candidaţii PSD în alegeri. Personal pot să îi asigur pe cei ce vor vota trandafirii şi reprezentanţii lor că nu vor greşi, pentru că roadele muncii noastre încep să se vadă. Este vorba despre alimentarea cu apă, termoficare, lucrările la DN 17 şi multe altele. Nu în ultimul rând, ne interesează ca în mandatul următor să declanşăm acţiunea de termoizolare a faţadelor blocurilor cu o contribuţie minoră sau inexistentă a asociaţiilor de locatari”, a declarat preşedintele Gavril Mîrza.

Membrii conducerii judeţene au fost întâmpinaţi în centrul urbei de un grup de tineri social-democraţi în tricouri roşii cu însemnele PSD, care i-au primit cu aplauze.

 

„Vom rezolva problemele majore cu care se confruntă populaţia”

Reuniunea începută în centrul municipiului s-a prelungit cu discutarea unor chestiuni organizatorice specifice municipiului, la sediul PSD din Câmpulung Moldovenesc, prilej cu care au fost abordate punctual şi problemele ce necesită rezolvare urgentă în localitate, precum şi modul concret în care social-democraţii se implică în soluţionarea lor.

“PSD are la Câmpulung Moldovenesc un candidat la funcţia de primar , în persoana dlui Vasile Vargan şi listă completă de candidaţi la funcţii de consilier local, oameni eficienţi şi pricepuţi în domeniile lor. Vreau să transmit tuturor locuitorilor din Câmpulung Moldovenesc un gând bun şi încrederea că la 1 iunie vor vota cei trei trandafiri şi candidaţii PSD, cu angajamentul că noi vom rezolva problemele majore cu care se confruntă populaţia”, a spus Gavril Mîrza, care a mai adăugat: „Poate cea mai importantă acţiune care trebuie să preocupe administraţia este creşterea bunăstării tuturor localnicilor, prin oferirea de noi locuri de muncă, dezvoltarea turismului şi atragerea de fonduri europene pentru a fi investite în infrastructură şi turism. De această perspectivă oamenii pot să fie siguri, pentru că România are la dispoziţie în perioada următoare 31 de miliarde de euro şi, dacă alegătorii votează oameni competenţi, care au demonstrate în timp că ştiu să facă lucruri bune, vor avea de câştigat din experienţa şi profesionalismul aleşilor lor. Noi avem candidaţi care ştiu cum să aducă bunăstarea localităţilor lor, oameni în care alegătorii pot avea încredere”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavril Mîrza s-a întâlnit cu simpatizanţii din zona Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gavril Mîrza s-a întâlnit cu simpatizanţii din zona Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Xxx trimis de
(14 mai 2008, 11:34:55
Cu tot respectul , domnule Marza....La CJ campulungenii o sa va sustina ,dar primarul care l-ati propus pentru c-lung ma indoiesc
2.   Mda trimis de
(14 mai 2008, 11:37:38
Ce te`as rezolva eu cu o teava in c*ur, un mar(sau p**a) in gura si cu curu`n foc in timp ce niste imbecili rontzaie mititei in jurul tau si toarna bere pe tine.
3.   Fluturarea falcilor lui marzoi trimis de
(14 mai 2008, 11:54:22
tov Marza,nu mai rezolva nici o problema,daca nu ai reusit 16 ani,lasa vraja ca nu mai suntem la colhoz aici.CJ il va castiga Flutur si PDL,iar voi comunistii veti zbiera ca niste disperati...va veti angaja la Rosal...sau la pensie!
4.   GOGOASA LUI MIRZA - GAZUIL METAN trimis de
(14 mai 2008, 13:04:16
DE CE NU A VORBIT D-L MIRZA DESPRE MODUL CUM CU SOCIETATEA FANTOMA BUCOVINA ECOTERM GAZ A BLOCAT INTRODUCEREA GAZULUI METAN IN ORAS SI CIMPULUIGENII AU SUFERIT DE FRIG 4 ANI. DE CE NU A LASAT SA SE FACA CA LA RADAUTI SI OAMENII AVEAU GAZE NATURALE INCA DIN ANUL 2004, DAR EL ACEST MIRZA PINA NUSI SCOATE PARTEA LEULUI CIT DORESTE EL SI ACOLITII SAI NU SE LASA, INDIFERENT CINE SUFERA. ACESTA ESTE TOVARASUL MIRZA SI DESIGUR SA ASOCIAT CU D-L MILITIAN VARGAN. DOMNILOR CIMPULUNGENI DECI VOTATIL PE D-L MIRZA, EXCROC DE TALIE MONDIALA CRESCUT, NASCUT SI FORMAT DE P.C.R.-P.S.D. BRAVO.
5.   Uite Marza, nu e Marza... trimis de
(14 mai 2008, 13:05:13
Si v-a incantat receptia campulungenilor, nu??? Ca nu ati putut sta nici macar 5 minute in mijlocul lorlaughing)))) ca au inceput sa va huiduie.... frumos program, nu am ce spune... copii aia cu steaguri si bannere habar nu au cine e si cum arata Vargan, de dvs. nici atat (defapt, or fi aflat ieri)laughing)) Expirati la 1 Iunie...
6.   Uite Marza, nu e Marza... trimis de
(14 mai 2008, 13:05:56
Si v-a incantat receptia campulungenilor, nu??? Ca nu ati putut sta nici macar 5 minute in mijlocul lorlaughing)))) ca au inceput sa va huiduie.... frumos program, nu am ce spune... copii aia cu steaguri si bannere habar nu au cine e si cum arata Vargan, de dvs. nici atat (defapt, or fi aflat ieri)laughing)) Expirati la 1 Iunie...
6.1  RE: Uite Marza, nu e Marza... trimis de
(14 mai 2008, 13:50:09
Iar tov Vargan e o nulitate in materie de primarie asa cum a fost si la BT asigurari,asa cum a fost si in politie!
7.   Fati bagajul trimis de
(14 mai 2008, 13:52:58
tov. marza dupa imaginea din poza vad ca ai prevazut ca vei pierde cj ti-ai luat haina ,te rog sa nu uiti naravul in cj pa, ne vedem la casvana .
8.   Lasa-ne,lasa-ne tataie. trimis de
(14 mai 2008, 13:55:55
Cum au venit alegerile, cum tataia Marza si-a adus aminte de cel mai chinuit si cel mai napastuit oras(de fapt o comuna ,avand in vedere cum este si ce are) din judetul pe care si-l doreste la pastorit pe veci :Campulungul bucovinean.Am mai scris pe forum si in 2004,2005,2006,2007,atragand atentia mai marelui judetului asupra problemelor grave cu care se confrunta orasul nostru(trei ierni de frig,apa,infrastructura) dar cine sa ma auda.Nu a gasit timp si nici solutii pentru a ne ajuta. Si iata acum cu colonelul sau (militianul Vargan) a gasit chipurile solutii pentru toate .Hai bai Marza fii serios. Hai bai Vargan fii serios de undeai "descalecat "matale si pozezi in "Salvatore de la Patria" Ce crezi ca ne prostesti cu moaca ai de amorez ratat ? Campulungul trebuie sa se trezeasca si sa nu dea municipiul pe mana unor otrepe ca voi. Mai lasati-ne,ne-am saturat de imbuibati ca voi.
9.   Toti au scris foarte bine pe forum trimis de
(14 mai 2008, 14:09:48
mare dreptate aveti oameni buni,sper ca dupa unu iunie sa mai auzim de acesti indivizi pe la DNA!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu a fost socat marza de mizeria aia de oras??..c`lung??

Strazile si starea acelei``gauri``mizerabile?...v voturi,le va avea...din partea familiei proprii doar!
10.   Saturatie trimis de
(14 mai 2008, 14:24:03
Oameni buni ,chiar nu v-ati saturat de asemenea aberatii?Daca nu v-ati saturat,continuati tot asa......In drum spre parintii mei trec prin Campulung Moldovenesc.Acest oras merge spre lichidare totala in ritmul asta.

Domnule Flutur ,aveti toata sustinerea ca sa faceti schimbarea pentru ca asa nu mai tine!!!
10.1  RE: Saturatie trimis de
(14 mai 2008, 18:00:44
Gabriela, mai faci pipi in pat?
11.   Ce vremuri... trimis de
(14 mai 2008, 14:26:15
Ati reusit sa aduceti acest minunat targ bucovinean in cea mai jalnica stare. Credeti ca niste mici si niste bere vor readuce faima si frumusetea de altadata a Campulungului?

Ati distrus intreg judetzul, PSD-erbedeilor! Uitati ce sosele avem in judet, tov. Marza. De ce nu lasati si pe altii sa se ocupe de problemele reale ale jud.? Sau mai aveti niste clienti politici de multumit?

De ce nu recunoasteti ca sunteti ineficienti?
12.   La tepe cu voi trimis de
(14 mai 2008, 15:50:29
Dupa ce ai distrus tot judetul,acum vrei sa maninci coliva Campulungului???

Nu tii la acest oras si nici la oamenii lui.Stiu si de ce,pentru ca au avut tot timpul curajul sa te infrunte demni si curajosi.Ar trebui sa te declare Persona non grata.Ti-ai adus militia in PSD si vrei sa castigi alegerile cu excrocul de Vargan /I-ai vazut declaratia de avere ?cum poate un om cinstit si corect sa aiba din salar de bugetar o asemenea avere ? Ce masini are nevasta ,el, copii, vila hectarele de fineata de la hurghis, etc. Votati imbuibati !!! Votati profitorii revolutiei!! Vargan eroul !! Din greseala in greseala pina la distrugerea finala.
13.   Tv. marza trimis de
(14 mai 2008, 15:51:18
ma intreb daca nu i-a fost sete lui tv.marza si daca i- fost de unde a baut apa, poate de la ploaie, caci in Campulung Bucovinean nici macar esenta vieti nu exista "apa".PROMISIUI DESARTE din partea comunistilor
14.   Vizita* trimis de
(14 mai 2008, 16:32:06
H�c!! Parerea mea!!

Articolul trebuia sa se intituleze "Gavril M�rza si-a vizitat rudele la C-lung Moldovenesc" daca se tine cont de c�ti simpatizanti are pe acolo. Ca restul, dupa c�te am auzit, l-au cam huiduit.

Parerea mea!! H�c!!
14.1  RE: Vizita* trimis de
(14 mai 2008, 16:33:31
:))))))))

Asa am auzit si eu!:)Parerea mea....o voi spune nitel mai tarziu!:))))
14.2  RE: Vizita* trimis de
(14 mai 2008, 17:12:17
ce mai stai ??? hai ca sintem curiosi.!
14.3  RE: Vizita* trimis de
(14 mai 2008, 17:21:24
Gabriela vreau parearea ta acum.Citi ani ai Gaby?
14.4  RE: Vizita* trimis de
(14 mai 2008, 18:02:29
Are vreo 20, arata ca de 50 si gandeste ca una la menopauza severa! E moartea pasiunii!
15.   Care simpatizanti?? trimis de
(14 mai 2008, 18:11:12
S`a intalnit marza cu simpatizantii....care frate??...eu l`am vazut din masina in treacat...l`am recunoscut dupa burtica,era cu vargan si catzo...sclavul lor mai nou...cunoscatorii stiu cine`i ``catzo``...ala care si`a incendiat cabana si se tot razboieste cu interlopii...ala le face lor campanie electorala...mijto,zau...succesul e garantat...ce mare`i disperarea``domnilor``...e ultima voastra``sansa``...si nu cred ca alearga dupa bani,sincer...se tem ca`si pierd din imunitate si influentza...si incep vizitele pe la parchete!!!
16.   Statistica trimis de
(14 mai 2008, 18:13:45
Deci facem un pariu...pe bugetul orasului...asa ca sa nu pierdeti mult:)

Daca marza iese victorios la alegeri nu`l mai vedem decat de maxim doua ori in 4 ani pe la c`lung mold...si atunci pe la vreo petrecere campeneasca sau vreun festival cu mancare multa!!!

Se prinde careva??

17.   Haha trimis de
(14 mai 2008, 18:16:18
nu bate nimeni pariu,doar poate face careva o contraoferta si garanteaza ca nici de alea doua ori nu mai apare...ca`si strica dita`mai masina pana in satul asta parasit!
18.   ....... trimis de
(14 mai 2008, 22:11:17
Numai nesimtit sa fii sa nu pricepi ca-ti fuge pamantul de sub picioare Marza.Cat despre acolitii lui n-am cuvinte.Le-am intrebat respectuos daca stiu si altceva in afara de injurii si jigniri,dar au raspuns la fel.....
19.   A mai fost un primar psd ist betiv care a borat trimis de
(14 mai 2008, 23:01:27
huuuuuu militienilor
20.   Apa trimis de
(16 mai 2008, 22:11:11
Vreau apa in campulung, nu-l vreau pe Marza! Eu sunt un simpatizant al Apei! Oameni buni, apa la Campulung a ajuns un lux, si nimeni nu se revolta, nimeni nu spune nimic! Nu-l vreau pe Mirza, nu-l vreau pe Serban...VREAU APAAAA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei