Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Lungu scoate pe piaţă un card de măsurare a stresului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, candidatul PD-L la un nou mandat, a anunţat că va scoate pe piaţă două materiale electorale inedite pe care le-a şi prezentat în conferinţa de presă desfăşurată ieri la sediul partidului. În primul rând este vorba de un card de măsurare a stresului care are pe faţa principală fotografia lui Ion Lungu şi îndemnul „Eliberează-te de stres! Votează Ion Lungu”.

Cardul este prevăzut cu un cristal termosensibil care îşi schimbă culoarea la atingerea cu mâna în funcţie de starea în care se află persoana respectivă. El măsoară patru stări: relaxat, normal, stresat şi nervos.

„Cardul poate fi folosit şi de către adversarii politici. Celor care sunt stresaţi o să le dăm câte un card ca să poată să măsoare stresul”, a declarat Lungu.

Pe verso, cardul conţine următorul text: „Acest card îţi arată că eşti nervos sau stresat? Relaxează-te! Ştii că poţi avea încredere în Primarul tău. L-ai testat timp de patru ani. Acum îl cunoşti, ştii că e aproape de suceveni, bun gospodar, serios, priceput şi harnic. Nu ai nevoie de promisiuni, fiindcă faptele vorbesc pentru el. Pe 1 iunie votează-l pe Ion lunguţ şi zâmbeşte! Fii fericit în oraşul tău, cu Primarul tău!”.

Lungu a testat cardul în faţa presei, care a indicat că se află în stare „normală”. Al doilea material electoral prezentat de candidatul PD-L este o ruletă în lungime de un metru care scrie „Dacă e lung măsori/ Dacă e Lungu votezi”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu scoate pe piaţă un card de măsurare a stresului.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu scoate pe piaţă un card de măsurare a stresului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bata este instrumentul de masurare a stresului trimis de
(14 mai 2008, 13:30:21
Bata este instrumentul de masurare a stresului impotriva incompetentului de Lungu, si chiar nu as ezita sa o folosesc la ce moaca de zarzavagiu are si la ce prostii debiteaza neuronul lui....
2.   Cel mai Lung stres" a fi sau a nu fi primar" trimis de
(14 mai 2008, 14:12:20
Cred ca sloganul ,,Elibereaza-te de stres! Voteaza Ion Lungu" mai bine era "Eliberati-l de stres pe Lungu", primaria e prea grea pentru dumnealui asa ca trebuie eliberat din acest stres si faftul ca e stresat se vede pe zi ce trece.

Eliberati-l de acest stres.... suceveni.
3.   Felicitari trimis de
(14 mai 2008, 16:30:54
Felicitari domnule primar Lungu pentru initiativa.Au nevoie PSD-istii de acest card.Poate se mai linistesc nitel.
3.1  RE: Felicitari trimis de
(14 mai 2008, 18:49:22
Gabriela esti o mare proasta, pierduta in tranzitie!
4.   Alta metoda de campanie nu a gasit? trimis de
(14 mai 2008, 16:42:27
dac facea ceva pentru suceava era mai simplu :

venea lungu, prezenta ceea ce a facut, prezenta planurile de viitor si oamenii il alegeau.

banal

dar nefacand nimic vine cu jucarii si giumbuslucuri.

o pacoste pentru suceava
5.   Jonglerii sau jucarii trimis de
(14 mai 2008, 21:26:38
fostul primar lungu ( fara L mare) s-a jucat cu noi , sucevenii . Am fost jucaria lui timp de 4 ani. Si , se pare, ca i-a placut. Si mai vrea inca o data. Dar noi nu trebuie sa mai fim jucaria lui, nu mai vrem . Sa se joace cu Angelica, cu care s-a mai jucat, si cu fluturasii, pe pajiste, la Prelipca..... Pa, Ionut lungut.
6.   La fel trimis de
(15 mai 2008, 08:37:04
Aceleasi injurii,in schimb-idei ioc.Forme fara fond.....
7.   Gadgeturi trimis de
(15 mai 2008, 09:32:58
Ce mai are domnul magician Lunguletz-Prelipca in manecutza? Iepurasi portocalii? Porumbei gogonatzi numai buni de dat pe gusa?

Si tu mareatza Gabriela vrei schimb de idei? OK !

Ia zi tu cateva realizari de-ale taranului ot prelipca si ma predau.

8.   Pentru ZORRO trimis de
(15 mai 2008, 09:54:42
Sunt un om pur si simplu.Nu sunt mareatza...etc.Lasati acest limbaj la usa cortului dumneavoastra.Nu am ce sa discut cu interlocutori atat de "stilati".
9.   Gabriela trimis de
(15 mai 2008, 10:16:15
In primul rand ca nu sunt interlocutorul tau,in al doilea rand chiar nu am nici un fel de cort cu toate ca mi-as fi dorit si...in al treilea rand...asteptam un schimb de idei nu de replici rasuflate...OK?
10.   Gabriela trimis de
(15 mai 2008, 10:19:10
Si..am uitat nu e nevoie sa pui ghilimele din simplul motiv ca intr-adevar chiafr sunt STILAT...sic!
10.1  RE: Gabriela trimis de
(15 mai 2008, 10:34:10
Am observat....Cu mare regret in suflet o spun....
11.   Nu am ce sa discut trimis de
(15 mai 2008, 10:24:20
Va repet ca nu am ce sa discut cu oameni care au invatat de la viata doar sa jigneasca si sa injure.Am constatat ca foarte multi di PSD au aceasta meteahna.Aseara,in emisiunea Sara pe Deal,domnul PSD-ist de frunte,in afara de a-l jigni si calomnia pe domnul Flutur nu a mai avut nimic de spus.De abureli si prostii ne-am saturat.

Schimb de idei cu dumneavoastra???
12.   Mare adevar trimis de
(15 mai 2008, 10:38:08
Da, Gabriela, ai pus punctul pe I ! In afara de injurii la adresa lui Lungu, sau a PD-L, astia din PSD, PNL nu mai au nimic de spus ! Vom alege oare niste indivizi fruntasi la INJURATURI si CALOMNII ? Niste indivizi care s-au "lipit" pana si de buncarele de gunoi ? Asa "Pastreaza curatenia orasului" ? CE au de gand sa faca PSD-ii si PNL-ii daca, prin reducere la absurd, castiga alegerile ? NU AU SPUS NIMIC ! Decat ca...Lungu NU..., PD-L...NU, etc., etc. In afara specializarii lor in furtisaguri si inselatorii, ce fac ? In afara unui guvern ANTINATIONAL, cu ce se pot lauda ? Cu ABSOLUT NIMIC !
13.   Pentru Zorro trimis de
(15 mai 2008, 10:42:02
Stilatule, ZI-I MATA ceva realizari ale lui Marza sau Zarujanu ! DUPA aia, arunca cu pietre in ceilalti, neicusorule !!! Pentru ca realizarile PNL-ului pentru TARA ASTA au fost REMARCABILE, NEMAIPOMENITE, FANTASTICE, dar.... LIPSESC CU DESAVARSIRE !!!
14.   Ptr. catavencu si de ce nu,gabriela trimis de
(15 mai 2008, 10:49:07
De ce aveti voi doi senzatia ca as fi incartiruit in PSD? Nu am aruncat cu pietre in nimeni...si despre realizari...hai sa o luam metodic:ce s-a facut in Suceava dupa 1990?

Strazile sunt la fel doar mai pline de masini,Itcaniul si Burdujeniul sunt in aceeasi crunta mizerie...George Enescu e la fel de gaurit ca si acum zece ani...mai vreti?

Nu inteleg insa de ce nu acceptati realitatea...nu avem candidati la Primaria Sucevei,efectiv loazele astea care candideaza acum sunt de toata jena...asta e!
15.   In continuare trimis de
(15 mai 2008, 10:53:49
Teatrul e o dulce amintire,in schimb avem fanfara si fanfaronada in parcul central,cinematograful central e un dezastru in schimb se ridica triumfatoare la intrarea in oras doua citadele,cea doamnei jeni mandachi-de rasul curcilor si pocitania de Hotel Albert,marza si titi petre au distrus terenurile statiunii...de ce? Acolo era proiectat un intreg cartier...in fine,in curand pleaca dracu' si stadionul...sa continui?
16.   Da,Zorro trimis de
(15 mai 2008, 11:14:02
Intr-adevar, AI REUSIT sa punctezi cateva din "realizarile marete" ale cuplului PSD-PNL ! Ei, acuma se vede cu ce se "lauda" catindatii ! Fie-le tarana usoara !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei