Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mai 2008 - Anul XIII, nr. 111 (3792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Ovidiu Milici îi explică lui Vasile Ilie cum funcţionează CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Suceava, Ovidiu Milici, a calificat ca nefondate acuzele aduse de vicepreşedintele PD-L Suceava, Vasile Ilie, cu privire la inexistenţa unei strategii de dezvoltare a judeţului, existenţa unei birocraţii excesive în această instituţie, a unui anumit grad de corupţie sau lipsa transparenţei şi a sprijinului pentru comunităţile locale în vederea de atragerea de fonduri europene.

Milici a ţinut să-i transmită lui Vasile Ilie că în momentul de faţă, CJ Suceava implementează 10 proiecte cu fonduri europene nerambursabile, în valoare de 16 milioane de euro, fiind promovate alte opt proiecte pentru reabilitarea unor drumuri judeţene, de peste 48 milioane de euro.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al CJ Suceava a precizat că această instituţie are pregătite alte 17 proiecte, tot pentru modernizarea unor drumuri judeţene, cu o valoare de peste 61 milioane de euro.

„Este foarte adevărat că în ultimul timp au apărut în Suceava foarte mulţi ‘specialişti în proiecte’ pe metru pătrat, care consiliază populaţia în direct la televiziune, spunând lucruri care nu au nici un suport în realitate. Ţin să-i informez pe aceştia că CJ Suceava a fructificat oportunităţile de finanţare din fonduri nerambursabile europene, fiind caz de bună practică pentru multe dintre instituţiile similare din România”, a precizat Ovidiu Milici.

 

CJ Suceava are implementat un sistem de management al calităţii

Făcând referire la lipsa transparenţei şi la birocraţia excesivă reclamată de Vasile Ilie, Ovidiu Milici i-a transmis acestuia că CJ Suceava este a cincea instituţie de acest gen din ţară în care s-a implementat un Sistem de Management al Calităţii care a fost certificat de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii Bucureşti, ca fiind conform cu Standardul de calitate ISO 2001:9001. El a explicat că această certificare s-a făcut cu scopul de a îmbunătăţi activitatea CJ Suceava, sens în care nou angajaţi ai instituţiei au participat la cursuri de formare ca auditor intern în domeniul calităţii, iar patru dintre aceştia fiind implicaţi direct în managementul calităţii.

„De asemenea, se tot repetă că nu există o strategie de dezvoltare. Ori strategia de dezvoltare economică şi socială a judeţului pentru perioada 2008-2013 va fi supusă aprobării în viitoarea şedinţă de Consiliu Judeţean după ce a fost postată pe site-ul instituţiei două luni de zile pentru dezbatere publică”, spune Ovidiu Milici.

El a mai adăugat că această strategie a ţinut cont şi de nevoile de dezvoltare ale judeţului Suceava, dar şi de strategia regională şi naţională de dezvoltare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Milici îi explică lui Vasile Ilie cum funcţionează CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ovidiu Milici îi explică lui Vasile Ilie cum funcţionează CJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt milici trimis de
(14 mai 2008, 12:00:21
Ovidel,baiatule,sa vad ce vei face dupa 1 iunie,cand marzoiul tau,care arata ca un porc de taiat(pe deasupra are si sacoul pe umar in afise,gata de plecare) va deveni pensionar,iar voi,hotii care ati distrus judetul,care sunterti cauza plecarii a 230.00 de suceveni in strainatate,voi jegosilor veti pierde ireversibil.Sa vad atunci ce veti face?Daca vrem punem pariu ca veti pierde...PSD este identic cu Camorra(MAFIA ITALIANA)
1.1  RE: Pt milici trimis de
(14 mai 2008, 12:54:11
Il cunosc pe Ovidica asta demult tare. Baietii ii spuneau Milici Vanilici facand o analogie cu cantaretii aia doi de cantau prin anii '90. Ii spuneau asa pentru ca el mi mult canta si dadea din gura, bine, rau, oricum dadea din gura. Nu e baiat rau dar e buna asta cu Milici Vanilici... Acum a cam incaruntit Ovidica iar cantaretii aia doi, negri, cred ca si-au tuns si ei pletele impletite... Viva la Revolucion, zicea Che Guevara. Noi zicem Desteapta-te Romane, ca au precat 230.000 de peasants work-eri. Ce mai la deal a vale!
1.2  RE: Pt milici trimis de
(14 mai 2008, 13:57:19
Onoranta comparatia cu Milli Vanilli,pentru o asemenea creatura!Din pacate,un component al destramatei trupe a decedat acum cativa ani!
2.   Pt milici trimis de
(14 mai 2008, 12:01:12
Ovidel,baiatule,sa vad ce vei face dupa 1 iunie,cand marzoiul tau,care arata ca un porc de taiat(pe deasupra are si sacoul pe umar in afise,gata de plecare) va deveni pensionar,iar voi,hotii care ati distrus judetul,care sunterti cauza plecarii a 230.00 de suceveni in strainatate,voi jegosilor veti pierde ireversibil.Sa vad atunci ce veti face?Daca vrem punem pariu ca veti pierde...PSD este identic cu Camorra(MAFIA ITALIANA)
3.   Management al calitatii trimis de
(14 mai 2008, 14:39:49
Dumneavoastra vorbiti de managementul calitatii implementat in Cosiliul Judetean?Stiu ca sunteti profesor de limba romana.Atat de mult va injositi domnule Milici???Eu sunt convinsa ca nici dumneavoastra nu credeti ceea ce ati afirmat!
4.   Cons.jud. trimis de
(14 mai 2008, 15:03:49
Milici prof. de Romana? nu cred, la exprimarea care o are si vocabularul slab, nu cred. Poate de Sport sau Istorie-Geografie. Dar si pt. ac. obiecte este mult pt. el. Din pacate mai are f.f/.multe de invatat sa poata fi un purtator de cuvint f. bun. Offf..... ce oameni sunt la conducere.....lasa de dorit....
5.   Cons.jud. trimis de
(14 mai 2008, 15:04:24
Milici prof. de Romana? nu cred, la exprimarea care o are si vocabularul slab, nu cred. Poate de Sport sau Istorie-Geografie. Dar si pt. ac. obiecte este mult pt. el. Din pacate mai are f.f/.multe de invatat sa poata fi un purtator de cuvint f. bun. Offf..... ce oameni sunt la conducere.....lasa de dorit....
6.   ANALOGIE CU PSD trimis de
(14 mai 2008, 16:51:25
DOAMNELOR SI DOMNILOR CHIAR TOTI TRASEISTII CONDUC PROSTIMEA SI MAI IAU SI BANI PT ASTA.MILICI A FOST LA PD ACUM LA PSD CINE STIE LA CATE PARTIDE A MAI FOST ,CATA ONESTITATE SI CISTE MI AR FI RUSINE SA MAI APAR IN PUBLIC DACA AS AVEA ONOARE SI AS FI TRASEIST
6.1  RE: ANALOGIE CU PSD trimis de
(14 mai 2008, 18:39:07
Domnule ,,gogoasa expirata" nu-l cunosc pe Milici asta in schimb il cunosc pe TRASEISTUL VASILE ILIE(EX:FSN,PD,PDSR,PD-L...etc asa ca mai bine beleste ochii mari la 1 iunie in ziua votului. Te rog vezi pe cei din fruntea PD-Leului(sau RON-ului) pe la cate partide au trecut pana au ajuns din nou sub comanda ,,marinarului"(ca doar nu cei ,,alesi" democratic conduc PD-L). SA TRAIESTI BINE(am fost sincer)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei