Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă – PSD

Vasile Ilie, unul din cei 15.000 de specialişti de care Suceava a avut nevoie

Pe vremea când fostul prefect CDR-ist al judeţului Suceava, Vasile Ilie, se înscria în PSD, declara în toată presa că „nu se mai regăseşte în P.D.” şi că „PSD-ul este un partid care reprezintă cu adevărat doctrina social-democrată şi că este un partid apropiat de interesele oamenilor”.

De o bună bucată de vreme, de când a trădat de mai multe ori până să ajungă acolo unde-i este locul, domnul Vasile Ilie încearcă să-şi ascundă imaginea de trădător, traseist şi oportunist atacând la comandă, fără suport real, tocmai pe oamenii care l-au sprijinit.

Este clar pentru toată lumea cam ce fel de caracter îndoielnic are fostul prefect CDR-ist, Vasile Ilie, deoarece, atunci când a plecat din PD prima dată i-a atacat pe foştii săi colegi pedişti care l-au ajutat să fie „uns” prefect. Trădând din nou, plecând din PSD la PD-L, Vasile Ilie ce face?

Ceea ce ştie mai bine: spurcă pe toată lumea, minte, crezând că face pe plac stăpânilor săi şi că va mai obţine un ciolan de ros.

Îl informăm pe Vasile Ilie că, în ipoteticul caz că PDL-ul va ajunge să împartă ciolane, ciolanul domniei sale este deja rezervat altcuiva, deoarece nici în PD-L nu mai are credibilitate, darămite în ochii opiniei publice.

Până să facă domnia sa analize cu privire la activitatea Consiliului Judeţean, îl rugăm să prezinte sucevenilor, deocamdată, următoarele:

  • realizările pe care le-a avut, pe timpul cât a fost prefect al guvernării CDR la nivelul judeţului Suceava
  • de ce mai sunt încă locuinţe neelectrificate în Suceava deoarece a fost director la fostul IRE, iar acum este director la EON
  • ce a făcut domnia sa pentru Suceava ca unul dintre 15.000 de specialişti CDR-işti, pentru că, cu ceilalţi 14.999 ne-am lămurit deja

Credem că acestea ar fi temele pe care ar trebui să le abordeze fostul prefect CDR-ist, Vasile Ilie, şi dacă nu mai are altele pentru agenda domniei sale îi sugerăm noi una: „CUM SE POATE CITI O STRATEGIE DE DEZVOLTARE A UNUI JUDEŢ, ALTFEL DECÂT CA PE UN CONTOR”

Biroul de Presă PSD Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie, unul din cei 15.000 de specialişti de care Suceava a avut nevoie.
 Vizualizări articol: 953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Ilie, unul din cei 15.000 de specialişti de care Suceava a avut nevoie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vasile ilie oare nu este un oltean dupa nume???? trimis de
(13 mai 2008, 11:40:31
Vasile Ilie zis 6 case ca atatea cred ca are ar trebui sa se inchida in garajul in care si-a tinut mercedesul pana a parasit functia de prefect, si s-o ia si pe evazionista de nevasta o notarita de doi bani care are multe de explicat din manariile pe care le-a facut.oare cat ii mai suporta Pamantul pe mojicii asta ?????
2.   Traiasca voluntarul ilie cu fluturasi in cap trimis de
(13 mai 2008, 11:52:57
Apropos Nea ILie ar trebui sa stii ca declaratia ta de avere este incompleta , nu cistigi nimic la eon? iar nefasta ta nimic ca notar? ce oameni buni..fac munca voluntara....mari oameni mari caractere....sa ne traiti bine...poate la botosani?????
2.1  RE: Traiasca voluntarul ilie cu fluturasi in cap trimis de
(13 mai 2008, 12:52:02
Nu te stresa prea tare frate, e clar ca asta e doar inca unul ce vrea bucatica kui de ciolan!
3.   Traseistul trimis de
(14 mai 2008, 03:52:43
O caracterizare foarte buna facuta pentru fostul prefect CDR Vasile Ilie.este un traseist fara valoare.Ar fi prea prosti cei de la PD-L sa-i mai acorde mai un ciolan.

Vazandu-se cu functie s-ar putea sa-si gaseasca alti prieteni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei