Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

PNŢCD trebuie să retragă afişele cu Orest Onofrei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Electoral Municipal Suceava a acceptat, în cursul zilei de ieri, contestaţia depusă de subprefectul Orest Onofrei, privind folosirea abuzivă a numelui său pe afişele electorale ale PNŢCD. În aceste condiţii, această formaţiune politică ar trebui să retragă de pe panourile electorale din municipiul Suceava toate afişele pe care apare numele lui Onofrei.

Reamintim că PNŢCD a folosit, de la începutul acestei campanii, afişe prin care acest partid transmite electoratului că „Votând candidaţii PNŢCD, votaţi valoarea!”, enumerându-i apoi pe toţi candidaţii ţărănişti pentru funcţia de primar al Sucevei. Printre aceştia se numără şi Orest Onofrei, care a candidat din partea acestui partid în anul 2000, actual subprefect de Suceava, dar şi Eugen Girigan, candidat în anul 2004, în prezent membru PSD.

Orest Onofrei a precizat că nu i se pare normal să i se folosească numele în campania electorală, în condiţiile în care nu şi-a dat acceptul pentru acest lucru. Onofrei a precizat că folosirea numelui său în campanie este ilegală, cu atât mai mult cu cât în momentul de faţă este înalt funcţionar public, statut care nu îi permite să fie implicat în activităţi politice.

„Consider că decizia dată de Biroul Electoral Municipal este corectă. Şi repet. Nu mă deranjează să fiu asociat cu valoarea, dar nu e normal ca numele meu să fie folosit în campanie, mai ales că acum sunt înalt funcţionar public”, a spus Orest Onofrei.

În ceea ce-l priveşte pe liderul PNŢCD Suceava, Petru Juravle, acesta a afirmat că afişele acestui partid sunt legale, considerând că nu trebuia acceptul celor prezenţi pe aceste materiale electorale.

Decizia Biroului Electoral Municipal Suceava cu privire la contestaţia depusă de Orest Onofrei poate fi atacată la Biroul Electoral Judeţean în termen de 48 de ore de la data afişări acesteia.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNŢCD trebuie să retragă afişele cu Orest Onofrei.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PNŢCD trebuie să retragă afişele cu Orest Onofrei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre jegosul de onofrei trimis de
(13 mai 2008, 16:35:56
Onofrei, ai fost , esti si vei fi un pocait jegos penal si tradator. Cu alte cuvinte, un pupator in kr al lui flutur. Noroc ca baietii rai te-au lucrat cu un sut in dos! LA REVEDERE POCAIALA!!!
2.   Onofrei, cap de vipera trimis de
(13 mai 2008, 17:14:37
Martalogul asta de Onofrei, seara s-a culcat doctor de gaini iar dimineata cand s-a trezit era Reprezentantul Guvernului la Suceava. Ca in povestea cu HarapAlb.

Coane Gica, ai greist cu pocaitul asta, nu e bun de nimic, inafara de ....uciderea copiilor pe strada cu masina.

PNTCD-ul l-a facut om, fiindca era un nimeni.... pe la Lucina. Curata balegarul de la cai. Iar acum, un partid cu mare respect istoric PNTCD....ii face lui numele de rusine. Ca sa vezi...si sa nu crezi.

2.1  RE: Onofrei, cap de vipera trimis de
(13 mai 2008, 22:28:29
PREMIERA MONDIALA!! SUNT TOTAL DE ACORD CU BRICEAG PE ACEST SUBIECT!!!! TREBUIE NOTAT ACEST LUCRU IN CALENDAR, CA E MAI RAR CA O ECLIPSA TOTALA DE SOARE!!!!
3.   NIMIC FARA ....CEVA.... trimis de
(13 mai 2008, 18:30:05
D-l Juravle nu stia inca cat de avar dupa ORICE e ONUFREI....trebuia acceptul....adica sa iese ceva ...ca pe atunci cand a iesit terenul de casa din spatele liceului Petru Rares....pe spinarea taranistilor....toti Onufreii sunt niste nesimtiti....nu au nici un pic de respect fata de nimeni....INALT fUNCTIONAR? TE-AI AJUNS.....VIN SI ALTE VREMURI ....ORESTE...NU IUTA....
4.   JURAVLEA CACANARUL trimis de
(13 mai 2008, 19:58:07
ATIT JURAVLEA CIT SI (B)OREST ,SUNT NISTE PUTOPALMISTI MIZERABILI !!!
5.   Chiar nu intelegeti? trimis de
(14 mai 2008, 01:47:01
Omul asta are caracter. E intr-o functie de demnitate publica si legea nu-i permite sa faca parte din "jocurile" electorale. El e pus sa supervizeze aceasta campanie nu sa participe la ea(idiferent de la ce partid provine). Daca ar avea si ocupantul de la Cotroceni macar 10% din demnitatea lui Orest Onofrei am avea o campanie decenta si dreapta. Cum poate fi presedintele tuturor romanilor cand spune ce spune si cand face propaganda doar ptr un partid??? Chiar aveti ORBUL GAINII????? O fi de la aviara?
5.1  RE: Chiar nu intelegeti? trimis de
(14 mai 2008, 05:19:03
Ce intelegi tu prin demnitate publica? Ce aia...cand el trimite toata lumea la tribunal sa-si rezolve problemele, despre ce lege vorbesti tu? El personal nu s-a angajat sa faca nici o carte politica la nimeni, nu este responsabil legal de nimic. Si, las-o mai moale cu Cotroceniul, ca nu-i da nasul tau.

Da, maaare demnitate, o platit moartea unui copil, care el a cauzat-o cu 10 milioane lei vechi, 10 Kg de carne macra si 30 de kilograme de oase. Ce intelegi tu prin demnitate, bai bulica pocaita?

Tu nu ai numai orbul gainilor dar si capul magarului care intelege toate lucurile pe dos.

Marsh!
5.2  RE: Chiar nu intelegeti? trimis de
(14 mai 2008, 10:05:18
iti cunosc optiunea "politica", stiu ca esti in stare sa te "sacrifici" pe "altarul" PDminusL-ului si al ocupantului de la Cotroceni. Ai dreptate Cotroceniul nu-i de nasul meu si nici nu ma poate reprezenta. Nu recunosc ca Presedinte un impostor si nici nu vreau sa ma reprezinte. REGRET CA L-AM VOTAT SI IMI CER SCUZE PENTRU GRESEALA! Pana ce nu va fi explicata, in instanta, "povestea" cu uite casa nu e casa, uite dosarul nu e dosarul(care a fost distrus - ca de distrus s-a distrus ceva ce a existat si nu ceva ce nu a existat- aici vezi blogul lu Ciuvica), uite rapitorii nu-s rapitorii si povestea flotei(sau o fi fost trimisa in "Triunghiul Bermudelor"?) JUR SA NU MAI VOTEZ PE CEI CU CARE SE "ASOCIAZA". PREFER PSD-ul, iar ca alternative PNL, PC, UDMR sau pe oricare altul care minte mai putin ca ocupantul de la Cotroceni
6.   Despre onofrei trimis de
(14 mai 2008, 04:33:53
Mai Romane, nu ma iau de tine ca vad ca esti anti Basescu, si asta imi place (ca si eu sunt la fel). Dar nu mai vorbi de Onofrei si de demnitate, ca efectiv cei doi termeni NU AU LOC UNUL LANGA ALTUL. E ca si cum ai vorbi de baba si laptopul performant de la toshiba. Nu il cunosti pe acest jeg politic, sclav al lui flutur. Crede-ma, ca pe un coleg anti/basescian, ca stiu ce vorbesc!
7.   PENTRU ONOFREI trimis de
(14 mai 2008, 09:07:10
IMI ESTE RUSINE, CA UNUL CA TINE A PUTUT SA OCUPE UNA DIN CELE MAI MARI FOTOLI DE JUDET, TE AM CUNOSCUT PREABINE SI MI AM DAT SEAMA CA NU AI NIMIC DIN CEEA CE AR FI TREBUIT SA AIBE UN PREFECT, NICI MACAR ACT DE PREZENTA DE INTELIGENTA NU POATE FI VORBA, L AI ARUNCAT ACUMA IN FATA D LUI FLUTUR PE IURI GAGARIN UN BISNITAR DE IASI, UN OM CARE LA 47 DE ANI NU A AVUT UN LOC DE MUNCA STABIL, UN PARVENIT SI O PARIE A SOCIETATII. PS VEZI MAI BINE DE COMPLEXUL DE LA SUCEVITA.
8.   Una-i una, alta-i alta.... trimis de
(14 mai 2008, 09:52:32
Il cunosc si eu pe Orest Onofrei(si ca om/medic veterinar si ca "trepadus politic), dar aici se comenteaza pe marginea(ce coincidenta e din Marginea) unui articol si de o eroare a PNT-cd. Vad ca unii ataca "la baioneta" si din toate pozitiile. Ca in campanie promitea multe, iar dupa ce a ajuns Prefect nu ne mai cunostea e alta poveste. Eu ma refer la cum trebuie sa se comporte cineva ce ocupa o functie de demnitar.

Daca in Franta, Italia, America, etc, Presedintele s-ar implica, in mod vadit, in campania unui partid ar fi demis imediat. Ar demonstra, impotriva lui, chiar si cei mai fanatici sustinatori ai sai. La noi ...., ca tot suntem invatati cu furtul, spaga si minciuna.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei