Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Vasile Ilie critică lipsa unei strategii de dezvoltare durabilă a judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, Vasile Ilie, candidat la un mandat de consilier judeţean, a criticat modul în care preşedintele PSD al Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, conduce instituţia. Democrat-liberalul constată că astăzi în Consiliul Judeţean există o birocraţie excesivă, un anumit grad de corupţie şi un număr mic de persoane cu studii corespunzătoare funcţiilor pe care le ocupă.

Vasile Ilie mai constată lipsa informaţiilor concrete şi a sprijinului în atragerea fondurilor europene de către comunităţile locale, lipsa informaţiilor transparente şi accesibile tuturor despre potenţialul economic şi investiţional al judeţului, lipsa unui sistem informatic integrat care să facă posibilă o comunicare rapidă cu toate primăriile şi instituţiile statului, inexistenţa unui management al perfecţionării continue a personalului şi, cel mai grav, inexistenţa unei strategii de dezvoltare durabilă a judeţului pe termen scurt şi mediu.

 

„Ce nu s-a făcut în 16 ani nu se poate face în ultimele zile de mandat”

Vicepreşedintele PD-L Suceava mai constată că Gavril Mîrza vine cu soluţii acum, „când mai are 19 zile de stat în Consiliul Judeţean”, făcând referire la compania americană care şi-a anunţat zilele trecute intenţia de a investi în modernizarea Aeroportului Salcea, de a face afaceri la Centrul Economic Bucovina şi de a investi în extinderea reţelelor de gaz metan.

„După aceeaşi logică, ar trebui să aduc şi o firmă din China pentru a repara şi drumurile judeţene. Dar cu care din firmele propuse până acum pentru modernizarea aeroportului a fost serios domnul Mîrza? Cu firma germană, cu cea franceză, cu cea coreeană sau cu cea americană pe care o propune acum? O clarificare este necesară atât pentru cetăţenii municipiului Suceava, cât şi pentru cele patru firme cu care s-a tot discutat până în prezent. Este prea târziu pentru toate acestea şi ceea ce nu s-a făcut în 16 ani nu se poate face în ultimele zile de mandat. Sucevenii nu mai pot fi păcăliţi cu asemenea declaraţii pe final de mandat”, a declarat Vasile Ilie. El a mai adăugat că după 1 iunie „când vom câştiga conducerea Consiliului Judeţean” PD-L va crea „o stare de încredere şi optimism” la toţi funcţionarii din Consiliul Judeţean „pentru ca în relaţia cu cetăţenii să se comporte corect şi prompt, să dea dovadă de responsabilitate, transparenţă şi eficienţă în rezolvarea problemelor cetăţenilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Ilie critică lipsa unei strategii de dezvoltare durabilă a judeţului.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Ilie critică lipsa unei strategii de dezvoltare durabilă a judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Traiasca voluntarul ilie cu fluturasi in cap trimis de
(13 mai 2008, 11:54:16
Vasile Ilie zis 6 case ca atatea cred ca are ar trebui sa se inchida in garajul in care si-a tinut mercedesul pana a parasit functia de prefect, si s-o ia si pe evazionista de nevasta o notarita de doi bani care are multe de explicat din manariile pe care le-a facut.oare cat ii mai suporta Pamantul pe mojicii asta ?????

Apropos Nea ILie ar trebui sa stii ca declaratia ta de avere este incompleta , nu cistigi nimic la eon? iar nefasta ta nimic ca notar? ce oameni buni..fac munca voluntara....mari oameni mari caractere....sa ne traiti bine...poate la botosani?????
2.   Are dreptate sa stiti trimis de
(13 mai 2008, 12:48:27
Are mare dreptate...nu se poate face in ultimile zile, dar nici in zilele ramase pana la alegeri nu? Adica gasca asta ne spune, ca altu nu au un plan de dezvoltare a judetului dar nici nu vin cu o propunere, macar conceptuala. Cum s-ar zice ca da degeaba din gura nu? Cam tipic PD-L mi se pare!
3.   ILIE strategu cu studii la FF trimis de
(13 mai 2008, 15:02:01
Oare cand o sa constate ILIE cat e de slab pregatit pentru orice activitate calificata, si mai ales pentru strategii de dezvoltare? Un imbecil mai mare si mai jigodie ca asta, Suceava nu a avut de mult. De la cititor de contoare si pana la politician de centura...drumul i-a fost in mod STRATEGIC lung si banos, caci are o familie de hoti si profitori. Strategia benefica comunitatii in cazul lui ILIE este raderea de tot, din toate functiile publice. Locul banditilor nu e in fruntea urbei, caci avem copii care vad si imita repede...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei