Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvăluiri de la PD-L

Cadariu prezintă modul în care „Gavril Mîrza şi acoliţii săi” au spoliat bugetul CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PD-L, prin vocea vicepreşedintelui organizaţiei judeţene, Daniel Cadariu, dezvăluie modul în care „Gavril Mîrza şi acoliţii săi” au spoliat bugetul Consiliului Judeţean în aceşti ani.

Cadariu a dat exemplul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean, care a achiziţionat locuinţe la preţ dublu faţă de preţul pieţei pentru copiii care au împlinit 18 ani şi care sunt externalizaţi din centrele speciale.

Potrivit vicepreşedintelui PD-L Suceava, în perioada 2004-2006, Direcţia de Asistenţă Socială a cumpărat în municipiul Fălticeni opt apartamente şi două case pentru care a plătit, în medie, 40.000 de euro bucata.

„Asta în condiţiile în care la începutul anului 2006, conform unor informaţii de la o agenţie imobiliară din Fălticeni, un apartament cu superfinisaje s-a vândut la preţul de 26.000 de euro. În cursul anului 2005, urmărind anunţurile de la mica publicitate, rezultă că proprietarii de apartament din Fălticeni cereau sume cuprinse între 14.000-18.000 de euro bucata”, a precizat Cadariu.

 

Vicele PD-L Suceava face referire la „banii aruncaţi în DN2”

Vicepreşedintele PD-L Suceava a mai dat un exemplu privind modul în care au fost cheltuiţi banii la Consiliul Judeţean.

„Amintim de acele drumuri judeţene care, după ce au fost reparate doi ani la rând cu sume imense şi după doi ani arătau la fel de rău ca înainte, au fost transferate la Drumuri Naţionale, au fost reabilitate şi modernizate şi astfel au fost ascunse acele inginerii financiare. Exemplul este DN 2E Spătăreşti-Păltinoasa-Solca- Marginea –Vicov. Un alt episod foarte cunoscut de toată lumea este înfiinţarea societăţii Bucovina Ecotermgaz, al cărei scop s-a dovedit a fi în final doar asigurarea unor salarii exorbitante directorilor de acolo”, a declarat Cadariu, care a adăugat „după preluarea conducerii Consiliului Judeţean de către echipa PD-L, cheltuirea banului public se va face în mod transparent şi cu respectarea prevederilor legale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu prezintă modul în care „Gavril Mîrza şi acoliţii săi” au spoliat bugetul CJ.
 Vizualizări articol: 1075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cadariu prezintă modul în care „Gavril Mîrza şi acoliţii săi” au spoliat bugetul CJ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre drumuri trimis de
(13 mai 2008, 11:49:45
Cred ca d-ul Cadariu ar trebui sa ne explice cum la nivel national Basescu a incredintat in mod direct construirea de drumuri unor firme ce sponsorizeaza PDL-ul. Toata lumea stie ca aceste firme au castigat licitatii pentru urmatorii 5 ani de acum inainte. Deci indiferent cine o sa fie la putere tot astia o sa se ocupe de drumuri. Adica sa stea degeaba ca si pana acum dar pe bani.

sursa: www.gandul.info
2.   Despre drumuri trimis de
(13 mai 2008, 12:54:08
Oricum Basescu nu se compara cu Iliescu specialist in mineriade marxist leniniste
3.   HAI SA VEDEM LA CONTROL CE SI CUM! trimis de
(13 mai 2008, 14:59:53
Controlatii si dupa ce ,,scapa'' de functii, daca aveti putin curaj si sa vedeti daca mai au bani cu ce sa traiasca dupa! De fapt atunci ii mai greu, deoarece, mituiesc pe toti in prima faza. Mama lor de scirnavii!... votati si iar votati ca totusi trebuie de votat... Daca n-o sa fie bine, iar ne va prea rau ca am votat si iar votam!...
4.   Mirza, escrocul sucevei trimis de
(13 mai 2008, 17:05:36
De 12 ani de zile, de cand cajvanariul Mirza isi plimba papucii prin CJ, nu s-a prezentat publicului nici un raport cum s-au chelutit fondurile judetului.

De ce? Ce este secret?

De ce pocaitul Onofrei nu solicita asa ceva? Publicul vrea sa stie unde se duc banii.

Coane Gica...ia sa ne spui matale ce e pe acolo, da?! Multumesc!
5.   Stiu trimis de
(13 mai 2008, 17:14:42
Din cunostintele mele,putem sa cerem scris sa ni se prezinte bugetul de venituri si cheltuieli si executia acestuia.Putem cere toate bilanturile ca sa ne putem face o imagine cat de cat reala.Cel mai interesant este sa vedem dosarele de gestiune economico-financiare ale Consiliului Judetean.
6.   Schimbare trimis de
(13 mai 2008, 18:32:38
Sa mai plece babalacul de marza la pensie ca noi cei care lucram la DGASPC ne-am saturat de debandada financiara care este la aceasta institutie!Nu sunt in stare sa dramuiasca banii pentru anu fi pusi uneori in situatii penibile ca cea de anul trecut cand aistentii maternali nu au primit banii pt. intretinerea copiilor aproape patru luni .Sa asteptati votul domnule marza la pzstele cailor!!!!!
7.   Barfe? trimis de
(13 mai 2008, 19:34:22
Despre achizitia de locuinte la preturi de cateva ori mai mari pentru tinerii externalizati din casele de copii circula demult zvonuri, prin mai toate orasele judetului. Aici ar trebui sa intervina institutiile abilitate ale statului: sa afle daca sunt numai barfe, sau dimpotriva!
8.   CE A FACUT BUN MIRZA PENTRU SUCEVENI trimis de
(13 mai 2008, 21:15:09
ACEST MIRZA CREATIA P.C.R.-P.S.D., A DAT LA SUCEVENI CE A RAMAS DE LA FAMILIA SA SI A ACOLITILOR SAI. IN REST A DAT MINCIUNA, RAZBUNARE, VITRIOL, DAR TOATE ACESTE PE LA SPATE, CACI IN FATA ,MAI ALES IN CAMPANIE E MOASA COMUNALA, POTI SA-L PUI LA RANA, VORBA BATRINILOR CACI ASA DE TARE STIE SA SE PREFACA, ARE SCOALA P.C.R. VORBESTEI IN FATA FRUMOS SI APOI BAGAL LA ZDU DACA MIRIIE IMPOTRIVA AFACERILOR LUI SI FAMILIEI. ACUM DA SEMNE CA SE DESOLIDARIZEAZA DE COPII, DE FIU CIND I SE PUN INTREBARI DE CUM A FACUT AVERILE. BA STIIND CA SI JUSTITIA DIN JUDET E LA PICIOARELE LUI, ACEST MIRZA MAI SPUNE CA SA-L RECLAMAM PE FIU LA ORGANE. LA CARE ORGANE, DACA TU ESTI MINA IN MINA CU ELE SI LE-AI DAT SI LOR DE INGHITIT. LASATE MAI MIRZA DE PROSTII CACI NE-AM DESTEPTAT CU TOTII. TE VOR VOTA ACOLITII TAI CU CARE AI JECMANIT .
9.   Jigodia mercenara.... trimis de
(13 mai 2008, 21:15:59
Jigodiei mercenare, care semneaza articolul, nici nu-i pasa ca o "comite" fara perdea.Mai,, fiul lui Fat-Frumos, cand "pui" un titlu la un articol, arata-te si tu, macar de ochii lumii, ceva mai impartial. Prin acel "Cadariu prezinta modul in care......", sugerezi clar poporului, ingrat si insensibil la pomenile stapanilor tai din PD-L, ca Mirza, chiar a "spoliat".

Este vreo hotararre de instanta, in acest sens, "frumosule"?....
10.   Cadariu e un dobitoc trimis de
(13 mai 2008, 21:49:57
il cunosc de cand era consilier local in humor,si pot spune cu mana pe inima ca este un mare dobitoc,un mare frustrat si complexat si plin de ura,la fel ca si idolul sau,butterfly
10.1  RE: Cadariu e un dobitoc trimis de
(14 mai 2008, 09:35:21
desteptule! nu a fost consilier local in gura humorului
11.   De 10 ani... trimis de
(14 mai 2008, 08:24:46
de 1o ani de zile, din 1998, organele proprii de control ale consiliului judetean-auditul intern- nu a verificat nici macar un singur document intocmit in aceasta institutie, de frica lui Mirza. Ce are de spus seful auditului din consiliu despore acest lucru... de altfel, acest lucru este cunoscut si de catre camera de conturi. dar nici aceasta nu a luat nici o masura.... deh, domnul Hurjui, ce parere ai matale.... cati dintre controlorii financiari care au verificat Consiliul judetean au inserat in rapoartele de control ca la consiliul judetean verificarea de catre audirul intern a activitatii proprii nici nu a fost prinsa in planul anual de control...
11.1  RE: De 10 ani... trimis de
(14 mai 2008, 10:56:21
Este foarte grav ceea ce semnalati dumneavostra.Va fi o munca titanica,dar va trebui ca sa iasa intr-un final toate magariile facute de acesti aroganti,care nu mai au nici Dumnezeu.

Eu sunt ferm convinsa ca dupa data de 01.06.2008,domnul Flutur va cere efectuarea unui audit si se vor lamuri lucrurile.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei