Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

PNL îl acuză pe Ion Lungu de „concurenţă neloială”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, l-a acuzat pe primarul municipiului reşedinţă de judeţ de „concurenţă neloială”, adăugând că acesta îşi încalcă propriile decizii.

Steiciuc a făcut referire la spectacolul organizat de PD-L pe esplanada Casei de Cultură, la sfârşitul săptămânii trecute, în condiţiile în care Ion Lungu a anunţat că pe parcursul campaniei electorale nu va accepta nici o manifestare electorală în această locaţie.

„Ce a omis să spună Ion Lungu e că nu va accepta nici o manifestare electorală a altor partide, excepţie făcând partidul său, PD-L. Iar vinerea trecută, la aşa-zisa manifestare culturală, de pe scenă nu mai pridideau cu îndemnuri pentru cele câteva zeci de persoane aduse la concert, îndemnuri cu . Deci iată că Ion Lungu aplică clar concurenţa neloială”, a declarat vicepreşedintele liberalilor suceveni, care a mai adăugat că aceeaşi concurenţă neloială se constată şi în cazul panourilor de afişaj, în condiţiile în care cele 30 de spaţii amenajate pentru lipirea afişelor sunt insuficiente pentru toate partidele.

„Ion Lungu ştie că limitând accesul la informaţie, el are şansele cele mai mari să îşi asigure pentru încă patru ani pâinea şi cuţitul în Suceava”, a mai spus Steiciuc.

 

Liberalii susţin că la concertul PD-L au fost aduşi elevi de la şcoală

Pe de altă parte, Mihai Steiciuc a reclamat faptul că la concertul de vinerea trecută, organizat de PD-L, au fost aduşi elevi, scoşi de la ore de către învăţătoarea lor.

„La concertul electoral al PD-L din faţa Casei Culturii dansau copiii din clasa a IV-a A de la şcoala de muzică, împreună cu învăţătoarea lor. Problema este că la acea oră, această clasă trebuia să fie la ore, nicidecum la un eveniment electoral. Dar ce mai contează o oră în plus sau în minus la şcoală când PD-L a adus la Suceava artişti precum Ionuţ Dolănescu”, susţine Steiciuc.

În aceste condiţii, el i-a solicitat şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Petru Carcalete, membru al PD-L, să o sancţioneze pe învăţătoarea respectivă. „Dacă nu va exista nici o sancţiune, va fi clar pentru toata lumea că această învăţătoare nu a fost decât un executant al ordinelor venite de la partid, de la partidul care te învaţă să chiuleşti”, a încheiat Mihai Steiciuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL îl acuză pe Ion Lungu de „concurenţă neloială”.
 Vizualizări articol: 1337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PNL îl acuză pe Ion Lungu de „concurenţă neloială”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MAI TACI trimis de
(13 mai 2008, 11:32:08
Steiciuc ar trebui sa taca dupa cite spagi a luat in comisia de urbanism.

Uita-te la Parul din ochiul tau si lasa paiul din ochiul celorlalti.
1.1  RE: MAI TACI trimis de
(13 mai 2008, 12:03:04
SQUALL, de unde stii tu ca a luat ceva omul asta? Eu stiu ca e unul din putinii care nu traiesc din politica, care are afacerea proprie...de asta era si invidiat de flutur, pentru ca nu avea nevoie de vreo functie oferita de flutur in schimbul sclaviei (vezi cum au procedat onofrei, andreica, pardau, carcalete etc.).

Nu il cunosc personal, dar am auzit ca ar fi printre cei mai putin patati din politica locala.
1.2  RE: MAI TACI trimis de
(13 mai 2008, 12:36:12
Ce nu stie Steiciuc e ca si PSD a facut un spectacol cand a venit Nastase la Suceava! Nu stie si pt ca nu a fost aproape nimeni la spectacol! Cat despre spaga si restul..sa vorbeasca cei cai iau dat
1.3  RE: MAI TACI trimis de
(13 mai 2008, 13:57:58
De unde stii tu ca a domnul Steiciuc a luat spaga. Tare le mai stii tu pe toate ...

Steiciuc are propria afacere si este unul dintre cei mai corecti oameni.

Dar lumea vorbeste aiurea... ca asa e lumea...

Bafta PNL.
1.4  RE: MAI TACI trimis de
(13 mai 2008, 16:50:03
Mai bine sa-l pe intrebe musiu Steiciuc cum a dat comisia de urbanism aprobare lui tanti jeni. Simbatalaughing)) Sa nu imi ziceti ca nu a luat nik de acolo. Poate macar niste actiuni.
2.   Nu mai vrem spectacole taranesti! trimis de
(13 mai 2008, 11:59:34
Aveti dreptate domnule Steiciuc, lungu este un taranoi mincinos care face numai ce ii convine. Asa a zis ca va asfalta toate strazile din sv, intr-un mo dacceptabil, si acum ne rupem masinile in gropi. Cu banii de asfaltare el organizeaza spectacole taranesti de doi bani, la care vinnumai tarani de-ai lui. SA DEA DUMNEZEU SA-L DAM JOS PE BANDITUL DE PRELIPCA!!!!
3.   PD-ul este varza trimis de
(13 mai 2008, 13:53:14
Se clatina pamantul de sub picioarele celor de la PD-L si nu mai tin cont de nimic. Dar tot de geaba..... PNL-ul ii va dobora.
3.1  RE: PD-ul este varza trimis de
(13 mai 2008, 17:18:26
Una-doua,nu ti-e gandul decat sa te trantesti repede pe spate,cu fata-n sus si cu piciorele departate,nesatulo!
4.   Votatii cu incredere oarba ca merita! trimis de
(13 mai 2008, 14:46:50
Controlatii si dupa ce ,,scapa'' de functii, daca aveti putin curaj si sa vedeti daca mai au bani cu ce sa traiasca dupa! De fapt atunci ii mai greu, deoarece, mituiesc pe toti in prima faza. Mama lor de scirnavii!... votati si iar votati ca totusi trebuie de votat... Daca n-o sa fie bine, iar ne va prea rau ca am votat si iar votam!...
5.   PARC in G. Enescu a promis LUNGU? trimis de
(13 mai 2008, 14:51:11
N-am fost atent, a promis ca ne va face Lungu un parculet in G Enescu!?
6.   Ce parcuri...? trimis de
(13 mai 2008, 15:02:37
Gradini suspendate...vor face ! Telegondole si navete spatiale...!
7.   Groparul sucevei- marele gospodar lungu trimis de
(13 mai 2008, 16:46:56
Lungu este un nemernic si un mincinos, imi pare rau ca l-am votat in 2004 DAR NU VOI MAI FACE ACEEASI GRESEALA!!!! Tot ce a incercat a fost sa creeze SENZATIA FALSA ca a facut "ceva" pentru oras. In realitate, daca strabati orasul pe jos sau cu masina, vei ajunge la aceeasi concluzie : A FACUT UN MARE RAHAT!!!!! Sa-l voteze toti incuiatii care isi vand votul ieftin si se multumesc cu putin...la bugetul avut lungu trebuia sa vina cu niste realizari solide, nu cu strazi gaurrite si carpite cu pavele de la firma lui, si nu cu criza de locuri de parcare si spatii verzi!!!

IN MARILE ORASE SE CONSTRUIESC LOCURI DE PARCARE IN DETRIMENTUL SPATIILOR VERZI!!! LA NOI NU SE CONSTRUIESC NICI DE UNA , NICI DE ALTA!!! LUNGULE MAI MANANCI MULT RAHAT PANA LA ALEGERI???? LASA-NE IN PACE CU SPECTACOLELE TALE CU MUZICA TARANEASCA SI GROHAIELI!!!!
7.1  RE: Groparul sucevei- marele gospodar lungu trimis de
(13 mai 2008, 17:16:30
Bai,mucea,daca nu te-am lasat repetent te-ai apucat de politica!Da de unde ai tu masina,zoiosule,ai furat rufele de pe sarma si le-ai vandut in piata de vechituri!Vezi ca ramai a patra oara repetent in anul 2!
8.   Lungu, primar PDL! trimis de
(13 mai 2008, 16:59:41


Ariciule, ai uitat can il pupai in exit pe Lungu, acum de ce scuipi, este gretzos? ia putina lamaie in gura si ....da-i inainte.

Zoaielor, numai dupa cioalan umblati.

Miopul Steiciuc vede primar pe Angela acum. Vise!

8.1  RE: Lungu, primar PDL! trimis de
(13 mai 2008, 19:52:06
Briceag, ti-am mai zis ca maicata e o coarda! Fugi repede acasa copil oligofren si abuzat ce esti!
8.2  RE: Lungu, primar PDL! trimis de
(13 mai 2008, 20:12:33
mai zdreanta, tu vezi-ti de mamaliga ta de pe dinti. nu-mi monopoliza timpul meu aici cu vorbele tale de AriciPogonici.

marsh!
9.   Starpituri trimis de
(13 mai 2008, 18:51:38
Lungu-Prelipca= tzaran nespalat,Steiciuc=mason si cumnat al Angelicai Zarojanu(doar e cu sora-sa de fro 10 ani),mare afacerist..ha,ha ce mare esti dom'le!
9.1  RE: Starpituri trimis de
(13 mai 2008, 19:50:28
Loooooooll..nu stiam ca exista masonerie la suceava....acuma este tendinta ca toti liderii pnl sa fie declarati masoni si necurati....mare gogoasa ai mai scos!
10.   Zorro e muntele prostiei! trimis de
(13 mai 2008, 20:07:41
Zorro, tare prost mai esti sincer, mai degraba flutur e mason, ia uite la el cati prieteni secreti are (cum ar fi kagebistul druc si falsul director omv luhan)!
11.   CINE VORBESTE trimis de
(13 mai 2008, 20:59:22
TRAIASCA ALIANTA DE NECLINTIT P.N.L.-P.S.D. DE LA SUCEAVA CAREIA IA PUS BAYELE ACEST CURAT-MURDAR "STEICIUC" TE RUGAM SA TE LASI DE POPVESTI DESPRE ALTII. STAI LINISTIT CA STIM CU CINE COCHETEZI, DE CIND ERAI SI LA ALTE PARTIDE. TOT TIMPUL AI COCHETAT CU P.S.D PENTRU ATI IMPLINI PLANURILE DE AFACERI ALE TALE SI A CLIENTELEI MIRZA. TE RUGAM F. FRUMOS FII LINISTIT SI NU NE MAI DUCE IN EROARE, CACI NU MAI TINE SUNTETI O CLICA DE HOTII. ALIANTA P.S.D - P.N.L. LA NIVEL NATIONAL, INCA DIN 1992 CIND DOMNUL P.N.L. CHINTUS A PRIMIT POSTUL DE MINISTRU AL JUSTITIEI. DECI CIOLANUL VA ROADE PE TOTI, CREDETI CA ACESTEA SE UITA, ASTA FACETI SI LA NIVEL LOCAL. AJUNGE, POPORUL S-A LUMINAT.
12.   Clica de hoti trimis de
(13 mai 2008, 22:05:33
Impreuna cu cel mai mare bandit al Sucevei,fostul viceprimar Corneliu Vornicu,actualmente inca consilier local(cacofonia nu e deloc intamplatoare),iata cu cine vine Sam Steiciuc la atac!Tare-ar mai vrea el ca Angela sa fie primarita si sa-si adjudece toate lucrarile si toate licitatiile din Primaria Suceava.NEVER.
12.1  RE: Clica de hoti trimis de
(13 mai 2008, 22:19:05
Mai VOT, mai draga, o sa ai o mare surpriza. Dar o sa fii si tu multumit de modul in care primarul Angela Zarojanu isi va face treaba, si in maxim doi ani iti vei schimba in bine parerea despre ea, cand vei vedea cum va face orasul sa functioneze si va realiza ce a promis lungu timp de atatia ani.
13.   Adevarat a scris "VOT"!! trimis de
(14 mai 2008, 16:58:57
Oameni buni,am un amic la Termica care spunea ca acest Vornicu care mai este si consilierul de taina al directorului Placintica,este un mare "trepadus".Daca se inhaiteaza cu barbuta Steiciuc,praduiesc bugetul Sucevei in 2 timpi si 3 miscari.Astia sunt "liberalii" lui Bratianu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei