Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amabilitate

Flutur îl avertizează pe Mîrza să nu ia ţeapă cu americanii-chinezi

Marţi, 13 Mai 2008 (16:55:51)
Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, l-a avertizat, marţi, pe preşedintele CJ Suceava, Gavril Mîrza, să fie atent în privinţa firmei americane AMNYC, care şi-a anunţat intenţia de a investi în Aeroportul Suceava, arătând că asocierea CJ Suceava cu AMNYC Group Corporation „să nu fie o ţeapă”. Suspiciunile PD-L provin şi din implicarea în afacere a „generalului Romulus Zaharia”, un român plecat în urmă cu 20 de ani în SUA şi care a promis unor primării din Neamţ şi Timiş că va asigura finanţarea realizării unor investiţii importante fără ca acestea să se producă.Preşedintele PDL Suceava a mai spus că în urma unei analize efectuate de specialişti PDL, realizată în urma căutării pe internet a datelor legate de această firmă şi de membrii din conducerea grupului,  AMNYC Group Corporation, ar putea fi „o mare ţeapă”, arătând că firme fantomă americano-chineze, precum şi agenţi imobiliari sunt prezentaţi ca investitori strategici.În analiză se mai menţionează că firma nu oferă nici un fel de date statistice care să ilustreze anvergura acestor afaceri şi că nu există nici o menţiune despre plasarea de capital sau despre cele peste 200 de firme de pe piaţa internaţională, despre care în conferinţa de presă de la Suceava au spus că le gestionează afacerile. „Totodată, PDL Suceava speră că Ambasada SUA ar fi dispusă să pună la dispoziţie, la cererea celor abilitaţi, referinţe atât despre această persoană, cât şi despre firma AMNYC Group Corporation. „Considerăm că este de datoria noastră şi în interes public să atragem atenţia asupra acestei afaceri dubioase, prezentate cu surle şi trâmbiţe de către actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, care prezintă toate datele pentru a ridica semne serioase de întrebare oricărui om cu bun-simţ şi logică elementară. Considerăm că, având în vedere că la mijloc sunt atât instituţii publice, cât şi obiective strategice din judeţul Suceava, organele abilitate trebuie să cerceteze această pretinsă investiţie”, mai arată PDL Suceava.PDL îl sfătuieşte pe Gavril Mîrza să refuze orice invitaţie de a părăsi ţara pentru a se întâlni cu aşa-zişii investitori, pentru a nu-şi încheia activitatea la Consiliul Judeţean în ruşine şi dezonoare, „păcălit ca în celebra schemă a scrisorilor din Nigeria”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îl avertizează pe Mîrza să nu ia ţeapă cu americanii-chinezi.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Flutur îl avertizează pe Mîrza să nu ia ţeapă cu americanii-chinezi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multumim trimis de
(13 mai 2008, 17:01:07
Va multumim domnule Flutur ca ati pus punctul pe I.Eram deja ingrijorati ca nu riposteaza nimeni .Este o mare tzeapa pe care Marza vrea sa o dea cu buna stiinta sucevenilor.

Dar nu mai este mult pana la 01.06.2008 cand se vor schimba lucrurile.Mult succes Domnule Flutur!!!!!!
2.   Cam greu trimis de
(13 mai 2008, 17:58:30
Momentul intalnirii, in plina campanie electorala, modul cum s-a prezentat firma, cu romanul ce conduce afacerile din Africa[nu din Europa de est, de exemplu] ale firmei, face cam greu de crezut ca ne-ar paste o invazie de investitori strategici prin AMNYC Group Corporation. Sa dea Dumnezeu sa ma-nsel! Daca e numai o petarda electorala, e condamnabil!
3.   Adevar trimis de
(13 mai 2008, 18:38:01
De obicei oamenii la sfarsit de drum si adusi in fata barei la marea judecata incearca sa faca pe naiba in patru sa dovedeasca ca au facut ceva in 16 ani, Sa dea Bunlu DUMNEZEU sa fie bun acest contract ,dar cred ca ACUM preferam varianta lui FLUTUR; Stati cu ochii in o suta de directii ,pentru ca strainii speculeaza ft bine bine ,prostia noastra din aceea LUNA de campanie. INCERCAND sa nu pierdem CIOLANUL ,uitam ca avem un judet de gestionat.

DRAGA D-NULE MARZA ; sa nu mergi pe principiul " DUPA MINE POTOPUL " sau pe varianta " eu am cumparat acest SCAUN ,eu il STRIC

Nu trebuie sa uitati ca scaunul d-voastra nu este un mobilier ,reprezinta JUDETUL in care locuiti D-VOASTRA ,COPII SI NEPOTII ; LASATI-L SA FIE CEL MAI TARE DIN ROMANIA
4.   Pentru GABRIELA 2 trimis de
(13 mai 2008, 18:43:07
Trebuia sa-mi inregistrez prenumele(impropriu spus pseudonimul de pe acest mini forum)la OSIM.:)))))Am glumit desigur!:)
4.1  RE: Pentru GABRIELA 2 trimis de
(13 mai 2008, 21:16:11
Imi pare bine de cunostinta ,dar sunt GABRIELA 2 , ma bucur enorm ca esti o persoana cu "coloana vertebrala", ori esti o femeie PUTERNICA ,ori un BARBAT .

Buna, concluzie este ca putem judeca si dincolo de aceste cortine ale prezentului

CU stima GABRIELA 2
5.   Mirza isi face reclama cu ...cine? trimis de
(13 mai 2008, 18:51:59
http://**********.com/*************

Conul Gica stie ce vorbeste.
O companie care nu are o adresa fizica, devine automat suspecta.
Chinezii americani, nu sunt constructori, vor doar sa revanda materiale refolosibile pt. Aeroportul Suceava.
De fapt, astea sunt un fel de telemarketing, gasesc marfa ieftina, o iau pe girant, o vand la cei interesati, dupa care da banul la vanzator si-si opresc si ei...caimakul.
Iar Mirza anunta toata presa din Romania s-a rasturant marfarul cu dolari la Suceava. Te bufneste rasul.

6.   Dar halatul,unde-i halatul:) trimis de
(13 mai 2008, 18:55:02
A spus Marza si aseara pe Intermedia placa,cu modernizarea aeroportului Salcea.Dar faza cu pilotii este tare de tot.Unde-i halatul mai Marza????
7.   Pt (de la "pute") Briceag trimis de
(13 mai 2008, 19:03:54
Te-a pus neni-tu Flutur 7 dosare tinute la secret de Zeus sa umpli cu rahat toate forumurile. Unde-ti vei ascunde fata (care fata?) cand se va afla cine esti? Va vindeti sufletul pt bani!
8.   Amenintari? trimis de
(13 mai 2008, 19:12:23
Astea-s amenintari nene CHISTOL?Stii ca toate se platesc in lumea asta,da?????
9.   Uraaaaa! trimis de
(14 mai 2008, 09:47:49
Dupa teapa luata cu Omar Hayssam, prietenul PSD-ULUI, si defrisat-orul nr. 1 din tara, dar mai ales din judetz, acum PSD-ul incearca si cu chinezii.

Marza si Chinezaria,

Alta teapa-n Romania!

Urraaa, urraaa!

Votati teapa!
10.   Pentru GABRIELA 2 trimis de
(14 mai 2008, 10:09:58
Acum am vazut postarea ta.Si mie imi pare bine de cunostinta.:)Sunt femeie iar pseudonimul de pe acest mini forum este chiar prenumele meu.

Ma bucur ca oamenii de bine au perceput semnalul de alarma pe care l-am tras cu privire la modernizarea aeroportulul.Inca o data o spun,sa nu fiu inteleasa ca eu nu doresc modernizarea aeroportului,dar nu in conditiile dare.Este o mare tzeapa oameni buni si nu mai avem timp sa inghitem astfel de gogosi!!!

Felicitari echipei PD-L pentru regalul pe care l-au dat in emisiunea Sara pe Deal din 13.05.2008.Va sustinem Domnule Flutur din toata inima!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei