Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modernizare pieţe

Gheorghe întreabă, Angela răspunde

Gheorghe: „Doamna Zarojanu, locuiesc în cartierul George Enescu şi fac zilnic cumpărături în Piaţa Mică. Vă spun cu toată sinceritatea, şi aceasta nu este numai părerea mea, că sunt nemulţumit de condiţiile pe care le oferă această piaţă. Cred că de ani buni nu s-a mai făcut nici un fel de modernizare, amenajare, alei de acces la această piaţă, iar atunci când plouă este aproape un „calvar” să mergi la cumpărături. Ce face Primăria, pentru că este piaţa municipalităţii, nu?

Angela: „Vă mulţumesc pentru întrebare şi vreau să vă spun că sunt de acord cu modul în care aţi descris dumneavoastră situaţia din zona Pieţei Mici. Într-adevăr, sunt necesare, cred eu, lucrări ample de modernizare şi alei de acces în toate zonele limitrofe pieţei. Trebuie să ştiţi că de circa un an există un proiect depus de Asociaţia comercianţilor din Piaţa Mică  pentru modernizarea acestei zone, iar acest subiect a fost dezbătut şi analizat deja de către direcţiile de specialitate ale Primăriei şi în şedinţele Consiliului local Suceava. Din păcate, întreaga documentaţie pe acest subiect a fost întârziată deoarece există o serie întreagă de probleme juridice cu privire la drepturile de proprietate asupra unor parcele pe care s-au construit chioşcuri şi magazine în zona Pieţei Mici. Există un proiect de întocmire a unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru zona amintită, însă deocamdată acesta nu a fost finalizat şi aprobat în Consiliul local. Trebuie urmate nişte etape, dar vă asigur că din calitatea de primar pe care sper să o obţin şi cu ajutorul dumneavoastră pe agenda mea de lucru se va afla cu siguranţă şi  modernizarea Pieţei Mici. Vă mulţumesc.

 

P.S. Aştept întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe întreabă, Angela răspunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREABA trimis de
(13 mai 2008, 16:24:04
D-na Angela, intreb si eu, DE CE V-ATI LIPIT POZA PANA SI PE BUNCARELE DE GUNOI ? Acolo, in loc sa scrie "DESEURI DE HARTIE", scrie "DESEURI DE...ANGELA ZARUJANU" ! Si cu niste indicatii sa aruncam gunoaiele in sus (asa arata sagetile). Nu va fie cu suparare, dar eu asa am vazut. N-am nimic cu dumneavoastra, dar adevarata campanie "desantata", chiar dumneavoastra o faceti !
2.   PENTRU GHEORGHE trimis de
(13 mai 2008, 16:31:44
Mai boule, afisele alea au fost lipite special de pdl-isti, ca sa se enerveze oamenii. SUCCES ANGELA!!!
3.   Pentru CINEVA trimis de
(13 mai 2008, 22:33:21
Si PNL-ul da afise bune de lipit celor de la PD-L??? Desteptule!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei