Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mai 2008 - Anul XIII, nr. 110 (3791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Varianta Donţu pentru locuinţe mai ieftine pentru tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, a făcut public, luni, proiectul său pentru construirea de locuinţe mai ieftine pentru tineri.

Donţu a prezentat, în conferinţă de presă, schema prin care municipalitatea şi dezvoltatorii imobiliari, precum şi firmele furnizoare de utilităţi pot deveni parteneri într-un proiect comun. Astfel, candidatul PSD a afirmat că municipalitatea ar contribui cu terenul, obţinut prin cumpărare sau în urma unei hotărâri de guvern, iar dezvoltatorul imobiliar ar construi jumătate dintre locuinţe pe criteriile economiei de piaţă, iar cealaltă jumătate în cadrul unui proiect cu valenţe sociale.

„Dezvoltatorul imobiliar asigură publicitatea, proiectul şi utilităţile, construcţiile edilitare, inclusiv grădiniţe, şcoli, locuri de joacă şi participă la un proiect social al primăriei. Terenul ar fi pus la dispoziţie gratuit şi locuinţele sociale ar fi cu 40 la sută mai ieftine”, a arătat Donţu. În proiectul său, Primăria ar condiţiona locatarii ca 10 ani aceste locuinţe să nu poată fi înstrăinate.

„Prin acest concept unitar şi prin acest program de coordonare putem construi locuinţe cu 40 la sută mai ieftine, deoarece o parte din cheltuieli le preia dezvoltatorul”, a mai spus Donţu.

Întrebat dacă asta ar însemna înlocuirea construcţiei de locuinţe prin ANL, Donţu a afirmat că proiectul său s-ar derula în paralel cu ANL, care se desfăşoară la nivel naţional.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Varianta Donţu pentru locuinţe mai ieftine pentru tineri.
 Vizualizări articol: 603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Varianta Donţu pentru locuinţe mai ieftine pentru tineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai sa fim seriosi! trimis de
(13 mai 2008, 13:43:55
Ce sa faca asta cu fata asta de bou...
2.   Dontu a papat un apartament de la stat trimis de
(13 mai 2008, 16:29:35
Lenesul Dontu alearga cu pixul in mana ...sprenimica.

Dontule, cat ai platit matale la stat pt. apartamentul pe care il ai, pretul unei biciclete?

Asta se numente mangleala, bre!
3.   Lenesul Dontu banga'n kk clontu trimis de
(13 mai 2008, 16:43:38
Daca Curtea Constitutionala ar cerceta putin, ar vedea ca orice favorizare de orice fel a unui anumit grup de cetateni, defavorizeaza pe ceilalti. Deci, asa ceva este neconstitutioanal. Iar legile organice date in aceasta privita sunt neconsitutionale. In fata legii toti cetatenii sunt egali. Orice discrimiare de orice fel este interzisa. Numai clientela politica se poate bucura de aceste apartamente, ceilalti tineri...pot sa doarma si prin parcuri, paduri, sub poduri, case parasite si..pe strada...cine le are de grija? Nimeni!

Dontule, mai vrei sa halesti un apartament de la stat, Zoaie ce esti?!

Nesimtitule.

4.   To "Briceag" trimis de
(13 mai 2008, 18:09:29
Ai dreptate,acest "trepadus" postat la "misto" de "imbuibatul Marza sa concureze ptr functia de primar,scoate perle in disperare de cauza.Nu poate favoriza un anumit segment de populatie in defavoarea celeilalte parti.Dontu Ovidiu stie acest lucru,dar vorbeste....Ce fata are!!!!!!
5.   ... trimis de
(13 mai 2008, 18:59:24
bai nene Dontu, las-o mai moale cu promisiunile si cu acuzatiile la adresa altora, caci daca (doamne fereste) vei fi primar o sa te linseze sucevenii. cam exagerezi tata...
6.   Daca si cu parca trimis de
(13 mai 2008, 19:03:48
Daca gasesti solutia pentru locuinte mai ieftine cu 100% eu te votez.PAROL.:))))))))))
7.   ATENTIE S-A TREZIT "DONTUL" trimis de
(13 mai 2008, 21:05:34
ATENTIE S-A TRZIT DONTUL CU UN PROIECT IN MINA CARE I-A IESIT DIN CLOCITOARE DUPA 18 ANI DE GUVERNARE P.C.R.-P.S.D. LA SUCEAVA. LINSTESTETE DONTULE CA LUME S-A TREZIT DIN 2004 MAI TARE SI URMEAZA SCHIMBAREA SI LA SUCEAVA. TE -A PACALIT TOVARASUL MIRZA, SAU TEA TREZIT DIN SOMN. LASA PROSTIILE CA TE FACI DE RUSINE, STAI LINISTIT SI MANINCA O BUCATA DE PIINE ACOLO UNDE ESTI CACI SI ACOLO TI-E CACIULA PREA LARGA, DAR ACOLO MACAR NU BATE VINTUL SA TE DUCA CU TOT CU CACIULA. LASATE DE PROSTII, CACI N-AI DAT DE EI IN SUCEVENI. AJUNGEEEee...
8.   Laso balta trimis de
(13 mai 2008, 22:37:31
saracu dontu s-a trezit din somn , dai tu locuinet mai ieftine dar de unde? nu ii este rusine sa vb asa cu locuitorii sucevei ? pai tu ii crezi asa de prosti nu tii rusine nesimtitule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei