Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Stolojan, în vizită surpriză la Câmpulung

Preşedintele PD-L, Theodor Stolojan a făcut duminică o vizită surpriză la Câmpulung Moldovenesc.

Însoţit de conducerea locală a partidului şi de candidatul la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Cristian Cuciurean, Stolojan a făcut un tur al centrului urbei, a vorbit cu localnicii despre nevoia de a se repara drumurile şi de a se dezvolta turismul, a ascultat plângerile taximetriştilor şi a vorbit chiar şi cu vânzătorii din piaţă, obiectiv câmpulungean despre care oaspetele a concluzionat că arată jalnic.

Delegaţia a mers apoi la catedrala „Adormirea Maicii Domnului”, unde Stolojan a asistat la o parte a slujbei religioase.

„În primul rând am venit să îl susţin pe domnul Cuciurean la funcţia de primar al municipiului. Este un primar de care Câmpulung Moldovenesc are nevoie, având în vedere câte probleme nerezolvate sunt aici. E vorba şi de lucruri elementare într-o localitate care se vrea europeană – apă potabilă nerezolvată, încălzire. Sunt şi probleme care vizează dezvoltarea pe termen mediu. Este un oraş care trebuie să devină un magnet pentru turism, trebuie făcute pârtii de schi. Cuciurean nu va fi singur şi am convingerea că noi vom câştiga alegerile locale în judeţul Suceava”, ne-a declarat Stolojan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan, în vizită surpriză la Câmpulung.
 Vizualizări articol: 1779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Stolojan, în vizită surpriză la Câmpulung3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cand am dat BACU trimis de
( 5 mai 2008, 14:45:13
Cand am dat bacu, daca voiam sa imi iau hartia fara sa intru in sala de examinare, puteam aranja ceva cu Cuciureanu. Stiu colegi ce au dat 20 de milioane pt BAC. Ia-ti vazut vila de pe Tudor Vladimirescu? Aia e din salariu de profesor? De director (are 20% + sporuri in plus fata de un profesor)? Tin minte cum arata Silvicu cand eram mic. Mandria Cimpulungului! Acu doar un jeg de liceu unde dau toti tembelii din Adunatii Copaceni! Sa iti fie rusine Stolojan ca promovezi asa oamnei! Denota multe despre PD-L asta! Ahtiatilor dupa putere!
1.1  RE: Cand am dat BACU trimis de
( 5 mai 2008, 15:19:46
ai dreptate bulane,partidul a pierdut mult cu acest spagar pervers...,imi pare rau de PD si de PD-L,mai ghiocel unde tia fost capul nai observat ca asta e arata a bou
1.2  RE: Cand am dat BACU trimis de
( 5 mai 2008, 16:11:32
Atatea minciuni mai spuneti. Puteti sa-l pupati undeva pe Cuciurean. El macar are. Si-a facut. Voi... cred ca sunteti niste mici pui de Marza, fara pic de bun simt. Mai Bulaaan sau cum iti spui, dar ce parere ai de cum arata orasul cand erai mic si cum arata acum?

Serban ne-a adus pe locul III la capitolul cel mai murdar oras. Asta de ce nu ai scris?

Jeg de liceu? Vezi bine? Ai intrat pe acolo? Sunteti doar niste rautaciosi si pierde vreme. Cu indivizi ca voi...care nu fac nimic, ne e rusine. Mi-e mila de voi!

Tu chiar esti multumit de cum arata orasul asta? Hai, spune drept. Spune un singur lucru pe care l-a facut Serban in 4 ani.

Hai sa-ti mai spun un secret, ca tot il faceti spagar. PROST E CEL CARE DA, NU CEL CARE CERE.

Daca asta arata ca un bou, tu trebuie sa fii o reptila ceva, o taratura.

Mai aveti putin dragilor, putin. Ha, ha.

Chiar, de ce nu l-ai adus tu pe Stolojan?
1.3  RE: Cand am dat BACU trimis de
( 5 mai 2008, 17:39:41
"Serban ne-a adus pe locul III la capitolul cel mai murdar oras."

Voi chiar credeti toate tampeniile pe care le spun unii? Verificati si informati-va mai intai de realitatea "fluturasilor" care circula prin Campulung ca modalitatea de dezinformare a cetatenilor si de deformare a realitatii. O sa observatii ca "fundatia" care a facut asa zisul studiu nu exista si nici n-a existat, o sa vedeti ca numele dat directorului asa zisei "fundatii" este unul fictiv, totul facut cu scopul de a discretita pe d-l Serban.

Se pare ca orasul are o multime de creduli care cred tot ce li se spune. Pacat...

Sincer, imi pare rau ca lumea nu e in stare sa vada lucrurile asa cum sunt, si anume, ca in Campulung se face ceva, se lucreaza. Cred ca cea mai buna solutie pentru oras este ca actualul primar sa-si continue, finalizeze si sa inceapa noile proiecte pe care le are deja in plan. Orasul are nevoie de continuitate si nu de experimente.
1.4  RE: Cand am dat BACU trimis de
( 5 mai 2008, 19:56:55
La ce adresa sa va trimit extrasul din ziar? Oamenii astia au dovezi. Chiar nu credeti? Apa calda- nu apa rece - asa si asa. Caldura nu. Drumuri - nu. Trotuare - nu. Turism - nu. Nimic. Nimic. Ce se face domnule cunoscator? Ca nu se vede nimic. Decat ca spatiile orasului si le-au concesionat ei, etc.

Intrebati orice cetatean care vine in Campulung ce parere are. Nu critic pe nimeni. Si nu este o mandrie ca suntem pe locul III, dar acesta este adevarul. Doare, dar ne stie o tara intreaga.

Stiti ca Serban a aparut si la TV, in emisiune se vorbea de spital. Jale a iesit. Jale. Suntem de rasul tuturor.

Contiunuitate? Pentru ce? Sa continuam cu.... nimic? Hai, fiti seriosi

Si mai terminati cu cadourile si cu datul de baut prin crisme, din banii publici. E orasul mic. Se vede si se aude.Sau asta vreti sa continuati. Sa avem multe baruri si sali de jocuri de noroc in centru. Fiti obiectivi. Fiti realisti.

Vrem dovada faptului ca Serban a facut ceva bun. Ori
1.5  RE: Cand am dat BACU trimis de
( 5 mai 2008, 22:04:20
De ce nu ti-ai luat hartia fara sa treci prin sala de examinare? Esti penibil! Cat a dat colegul tau pentru bac? 20 de mil? Mai, sa fie! nici sa mintiti nu stiti! Ce inseamna 20 de milioane? 500 de euro, nu? La bac te examineaza 10 profesori(2 la fiecare materie, nu), iar colegul tau a dat cate 50 de euro pt fiecare profesor si lui Cuciureanu ce i-a mai ramas? Hai sa fim seriosi, cine se manjeste pentru 50 de euro!Nu mai stiti ce sa spuneti si vb prostii! Cuciureanu a venit director in Silvic bogat, nu s-a imbogatit din Silvic, iar elevii sunt asa cum ii consideri tu pentru ca nu mai dau examene de admitere si vina nu e a lui Cuciureanu. Eu il felicit pe Stolojan pentru ca , in sfarsit , un om adevarat va deveni primarul orasului si va incerca sa curete mizeria facuta de un aventurier ca urr-istul apoi pnl-istul de Serban.Eu credeam ca nici nu mai are tupeul sa candideze, ar trebui sa se ascunda, dar astea sunt valorile pnl-iste(chiuariu,adiaconitei, cioroianu, remes si SERBAN)
1.6  RE: Cand am dat BACU trimis de
( 5 mai 2008, 22:33:06
Cand Serban a candidat acum patru ani,nu stia ca orasul nu are nevoie de experimente sau s-a maturizat deodata!Sunteti jalnici si amuzanti in acelasi timp.Se face ceva in oras? Nu se face NIMIC!Caldura nu avem de nu mai tin minte,apa calda nu mai exista nici in vise...Cetatenii orasului nici nu mai sunt racordati la apa calda si caldura! e ce? Pentru ca au incredere in proiectele primarului tau!Gresala capitala s-a facut acum 4 ani cand a fost votat un om la primarie care nu-si demonstrase prin nimic competenta. Mi-ar fi si rusine sa spun,in locul lui,ca sunt inginer constructor.Daca el nu se pricepe nici la ce a invatat in scoala,atunci cum sa cred eu ca se pricepe la administratie?Inainte de a vota un om trebuie sa-i vezi cartea de vizita, sa vezi ce a facut si sa intelegi ce e capabil sa faca. Cand Serban era un necunoscut, Cuciureanu era deja director. M-am uitat pe sit-ul lui si e jenant sa-ti treci la CV curs de operator PC. operare stie orice copil de scoala generala
1.7  RE: Cand am dat BACU trimis de
( 5 mai 2008, 23:29:49
Bai retarzilor, (inafara de "bulaaan" pe care il cunosc:))) voi chiar credeti ca sta cineva sa citeasca comentariile voastre ???? Singurii care citesc sunt tot niste retarzi ca voi care primesc trei lei de la diferite partide sa stea si sa pupe-n fund diferiti candidati si sa faca atacuri ieftine la adresa altora. Ei fac banutzi si voi faceti bataturi la degete scriind aberatii fara nici un fond real (cu alte cuvinte vorbiti din auzite). Calmati-va ... a venit vara iesiti si voi la o bere si poate peste 50 de ani ajungem si noi la nivelul Germaniei de astazi. PS Regret aceste 2 minute pe care le-am pierdut scriind aceste randuri dar ma consolez cu gandul ca poate invatati si voi ceva.
2.   Succes d-le Stolojan! trimis de
( 5 mai 2008, 16:35:13
D-le,Stolojan am votat de fiecare data partidul in care dvs si presedintele Basescu v-ati aflat si nu-mi pare rau.Acum o sa-l votez pe Flutur la CJ si pe Lungu la Primaria Sucevei.

2.1  RE: Succes d-le Stolojan! trimis de
( 5 mai 2008, 23:31:54
esti un bivol si asa ai sa mori , tu probabil l-ai votat si pe ceausescu si il votai si pe stalin daca puteai . du-te inapoi in pestera din care ai iesit

3.   Sponsorul trimis de
( 5 mai 2008, 16:48:55
hotul de cuciureanu ,domnul mita suces in alegeri spaga este ca lumea
4.   Orasul meu iubit trimis de
( 5 mai 2008, 16:57:23
sa construim un oras din spaga ,cimpulungeni pregatiti banutii spagaru vrea primar
4.1  RE: Orasul meu iubit trimis de
( 5 mai 2008, 17:25:40
Da, spagaru asta si face ceva cu banii. Se vede in urma lui. Serban nici cu banii lui nici cu cei de la buget nu afacut nimic. In plus, Cuciureanu are de toate. Nu-i mai trebuie bani.

Mai PNL-istilor, rai sunteti. Ce-o sa mai radem cand o s-o luati in freza.

Cat de curand.

Mai Petruti, vezi ca nevasta popii te lasa.
4.2  RE: Orasul meu iubit trimis de
( 5 mai 2008, 22:13:03
Sa stii, nu ca si asta e o solutie, principalul e sa construim si din spaga, dar sa construim. ce ne facem insa ca altii nu sunt capabili nici cu spaga sa construiasca?

Serban mai are sa termine ceva? da! mai are sa-si termine casa, asa am inteles. Cuciureanu a terminat-o, nu mai are nevoie de spaga ta, dar daca vrei sa faci o donatie, ca cetatean preocupat de problemele orasului, n-ar fi rau sa o faci!
5.   Curaj trimis de
( 5 mai 2008, 17:30:11
Cuciureanu, curaj, nu te lasa. Tinerii te voteaza. Nesimtitu asta de Serban umbla cu cadouri si se roaga sa-l mai lasam patru ani. Fugi mai nesimtitule! T-ai batut joc de tot orasul. Vai de capul tau. Ti s-a dus vestea in tara cat esti de lenes. Mai bun era Dnul Giosan.

Serban, avionul si.... valea, cat mai ai timp.
6.   1000 de pupici trimis de
( 5 mai 2008, 17:36:50
.....,spaga,o lua doar de la fete ingeneral,de la baieti simpatici cate un pupic.......recent a fost vazut cu GAY-ul UDISTEANU (NEY), deci vitorul primar va face multe schimbari in acest oras gaurit
6.1  RE: 1000 de pupici trimis de
( 5 mai 2008, 20:02:16
Stii ce?L-ai incercat pe Cuciureanu? Ti-e pofta? Esti si tu o gaura? Ok.Vezi ca Serban a facut multe gauri prin Campulung. De fapt, numai gropi. Incearca-le pe alea intai, apoi treci la profesionisti. I000 de pupici si pentru tine.
7.   Mai dragilor trimis de
( 5 mai 2008, 21:14:18
In liceul silvic elevii ii taie pe profesori cu cutitul si nu patesc nimic, ba dimpotriva, li se amenajeaza loc pentru fumat! La niste minori! Nene Cuciureanu, alaturi de Serban si Vargan faceti un trio FORMIDABIL! Rad si curcile de voi!
7.1  RE: Mai dragilor trimis de
( 5 mai 2008, 21:46:02
Draguta, te-a taiat cineva cu cutitul? Zau ca sunteti exagerati si ,,neinformati"(eufemistic vorbind). Spune-mi un nume de profesor taiat cu cutitul de un elev!(apropo! si Serban e fost elev al Liceului Silvic, stiai? )Si, pentru cultura ta generala, e bine sa stii ca niciodata, de la revolutie incoace la Liceul Silvic nu s-a muncit mai mult ca in ultimul timp de cand Cuciurean e director
8.   Borfas trimis de
( 5 mai 2008, 22:46:37
Badia Cuciurean a vandut tot cea putut, mai putin sufletul! Acum se pare ca il va amaneta si pe acesta. Rusine sa-i fie !
9.   Pentru domnul bulan trimis de
( 6 mai 2008, 09:45:29
Stimate domn BULAN .Sa nu spui ca ai fost un geniu pe vremea cand ai dat bacalaureatul si ca domnul Cuciurean ti-a cerut bani pt inteligenta ta sclipitoare .Daca ai fost atat de destept de ce nu te-ai dus draga sa dai bacul la Londra sau la Paris ????????In loc sa stati si sa il analizati pe Cuciurean mai bine va uitati in jurul dumneavostra sa vedeti in ce oras de nimic locuiti .Uita-te domnule draga in ce hal a ajuns acest oras si ce oameni sus pusi au avut de castigat in urma favorurilor lui Serban .Vi se pare normal ca intr-un oras care se vrea a fi statiune turistica , sa nu ai posibilitatea sa iti scoti copii la plimbare intr-un spatiu decent amenajat ?????????????????Cand anumite terenuri din centrul orasului , care ar fi putut fi amenajate ca spatii de joaca pt copii , au ajuns in mana unor consilieri locali din PNL??????Rusine sa va fie.........
10.   Goana dupa aur trimis de
( 6 mai 2008, 20:13:36
In anul de gratie 2008 ,aceasta comunitate de oameni ,care normal ar fi trebuit sa arate ca un areal unde locuitorii sa poata sa-si duca zilele intr-un mod normal si decent a devenit dupa 1990 incoace un loc asemuit cu asezarile din vesternul salbatic . Praf,mizerie ,coruptie si tot ce este comun intr-o asezare de la inceputurile capitalismului in SUA. Avem vacar-boi nostri,de indieni nu ducem lipsa mai lipsescsc pistoalele. Vechii militieni au devenit serifii orasului ,intreaga comunitate este impartita in clanuri-clanul Piticari,clanul Salvari, clanul Tudureanu ,clanul Bran , etc samd . Asistam la fiecare patru ani la alegeri,dar nu stiu pentru ce.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei