Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sport

Vasile întreabă, Angela răspunde

Vasile: „Doamna viceprimar, sunt un mare iubitor al sportului, dar în special al handbalului, pe care l-am practicat în tinereţe. Merg frecvent la meciurile echipei noastre de handbal şi constat că actuala locaţie nu mai corespunde cerinţelor, iar în condiţiile în care echipa va juca în cupele europene, situaţia se complică de tot. V-aţi gândit la aceste aspecte?

Angela: „Vă mulţumesc că îmi oferiţi posibilitatea să îmi exprim punctul de vedere legat de acest domeniu foarte important pentru municipalitate care este sportul. Ţin să vă spun că sportul m-a preocupat în mod deosebit, fiind prezentă la majoritatea competiţiilor de handbal, fotbal, atletism desfăşurate la Suceava. Cum bine aţi sesizat şi dumneavoastră, am remarcat şi eu că nu avem baze sportive competitive. Ce pot să vă garantez este că în viitorul foarte apropiat municipiul Suceava va beneficia de complex sportiv modern, cu sală polivalentă, stadion cu nocturnă, bazin de înot şi piste de atletism. Mă ocup de această problemă şi am deja promisiunea guvernului Tăriceanu că va transfera primăriei de la Administraţia Domeniilor Statului o suprafaţă de 12 hectare de teren situat la ieşirea din municipiu spre Fălticeni, unde se va construi acel complex sportiv.  Dacă aţi dat ca exemplu handbalul, pot să spun că în decursul mandatului meu de viceprimar am sprijinit, atât cât a depins de mine, alocarea unor fonduri pentru echipa suceveană. După cum ştiţi, cu sprijinul cumulat al primăriei, Universităţii „Ştefan cel Mare”, dar şi al unor finanţatori particulari, echipa de handbal CS Universitatea se află în prezent pe locul 5 din prima Ligă valorică a handbalului din România. Sunt de părere că pentru acest succes real meritul principal revine Universităţii, cât şi domnului Petru Ghervan, Decan al Facultăţii de Sport din cadrul Universităţii. Îmi doresc din tot sufletul şi eu, ca şi dvs., ca echipa de handbal să ajungă în cupele europene şi să evolueze în noul complex pe care-l „năşim” acum.

 

P.S. Vă mulţumesc pentru întrebările formulate şi aştept alte observaţii, inclusiv critici, din partea dvs., în zilele ce urmează, la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe mail-ul angelazarojanu.raspunde@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Vasile întreabă, Angela răspunde5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Succes Angela trimis de
( 5 mai 2008, 13:48:09
Un proiect asa de complex cum este acesta nu se poate realiza repede, dar ceea ce conteaza este ca doamna Angela doreste sa faca ceva pentru sportul sucevean.
1.1  RE: Succes Angela trimis de
( 5 mai 2008, 16:15:18
maimutza cu proteza noua a practicat aruncarea fofoloancei la golani!!

2.   Un vot in plus de la mine trimis de
( 5 mai 2008, 13:58:57
Ce poate fi mai bine decat sa avem un loc unde sa putem face ceva miscare. Se vede ca doamna Angela nu a uitat sportul sucevean.Aveti un vot in plus de la mine.Mult succes.
3.   Cuuum? trimis de
( 5 mai 2008, 16:53:00
Si Angela are un proiect cu sala polivalenta,stadion cu nocturna,bazin de inot,piszda de atletism,este prezenta la toate competitiile sportive din judet,cine dreacu a vazut-o?Stiam ca actualul primar a declarat aceste obiective de viitor.Angela copiaza!Mai stiu ca Angela a promis o "panza" de verdeata in centru,un parc aidoma celui din Viena.Un alt candidat a promis vaporase pe "fluviul" Suceava,debarcader,faleze si cazinouri.Cata nesimtire!Guvernul Tariceanu mai are cateva luni si dispare,iar Angelica ramane doar cu minciunelele si gogosile aruncate "purtatorilor de stampile"!Este"bine",ne-a informat ca echipa de handbal este pe locul 5 ca sunt necesare 12 ha de teren,ca "a sprijinit" si tot a sprijinit si iar a sprijinit.Ce? Fotoliul de viceprimar?Nasiti d-na Angelica un copil dintre cei abandonati,asta asteapta DUMNEZEU de la dvs,nu afaceri unde se mai"ciupesc" EUR.

4.   CALITATEA COMENTATORILOR trimis de
( 5 mai 2008, 18:41:33
DOMNULE MODELATOR AL FORUMULUI, SCOATE COMENTARIUL DE PE POZITIA 2 AL lui "Bebe" iar tu "Bebe" chiar ai minte de bebe. Poti critica tot timpul, pe cine vrei, dar nu trivial si tendentios. Poti spune ORICE despre ORICINE dar cu cuvinte acceptabile. Ca afirmatiile nu reprezinta adevaruri, oamenii vor discerne fiecare dupa capacitatea, competenta si informatia de care dispune.
5.   Sportul minitema electorala trimis de
( 5 mai 2008, 19:28:04
in cei patru ani de mandat personajele lungu-zarujanu nu au facut nimic prentru sportul sucevean - cel mult un sprijin mai mult declarativ si pentru a figura pe o pagina de ziar. exista sali si terenuri de sport care puteau fi putin amenajate insa au fost ignorate total de cei doi.Acum nu sunt ignorate insa perioada pentru care si-au adus aminte de tema sport este scurta - o luna.

RUSINE LUNGU! RUSINE ZARUJANU.

Astept serialul de maine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei