Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lansare oficială

Năstase, Corlăţean şi Ponta i-au lansat pe Mîrza şi Donţu spre victorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tandemul PSD Gavril Mîrza- Ovidiu Donţu a fost lansat oficial în cursa electorală pentru câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean, respectiv a Primăriei municipiului Suceava.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, în sala mare a Casei Culturii din municipiul reşedinţă de judeţ, în prezenţa preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a secretarului general Titus Corlăţean şi a vicepreşedintelui partidului, Victor Ponta.

La reuniune au participat peste 1000 de membri şi simpatizanţi PSD, care au creat o „atmosferă roşie”, aceştia fiind echipaţi cu fulare, baloane şi steaguri în culoarea tradiţională a partidului.

De remarcat modul în care a fost aranjată scena cu bannere verticale uriaşe de o parte şi de alta, înfăţişându-i pe Gavril Mîrza şi Ovidiu Donţu, sub care „ardeau” flăcări aritificiale. Din recuzită nu au lipsit trandafirii roşii, sigla oficială a PSD, şi tunurile cu confetti care au umplut scena la finalul manifestării.

Fundalul sonor a fost asigurat pe toată durata reuniunii de muzica renumitului Vanghelis.

Trebuie spus că în discursurile liderilor PSD au excelat îndemnurile mobilizatoare şi faptele social democraţilor, însă s-au remarcat şi ironiile la adresa principalului contracandidat al lui Gavril Mîrza la preşedinţia Consiliului Judeţean, democrat liberalul Gheorghe Flutur.

Odată cu Mîrza şi Donţu au fost lansaţi în cursa electorală şi ceilalţi candidaţi la funcţiile de primar din judeţ.

 

Mîrza ţinteşte preşedinţia Consiliului Judeţean şi cel puţin 70 de primării

Cel care a deschis „balul” a fost preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, Virginel Iodache, care a şi lansat primul îndemn la strângerea rândurilor în vederea stopării ascensiunii la putere a „portocaliilor”, după care controlul a fost luat de liderul judeţean al PSD, Gavril Mîrza, preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean.

Acesta i-a mulţumit în mod special lui Adrian Năstase, care, pe vremea când era prim-ministru, a aprobat garanţiile guvernamentale pentru creditul pe care Consiliul Judeţean Suceava l-a angajat în vederea implementării proiectului „Utilităţi şi mediu la standarde europene”, cel mai mare proiect demarat de către o administraţie publică locală din România.

Mîrza nu a scăpat prilejul de a arăta cu degetul spre Flutur, care a făcut tot ce a putut ca să blocheze proiectul.

„Cel mai greu moment l-am petrecut atunci când nu ni s-a dat voie să traversăm fondul forestier de la Frasin la Vatra Dornei, perioadă în care ministru al agriculturii era Gheorghe Flutur. S-a opus datorită urii pe motive politice”, a spus preşedintele PSD Suceava.

El s-a prezentat la tribună cu două dosare în care sunt evidenţiate realizările sale din perioada 2000-2008 de la Consiliul Judeţean, dosare pe care le va multiplica şi le va distribui în judeţ pentru ca populaţia să fie informată corect.

Mîrza a subliniat că în această perioadă în judeţ s-au făcut investiţii în valoare de 8.500 de miliarde de lei vechi, amintind de alimentări cu apă şi canalizare, săli de sport, cămine culturale, sedii de primării, drumuri prin proiecte SAPARD, şcoli, grădiniţe.

El şi-a chemat membrii de partid la mobilizare generală şi le-a cerut parlamentarilor şi europarlamentarului Cătălin Nechifor ca pe perioada campaniei electorale să-şi mute domiciliul în judeţ. El a mai spus că ţinta PSD este câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean şi a cel puţin 70 de mandate de primar, din care 45-50 din primul tur.

 

Donţu vede în PD-L-iştii Flutur şi Lungu „Bahmuţeanu şi Prigoană ai Sucevei”

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ovidiu Donţu, a avut un discurs care a electrizat sala, modul în care şi-a construit atacurile la adresa contacandidatului său de la PD-L, primarul în exerciţiu Ion Lungu, creând bună dispoziţie printre manifestanţi.

El a prezentat nerealizările primarului Lungu ca fiind „cele şapte minuni” ale acestuia.

„Prima Minune, făcută pe banii sucevenilor, este creşterea bruscă a profitului firmei de familie a fraţilor gemeni Lungu, profit realizat prin lucrări la majoritatea şcolilor şi liceelor din municipiul Suceava, precum şi la lucrările de termoficare”, a spus Donţu.

O altă minune, a arătat social democratul, a fost aceea că „Ion Lungu, alături de Einstein, au demonstrat că scurgerea timpului este reversibilă, realizând mai întâi asfaltarea străzii Calea Unirii şi apoi organizând licitaţia pentru această lucrare”.

„A şaptea Minune a fost demonstraţia că şi în provincie se joacă teatru de calitate: astfel Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, în rol de Prigoană şi Bahmuţeanu ai Sucevei, au divorţat şi s-au căsătorit de mai multe ori, în funcţie de conjunctură şi de interes, în mod cert, altul decât cel al sucevenilor”, a punctat Donţu, care a adăugat că Lungu „a otrăvit fântânile arteziene” cu diferite vopseluri portocalii pentru a plasa Suceava „pe orbita absurdului estetic”.

„Mulţumim lui Dumnezeu că n-a trebuit să pârjolescă ceva pentru ca strategia strămoşilor să fie aplicată în totalitate”, a mai precizat Donţu.

 

Ponta aseamănă „bătălia” de la Suceava cu cea de la Stalingrad, din 1943

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, şi vicepreşedintele Victor Ponta au apreciat eforturile pe care le fac social democraţii suceveni pentru menţinerea unităţii partidului, exprimându-şi convingerea că Mîrza şi Donţu vor ieşi învingători din aceste alegeri.

Ei susţin că „bătălia de la Suceava” este extrem de importantă la nivel naţional, fiind comparată cu bătălia de la Stalingrad, din 1943, dintre nemţi şi sovietici. Victor Ponta le-a transmis militanţilor PSD ca în această „bătălie” să nu uite ce le-a făcut puterea de dreapta după 2004.

„Să nu uitaţi cum ni s-au făcut dosare penale doar pentru că eram PSD-işti, cum ni s-au tăiat fonduri doar pentru că eram membri ai PSD. Să nu uitaţi că noi am crezut în 2000 - 2004 că politica se face pentru oameni şi am crezut bine, iar din 2004 încoace ei au crezut că politica se face doar ca să-i omoare pe PSD-işti. Eu nu o să uit lucrul acesta”, a spus Ponta.

 

Năstase: „Alegerile vor confirma că vorbele nu pot înlocui faptele”

Discursul preşedintelui Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a încheiat reuniunea social democraţilor suceveni. El a vorbit despre realizările importante din perioada guvernării PSD şi despre situaţia dezastruoasă în care se află ţara acum, sub guvernare de dreapta.

„Chiar dacă printr-o inginerie politică Băsescu a schimbat sensul voinţei populare, trebuie să arătăm din nou că aceste alegeri vor confirma ceea ce de fapt în ultimii ani românii au înţeles, că vorbele nu pot înlocui faptele. Aici e diferenţa dintre gargara lui Gheorghe Flutur pe puncte, gargara 1, gargara 2, gargara 3 (n.r. - aluzie la sloganul lui Flutur „cinci paşi pentru ordine şi bunăstare”) şi realităţile care înseamnă de fapt, pentru fiecare dintre noi, munca desfăşurată cu greu pentru a realiza şcoli, săli de sport, pentru a asigura laptele şi cornul pentru copii, burse pentru cei nevoiaşi”, a spus Năstase.

El l-a luat în balon pe Flutur, declarând că are informaţii cum că, dacă democrat liberalul va câştiga şefia Consiliului Judeţean, va negocia cu compania Dorna schimbarea denumirii laptelui ce va fi distribuit pe piaţa suceveană în oranjadă.

El l-a comparat pe Donţu cu un lup tânăr, iar pe Mîrza cu un bătrân lup de mare care ştie ce are de făcut şi care va avea succes în faţa oamenilor.

Năstase este convins că „oamenii vor realiza în final că cu un fluture nu se face primăvară şi că nici măcar fluturii nu aduc primăvara”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Năstase, Corlăţean şi Ponta i-au lansat pe Mîrza şi Donţu spre victorie.
 Vizualizări articol: 1894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Năstase, Corlăţean şi Ponta i-au lansat pe Mîrza şi Donţu spre victorie1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   S-a terminat cu voi trimis de
( 5 mai 2008, 11:22:09
Cred ca este cintecul lebedei, pentru ca acesti talibani pentru o perioada vor disparea de pe scena politica. De fapt PSD-ul conduce de 19 ani si cam le ajunge. La revedere sau mai bine ADIO !
1.1  RE: S-a terminat cu voi trimis de
( 5 mai 2008, 11:41:07
Ai ochelari de cal!!? Basescu nu este la putere?!! Lungu nu este la putere?! Flutur a fost doi ani minstrul agriculturii, Vasile Ilie (actual pedelist) a fost prefect, fostul primar din 1996 - 2000 era de PNL. Mataluta ori esti chior ori faci pe prostul. Talibani si smecheri sunt mult mai multi la PDL.
1.2  RE: S-a terminat cu voi trimis de
( 5 mai 2008, 12:11:12
PSD-istilor va uram din toata inima ca atata timp cat atzi stat la putere sa mai statzi si in opozitie ca lumea sa staurat de minciunile voastre ! Monel ....vezi sa nu iesi la pensie din opozitiewinking
1.3  RE: S-a terminat cu voi trimis de
( 5 mai 2008, 12:17:57
marian, ai gandit ca un gay
2.   Adio psd comunist trimis de
( 5 mai 2008, 11:36:47
nu mai vrem incompetenti
3.   Afara cu PSD-ul din judet trimis de
( 5 mai 2008, 11:50:37
Eu am 25 de ani si sper si eu la o viata mai buna , aici in Bucovina , acasa , nu in tari straine. Vreau sa fac ceva aici sa pot sa am un trai linistit , da oare pana acum s-a putut asa ceva ? Nu , si asta datorita monopolului PSD si bosorgilor comunisti care ne conduc. Vreau sa dau PD-L ului o sansa , sa vad ce pot face ei pt judet, ca am incredere in ei pt ca au format o echipa tanara dar destul de experimentata politic.
3.1  RE: Afara cu PSD-ul din judet trimis de
( 5 mai 2008, 12:07:29
numai sa nu iti faci vre'o frima cu gaini ca iti baga Flutur o gripa aviara si ramai in faliment
3.2  RE: Afara cu PSD-ul din judet trimis de
( 5 mai 2008, 12:16:24
da orange gandesti bine ca vrei sa ramai in tara, in bucovina, dar ca sa iti faci o familie trebuie sa ai cu ce o sa intretii, iar pentru asta ai nevoie de bani. Suceava nu are investitori, nu au locuri de munca bune, salarii prost platite, cu cateva supermarketuri si cateva mall'uri .... nu cred ca iti vezi viitorul lucrand in carrfour sau kaufland .... blocurile ANL au fost facute pe vremea guvernului Nastase, cartierele si blocurile date in folosinta in anii'90 au fost la conducerea lui Vacaroiu .... acum cu Basescu si Tariceanu, nu se ridica altceva decat cartiere rezidentiale la sute de mii de euro ... asti'a de acum vorbesc mult, critica si cu asta raman, cu criticatul. Casca ochii, cerceteaza, observa, comenteaza. Succes !
3.3  RE: Afara cu PSD-ul din judet trimis de
( 5 mai 2008, 12:22:23
bai Orange ci-ar fi sa ne pupi undeva pe toti, ca tu habar nu ai la virsta ta care sunt comunistii adevarati.
3.4  RE: Afara cu PSD-ul din judet trimis de
( 5 mai 2008, 13:47:55
Fiecare scrie ca sa se bage inseama,cu gripa aviara au iventat-o cei de la UE ca sa nu exportam si romanii nostri ca sa intre in UE trebuia sa-i asculte pe cei din UE,si nu mai lingeti atata pe Flutur.Nu ca ar tinea cu el ,DAR DE CAND E CU CAMPANIE FIECARE ISI DA DRUMUL LA VORBE FARA SA GANDEASCA SAU SUNT INFLUENTATI DE ALTI.
3.5  RE: Afara cu PSD-ul din judet trimis de
( 5 mai 2008, 16:32:34
Mai HANDICOM mai,ai uitat sa spui cine sta in blocurile ANL......
4.   La revedere tabara draga trimis de
( 5 mai 2008, 11:50:38
Spre deosebire de Flutur, Mirza a mai facut cate ceva pt cei din judet. Ce a facut Flutur pt Suceava cat a fost ministru. Sa nu uitam ca ministrul iscaleste nota de plata si nu CJ-ul !

Cat priveste pe Lungu acesta a mai facut cate ceva pt Suceava decat Ionescu desi cam subtire!

Eu cred ca o sa iasa Mirza la CJ si Lungu la Primarie.
4.1  RE: La revedere tabara draga trimis de
( 5 mai 2008, 12:11:37
da gicule Lungu a facut ceva in Suceava, dar pe bani multi, acum Lungu face sala de sport la generalul 9 .... daca lasa terenul cum era, puteam merge in weekend sa joc un fotbal si un bascket , acum, cu sala, pentru a face sport va trebui sa platesc ... sau sa ma joc cu mingea pe tarla pe Zamca sau sa fug pe trotuarele spre metro in sus spre falticeni .. suceava .. oras frumos
4.2  RE: La revedere tabara draga trimis de
( 5 mai 2008, 15:18:04
marza a facut un chachat mare in tot judetul,numai gropi prin comune
5.   PT.ORANGE trimis de
( 5 mai 2008, 12:06:03
Bravo Orange,ai perfecta dreptate.Felicitari pt.cum gandesti.
6.   Diversitate trimis de
( 5 mai 2008, 12:36:58
Adevarat, Marza si Lungu e corect sa ramana , sunt oameni cumpatati , echilibrati, nu eschibitionisti care fac doar spectacole ca cel cu gripa aviara, Balul gospodarilor, etc, apoi dispar ca potarnichile.Liberalilor, va cam dati in spectacol, folositi cuvinte mari in campanie. Basescu isi permite, e presedinte dar voi, nu.

Si daca veti avea si Primaria si Consiliul, va invatati (sau chir ati invatat acest lucru) sa schimbati iar toti directorii, doar ca asa e obiceiul. Putina diversitate de opinii la nivel local nu strica, ba dimpotriva, cine are de facut face ceva, cine nu, cauta explicatii si scuze oricum.
7.   Campanie PDL, trimis de
( 5 mai 2008, 13:09:36
Domnilor candidati din PDL ar fi mai omeneste sa folositi sumele alocate pentryu campanie in scopuri caritabile, sunt atitea cazuri grave de boli,

Desigur daca ar fi banii obtinuti din munca cinstita a-ti da socoteala,

In afara de vorbe fara acoperire transmise de Flutur si Stolojan care a fost cea mai jalnica perioada a tranzitiei pe timpul mandatului sau nu se vad nici un fel de realizari concrete nici pentru tara si mai mult sucevenilor,

Atentie dragi suceveni pe cine puneti stampila la alegeri,,,
7.1  RE: Campanie PDL, trimis de
( 5 mai 2008, 22:22:43
fjhfgjh nfgjhnf hgjn
8.   Mie rusine de ce aud, trimis de
( 5 mai 2008, 13:12:16
Nu stiu multe lucruri facute de dreapta in tara asta si nu pot avea nivi o nadejfde din moment ce sunt oameni care au trecut si prin alte partide iar acum vin sa ne dea lectii de democratie si impliniri,

Lasati oameni cu traditie si daruire sa duca proictele pina la capat,
8.1  RE: Mie rusine de ce aud, trimis de
( 5 mai 2008, 15:48:45
Hai ca te-am citit,fraiere,esti somer pe naiba,ai acelasi ID ca si pensionara,adica iata ce pareri convergente provin de la diverse categorii sociale,ce buni sunt pesedistii si ce rai ceilalti,fabrica de zgomote ambulanta,plimba-te si fa bai de nisip,gaina bleaga ce esti!Somer inseasmna puturos,sunt locuri de munca si nu are cine le ocupa,te-ai invatat numai la pomana!

9.   Succese PSD, trimis de
( 5 mai 2008, 13:14:37
Tin sa cred ca totusi in Suceacva va dainui traditia si buna apreciere pentru oameni care vorbesc Fapte Si nu Vorbe, deci calmi cu coloana sanatoasa si frica de Dumnezeu,
10.   Tineti-va tare D_LE Mirza, trimis de
( 5 mai 2008, 13:18:18
Incercati pe orice cale sa demonstrati prin documente toate realizarile judetului, si pedicile cu care v-ati confruntat cit a fost ministru Flutur,

M-am saturat sa-l vad atit de infatuat si cu narile umflate de timbrul vocii cu care ne ameteste si promite neadevaruri,,
11.   Alegeri 2008 trimis de
( 5 mai 2008, 13:21:07
Stolojan vine la Suceava sa ne demonstreze cit de corect este si ce traseu politic curat are, el care ne-a luat toata valuta cit era ministru,

Sa mearga sa se trateze era superr bolnav in 2004 poate are sachele,,,sa faca politica in fam cu Flutur si acolitii lor,
11.1  RE: Alegeri 2008 trimis de
( 5 mai 2008, 15:51:07
Da de unde aveai tu valuta,Petrisor,mama,ca tu ai fost un sarantoc calic tare,cu muci ca lumanarile si iti ghioraiau matele de foame!
12.   Vreau loialitate, trimis de
( 5 mai 2008, 13:26:15
Oameni buni nu am treaba cu nici un partid dar stau sii ascult si pe posturi de televiziune si presa scrisa , si pot sa-mi spun parerea,

De departe sa observa setea de putere a celor din PDL si puterea de dreapta care a mintit SA TRaim Bine.. se vede dezechilibrul de scadere a puterii de cumparare, si nivelul scazut de viata, Ne-am saturat de promisiuni si minciuni portocalii lasati totusi pe cei care se gindesc si la partea sociala a populatiei,
13.   Dedicatie pt marza trimis de
( 5 mai 2008, 13:47:41
AFiseul de prezentare al lui Marza de pe toate afisele,cu sacoul pe umar,arata ca e gata de plecare;Flutur e gata sa isi preia mandatul,mai lipsesc cateva zile,numarate,desigur.Mairs Marzoi la Cajvana la tien.

Dontu are,pe afis,mape si dosare in mana.Sunt cele de la DNA ale tutror PSDeilor.Jos mafia,coruptia si astptam PDLul sa guverneze tara asta,de 20 de nai stapanita de Camorra(adica PSD)
13.1  RE: Dedicatie pt marza trimis de
( 5 mai 2008, 15:05:26
Mai GICU GEO, esti un lingau care ii linge in fund pe Flutur si echipa lui de jegosi...Ai grija sa nu ti se roada limba de atatea limbi in fund si pe pantofi.
14.   Pt voi trimis de
( 5 mai 2008, 13:51:56
monopol PSD-ist pe forum la Monitorul. Asa de curiozitate, cati din voi nu sunt membrii PSD , nu au si nu au avut vreodata afaceri cu consilieri sau primari PSD, nu au primit vreo pomana PSD ista?

Sau poate aveti rude care au ros la ciolanul PSD pana acum?

14.1  RE: Pt voi trimis de
( 5 mai 2008, 14:53:49
ma doare la basca de toti candidatii dar cel mai mare hot dintre toti e fara indoiala flutur!!!!

de unde are fluturica atatia bani pentru campanie? oare.... si acu poate o sa intelegeti unde sunt padurile bucovinei....

oricine sa iasa la cj numai hotul de flutur nu!

14.2  RE: Pt voi trimis de
( 5 mai 2008, 15:55:46
De ce ti-e frica tot nu scapi,Flutur presedinte la Consiliul judetean iar tu si prostoii tai pe faras,veti da cu subsemnatul la DNA cat incape,ca ati facut o gramada!Stiti foarte bine ca votul uninominal e moarte sigura pentru voi,trei mandate l-au ales pe Marza la judet pentru ca taticul cumpara voturile consilierilor.
14.3  RE: Pt voi trimis de
( 5 mai 2008, 16:13:50
mda..inca nu te-ai dumirit care a fost smenul cu votul uninominal vad tinere.. in fine... din cate aud eu flutur se-ar cam teme de puscarie si de aia se agita asa!

apropos...stiai ca flutur e ruda cu marza? bineinteles ca nu ca doar tu crezi in ce spune terminatorul padurilor bucovinei...

15.   Minciuni trimis de
( 5 mai 2008, 14:04:05
Fete de securisti.
16.   PD-Laturi = PCR = FASCISM trimis de
( 5 mai 2008, 14:09:43
Acesti derbedei politici dirijati la nivel judetean de sosia lui Hitler, disperati ca pierd teren pe zi ce trece fac pe dracu in patru numai sa prinda ceva oase de ros. Dupa cat cheltuiesc in campanie trebuie sa recupereze altfel ii vezi atarnati in streang. Aceste hoarde de PD-Limbrici constituite dupa modelul batalioanelor fasciste de represiune SS sunt in disperare, asa ca fiti foarte atenti, cand ii vedeti anuntati de urgenta hingherii.
17.   Promisiuni peste tot! trimis de
( 5 mai 2008, 14:55:24
E ceva!!... toti promit, fara bun simt, doar, doar sa-i votam, apoi liniste si vom auzi ,, ca nu se poate''! De ce Flutur se expune cu asa promisiuni ca Suceva va fi un ELDORADO, etc... (sunt afise mari!) si ceilalti se intrec in promisiuni, unde-i decenta!? De ce suntem prostiti fara menajamente, nu-i asta impertinenta, lipasa de rusine si bun simt!?
18.   Mister trimis de
( 5 mai 2008, 15:09:00
Domnule Flutur , de unde ave-ti atatea bani pentru campanie???De unde dracu a-ti produs atatea bani pentru uriasele benere, care costa in jur de 1000euro bucata???? DE UNDE?????????????
18.1  RE: Mister trimis de
( 5 mai 2008, 15:12:10
Pai Flutur are bani mai Florin ca doar a taiat destui copaci din padurile Bucovinei si i-a vandut.Banii astia pe apa au venit, pe apa se duc, dar fara nici un folos.Pe 1 iunie o sa se vada cine e mai tare.
18.2  RE: Mister trimis de
( 5 mai 2008, 15:58:25
Iar vinzi gogoasa ca un banner costa 1000 euro?Asa costa la PSD cand spalati voi banii,lighioanelor!
19.   Minciuni si laude trimis de
( 5 mai 2008, 15:17:48
SA TRAITI BINE!Acesta era mesajul lui Flutur in 2004 cand a venit in vizita in Bucovina ca sa-i mai pacaleasca pe bietii tarani, ca daca voteaza cu Alianta, o sa curga lapte si miere in Suceava.Cat timp a fost ministrul agriculturii, a distrus toate sperantele taranilor din judet.Oameni buni pentru asta trebuie sa i-l taxam si sa il trezim la realitate.
20.   Bombonel,baronul Marza,Ponta si "Dontu" trimis de
( 5 mai 2008, 15:44:06
Am fost la lansarea candidatilor PSD sambata la Casa Culturii Suceava.Nu-i simpatizez,nu i-am votat niciodata si nu-mi pare rau!Aproape 250 de oameni din tot judetul adunati de "sefii" PSD,au spus prezent la chemarea lui Marza.Pana aici totul este "normal",insa atatea acuze la adresa lui Lungu si Flutur nu am auzit de la Revolutie pana in prezent.A vorbit Ady Zambaccian si Ponta pana la plictiseala,Dontu era timorat,emotionat iar Marza recita in disperare aceleasi cuvinte vechi si obositoare.Pacat,dupa spusele unora,Bombonel,Ponta si Bejenariu si-au dat seama ca la Suceava totul este pierdut.

Apropo:am vazut o "plenara"a CC al PCR,"polenizata" cu vorbe si "englezisme" de prost gust.Acuzele,jignirile si vorbele de "duh" spuse la adresa adversarilor politici,i-au descalificat pe acesti "lideri ai PSD definitiv.Daca PSD face campanie electorala cu Adrian Nastase in frunte,esecul este asigurat.
20.1  RE: Bombonel,baronul Marza,Ponta si "Dontu" trimis de
( 5 mai 2008, 16:01:34
Iata confirmarea esecului,poarta girul lui Nastase,Ponta,Corlatean .Imi inchipui ce negri de suparare erau miticii de la Bucuresti vazand figurile jalnice de pe scena si din sala!
20.2  RE: Bombonel,baronul Marza,Ponta si "Dontu" trimis de
( 5 mai 2008, 18:28:16
Mai rahatezel, spui baliverne!!? Pe cine crezi ca minti!?! Daca intr-adevar ai fost, atunci ai ochi de cal!? Pai la cate laturi a aruncat viermele asupra PSD, ceea ce-au spus pesedistii este floare la ureche. Acestui marlan nu i se poate raspunde decat cu aceeasi moneda. Daca el crede ca dupa atatea aberatii spuse despre PSD (care, spre disperarea voastra, are foarte multi simpatizanti in judet) va scapa usor, se inseala amarnic!?!!Sa zicem ca prin absurd anul asta castiga. Atunci va fi monitorizat pas cu pas si nu va scapa nepedepsit. Este un escroc de cea mai joasa speta. A furat din padurile Bucovinei si din bugetul agriculturii, si crede ca o sa-i mearga tot asa. Pentru mine, un om care a obtinut doua case pana la 39 de ani, fara sa aiba afaceri private, nu poate fi cinstit!?
20.3  RE: Bombonel,baronul Marza,Ponta si "Dontu" trimis de
( 6 mai 2008, 21:25:49
Monel,deoarece esti prost,te iert.Am filmat 1 ora 1/2 balivernele nepotului matusii Tamara.Ptr mine un individ care a strans averi si case nenumarate,ferme si tablouri cu un salariu de premier,este hot.
21.   Fosilele comuniste, bandite si securiste trimis de
( 5 mai 2008, 18:05:12
PSD, partid format din comunisti si hoti, va dispare de pe scena politica in urmatorii 10 ani.

Tovarase Nechifor, unde o virezi dupa ce termini de halit carnatii la Stransbourg?
22.   SALUTARI trimis de
( 5 mai 2008, 19:45:57
dl briceag te salut ca ai aprut pe forum. insa folosesti cuvinte pe care nu le intelegi.

oricum e un pas inainte : le poti alatura unele altora.

apropos tot laturi se cheama

dar daca iei pdl-ul la scuturat de fosile(comuniste.bandite si securiste) o sa ramina cam rarefiat partidul. nu numai in suceava ci de la bucuresti incoace.

flutur a fost comunist, uricec la fel, lungu nu stiu dar nu cred, nu-l prea duce capul
23.   Sa vezi si sa nu crezi trimis de
( 5 mai 2008, 20:28:09
In 72 de ore am fost la trei evenimente diferite: "Prohodul" de la Suceava, lansarea PSD de la Suceava si , duminica, la lansarea PSD de la iasi. O parere, personala? Daca la cele doua lansari PSD s-au exprimat si acuze la adresa PDminusL, in marea parte a timpului s-a vorbit si despre realizari si planuri de viitor, iar daca "actiunea Prohodul" se vrea o actiune electorala....., dati-mi voie sa intreb s-a dat liber la Burdujeni, Socola si Jibou?

Strigati de-a surda "JOS COMUNISTII!!" Care comunisti? Cei de la PDminusL nu au fost membri PCR? Sa le crape ochii ...de pisica??? Cati nu au fost ca sa-i votez si eu. Sau cei de la PSD sunt mai comunisti ca cei de la PDminusL? De ce? ptr ca asa HOTARATI VOI? Vedeti ce profil moral au sustinatorii fiecarei parti si atunci veti vedea unde s-au inscris "durii" si unde cei cu bun simt. Cui mai foloseste "VRAJBA"??? Mie nu, voua DA?

P.S. Unde esti tu "FAULT" Doamne.....???Lamureste-i tu!
24.   Bomboana de pe coliva trimis de
( 6 mai 2008, 06:48:40
Bombonel in loc sa desemneze candidatii psd mai bine i-ar face matusii Tamara un parastas de 19 ani de pomenire a ciumei rosii care a dus poporul roman la saracie.
24.1  RE: Bomboana de pe coliva trimis de
( 6 mai 2008, 12:17:48
MAI TITUS ESTI PROST RAU DUS CU CAPUL,
25.   Sa vezi si sa nu crezi trimis de
( 6 mai 2008, 07:57:08
Ai perfecta dreptate Sa continuam cu realizarile d-lui Lungu pe viitorii ani.Deci a ajuns cu METROUL la punctul terminus ORASUL SALCEA, o realizare sa recunoastem doar la indemana americanilor, acolo la ei.Deodata suna telefonul, ma apeleaza un vechi prieten tocmai de la Alexandria-Teleorman. -Ma nene tot in Suceava esti? -Da ma raspund eu.! -Ma am auzit ca aveti acolo o fabrica de avioane, aveti si metrou. -Da ma raspund eu, normal nu, pai fabrica de avioane este langa aeroport si e cam la 15 km de METROPOLA si cu ce sa ajunga oamenii acolo, numai cu masinile TOIOTA nu ajunge .
26.   STANA fara gheorghe trimis de
( 6 mai 2008, 08:13:32
-Ce metropola si ce TOIOTA vorbesti ma ? -Da ma ce nu-ti vine sa crezi, pai nu stii tu ce primar avem noi aici. -Bine ma dar dece ati facut punctul terminus orasul Salcea ca banuiesc ca-i departe de... Metropola si sa duci METROUL pana acolo... -Da ma da Metropola Suceava este infratita cu orasul Salcea. -....??!!!! -Da, da ce te miri asa doar si primarul din Metropola este frate cu primarul din orasul Salcea . -
27.   SA VEZI SI SA NU CREZI trimis de
( 6 mai 2008, 08:16:37
VA URMA

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei