Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Edilitar

PSD îi impută lui Lungu asfaltările ieftine şi proaste

Luni, 5 Mai 2008 (17:46:49)
Candidatul PSD la Primăria Suceava, Ovidiu Donţu, îi impută primarului în funcţie, Ion Lungu, că a folosit soluţii ieftine şi de proastă calitate pentru repararea şi asfaltarea străzilor din municipiul Suceava. Motivul ar fi, în opinia lui Donţu, acela că lucrările de proastă calitate au nevoie de intervenţii la interval mult mai scurt, ceea ce este în avantajul firmelor de asfaltări şi al politicienilor care le susţin şi în dezavantajul sucevenilor, care pe ansamblu plătesc sume mult mai mari pentru întreţinerea străzilor. Donţu a comparat sumele investite în străzile din municipiu în mandatul 2000-2004, de 27 de miliarde de lei vechi, cu cele cheltuite în mandatul lui Ion Lungu, de 250-260 de miliarde de lei vechi, adică 7 milioane de euro, în condiţiile în care nu există o diferenţă semnificativă între cum arătau străzile atunci şi cum arată acum. În ceea ce priveşte turnarea covoarelor  asfaltice, Donţu spune că Lungu a optat pentru asfalt cu 5-6 ani garanţie, în locul soluţiilor tehnice utilizate în Uniunea Europeană, cu covoare asfaltice cu 9 ani garanţie. Mai mult, el a reamintit că însuşi primarul Lungu a recunoscut public că în ziua în care a avut loc licitaţia pentru asfaltarea străzii Calea Unirii aceasta era deja asfaltată!

„Dacă ar fi optat pentru soluţia din Vest, raportul calitate- preţ ar fi adus economii la buget pentru că diferenţa de 4 ani de reparaţii este semnificativă. Îl invit pe primarul Ion Lungu să accepte toate întâlnirile televizate şi radiofonice la care vom fi invitaţi faţă în faţă, precum şi o conferinţă de presă comună. Trebuie să ieşim măcar o dată la 10 zile împreună, să se vadă diferenţa de soluţii”, a lansat Donţu provocarea pentru contracandidatul său de la PD-L la Primăria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îi impută lui Lungu asfaltările ieftine şi proaste.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD îi impută lui Lungu asfaltările ieftine şi proaste0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Drumuri proaste trimis de
( 5 mai 2008, 19:26:10
Adevarat ca si Lungu a asfaltat prost dar oricum nu intrece PSD-ul, din cate imi amintesc drumurile pe vremea PSD-ului erau doar carpite in Suceava, transp in comun era dezastru, politia te vana mereu. PSD-ul a fost cel mai mult la guvernare dupa 90 si se vad rezultatele, mai era un pic si ajungeam incet dar sigur la sapa de lemn. Dontule nu mai du o campanie de denigrare ca si predecesorul tau Ionescu, n-ai invatat nimic, unii mai destepti ca tine macar invata din greselile altora, sau poate iti permiti sa inveti din propriile greseli. Nu uita nu ai multe sanse sa candidezi in viata. Foloseste-te de sansa ta in alt mod. Pe oameni ii intereseaza mai putin culoarea politica. Omul conteaza ! Concluzie: PSD-ul nu a multe lucruri(a furat cat a putut in frunte cu Nastase, Mitrea si multi altii)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei