Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Liberii îi cer lui Lungu să nu se folosească de realizările PNL

Luni, 5 Mai 2008 (17:51:47)
Liberalii i-au solicitat primarului Sucevei, Ion Lungu, să nu se folosească de proiectele promovate şi realizate de PNL, în campania electorală. Vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc a precizat că Lungu nu poate să se folosească de aceste proiecte susţinând că îi aparţin, în condiţiile în care ele au fost realizate de echipa liberală. Steiciuc a comparat situaţia în care se află Ion Lungu cu cea a căpitanului unei echipe de fotbal care a câştigat un trofeu, dar care odată ce s-a transferat la o altă echipă nu poate lua şi trofeul cu el. „Ca şi în fotbal, dacă Steaua a câştigat Cupa Campionilor, iar căpitanul acestei echipe se transferă la altă echipă, nu înseamnă că şi aceasta a câştigat acelaşi trofeu. Meritele şi realizările nu sunt ale lui, ci ale echipei cu care a câştigat cupa. Deci şi domnul Lungu ar trebui să lase realizările PNL la acest partid şi să nu încerce să le transfere la PD-L”, a declarat Mihai Steiciuc. De asemenea, candidatul PNL Suceava pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, a precizat că programul politic al lui Ion Lungu, prezentat în această campanie electorală, cuprinde proiecte şi obiective care au fost iniţiate şi promovate de PNL. Zarojanu a făcut referire la obiectivele anunţate de Ion Lungu, respectiv fluidizarea circulaţiei rutiere, rezolvarea problemelor de urbanism şi arhitectură şi dezvoltarea zonei metropolitane a Sucevei. Nu în ultimul rând, ea a solicitat democrat liberalilor, şi în special lui Ion Lungu, să vină în faţa alegătorilor cu proiecte noi, aparţinând celor de la PD-L şi să renunţe la iniţiativele şi proiectele care aparţin PNL.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberii îi cer lui Lungu să nu se folosească de realizările PNL.
 Vizualizări articol: 950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberii îi cer lui Lungu să nu se folosească de realizările PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Case de vacanta trimis de
( 5 mai 2008, 23:17:02
D-le Steiciuc,dute la firma ta Moldosilva si construieste casute ptr export,lasa pe altii sa vorbeasca despre politichie.Apropo:mai esti in AGA la Termica,ca au spus oamenii de acolo ca daca te prind iti rup gatul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei