Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

PNL acuză PD-L că foloseşte imaginea lui Traian Băsescu în campania electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Tiberiu Prodan, a acuzat PD-L că foloseşte imaginea preşedintelui României Traian Băsescu în campania electorală pentru alegerile locale. Prodan a arătat că în comuna Stroieşti, PD-L a lipit pe panourile electorale afişe cu Traian Băsescu.

„Noi, liberalii, acceptăm că nu este nici un secret că Traian Băsescu a rămas preşedintele PD-L, nereuşind să se ridice la nivelul unui preşedinte se stat, al tuturor românilor. Dar nu înţelegem de ce unii competitori, în panica lipsei proiectelor pentru comunitate, văd în icoana lui Băsescu salvarea electorală”, a declarat Tiberiu Prodan.

Preşedintele PNL Suceava a precizat că liberalii se declară împotriva apariţiei unui nou partid unic, respectiv PD-L, şi a „conducătorului suprem”, Traian Băsescu.

Prodan a spus că democrat liberalii trebuie să renunţe la folosirea imaginii preşedintelui României în campania electorală, cu atât mai mult, cu cât astfel de acţiuni sunt interzise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL acuză PD-L că foloseşte imaginea lui Traian Băsescu în campania electorală.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PNL acuză PD-L că foloseşte imaginea lui Traian Băsescu în campania electorală5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre prodan trimis de
( 5 mai 2008, 14:16:59
Sa va spun un mic secret despre Dl Prodan: este unul din cei mai mari braconieri din Bucovina. Stiu eu din surse sigure ca a dat comanda de un cap de cerb cu tot cu coarne si cerbul respectiv a fost impuscat chiar de un paznic de vanatoare, care insa l-a ranit doar, si a umblat cerbul ranit inca vreo cateva zile pana a murit. L-a cautat toata filiala Radauti ca sa-i ia trofeul si sa il dea Domnului PRODAN - BRACONIERUL DE LUX.
1.1  RE: Despre prodan trimis de
( 5 mai 2008, 14:59:33
Filiala cui? Daca e asa da-l in gat nu vorbi prostii! Tocmai tu ti-ai gasit sa vorbesti "portocaliule".Nu te-a hranit mamica de mic? Ti-ai gasit Salvarea in PD-L? Te platesc bine? Shhhhhhht!!!
1.2  RE: Despre prodan trimis de
( 5 mai 2008, 15:28:46
ba Bulaaan da esti cumva neam cu prodan asta sau ai ros un oscior de la pnl acuma cat au fost la guvernare.?

esti cam inversunat asa in a lua pararea mafiotilor judeteni!!

1.3  RE: Despre prodan trimis de
( 5 mai 2008, 16:06:13
Eu am zis sa il dai pe mana autoritatilor daca stii ceva. Daca nu, taca-ti fleanca. Nu ii iau apararea!
1.4  RE: Despre prodan trimis de
( 5 mai 2008, 23:44:58
Bai retarzilor, (inafara de "bulaaan" pe care il cunosc:))) voi chiar credeti ca sta cineva sa citeasca comentariile voastre ???? Singurii care citesc sunt tot niste retarzi ca voi care primesc trei lei de la diferite partide sa stea si sa pupe-n fund diferiti candidati si sa faca atacuri ieftine la adresa altora. Ei fac banutzi si voi faceti bataturi la degete scriind aberatii fara nici un fond real (cu alte cuvinte vorbiti din auzite). Calmati-va ... a venit vara iesiti si voi la o bere si poate peste 50 de ani ajungem si noi la nivelul Germaniei de astazi. PS Regret aceste 2 minute pe care le-am pierdut scriind aceste randuri dar ma consolez cu gandul ca poate invatati si voi ceva.
2.   Despre Bulaaan trimis de
( 5 mai 2008, 16:38:50
Este un mare prostovan! Nu vedeti ce posteaza?
3.   Campania electorala trimis de
( 5 mai 2008, 18:23:19
Domnule Prodan, nu fiti asa indignat de folosirea imaginii domnului Basescu ! Folositi-o si dumneavoastra pe a lui Tariceanu ca este si el prim ministru, destul de mare ca functie dar MIC ca imagine! Asta e ! "Bogati si saraci " .
4.   Prodan cu mustati de sobolan trimis de
( 5 mai 2008, 18:34:36
Prodan, crescator de porci, senator numit, si nu ales, face pe Rasputin.

Marsh, javra comunista imbecila!

PDL va castiga la SV toate candidaturile si localele. Cinste lui Conul Gica!
4.1  RE: Prodan cu mustati de sobolan trimis de
( 5 mai 2008, 18:54:37
Mai BRICEAG unde ai fost ca ai lipsit dela pupat in .... pe Flutur si ai lui las-o mai moale ca o sa regretati ce afirmit cu acesti HOTI PD lingai .Am zis sa iei concediu pina dupa Ziua copilului. Atunci am sa te caut sa discutam pe fata realitatile acestui judet napastuit de acest Flutur care s-a trecut la pocaiti si a mintit fete bisericesti cu padurile unde a crezut ca le da pe mina lui sa le praduiasca cum a praduit cind a fost Director pentru care dosarele nu s-au inchis .De unde da banii pentru clientela politica daca nu din rezervele pe care le-a agonisit din vremurile trecute.Cu acesti bani mai bine dadea la saraci.O intrebare de ce nu a organizat aceasta panarama la noi la Humor?Rusine asa candidat.Voturi ciuciu.
4.2  RE: Prodan cu mustati de sobolan trimis de
( 5 mai 2008, 19:53:03
Pentru BRICEAG in seara la tv s-a iar problema dosarelor favoritului tau D-l Fluturas asa mai lasati-o moale.urmeaza BT.
5.   Imagine trimis de
( 5 mai 2008, 19:44:33
sa vedeti ce vor curge voturile cu porcanul de prodan afisat pe toate gardurile sicolturile de bloc.dar este bine ca se mai pisa cainii pe mustata lui , ce nerusinat mai are curajul sa iasa in fata lumii din jud. Suceava dupa cate rele a facut la atata lume!!!!!!!!!!!!
6.   Prodan trimis de
( 5 mai 2008, 19:54:15
Tovarase Prodan, ai promis ca in campania electorala ne vei prezenta programul si vei lasa barfa ! Am si eu o intrebare. Ce ai facut cu membrii biroului local PNL Falticeni ? I-ai dat afara pentru ca nu au acceptat candidatura lui CORNIA GH. pe listele PNL-ului. Acum CORNIA candideaza ca independent. Ai distrus organizatia din Falticeni aducand in fruntea ei pe tradatorul de BULBOACA.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei