Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Liderii PSD critică „opulenţa” campaniei electorale a PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, secretarul general şi vicepreşedintele partidului, Titus Corlăţean, respectiv Victor Ponta, au criticat într-o conferinţă de presă susţinută la Suceava „opulenţa” campaniei electorale a organizaţiei judeţene a PD-L şi a liderului acesteia, Gheorghe Flutur.

Năstase a constatat că judeţul este „agresat” de fotografiile şi posterele portocalii care sunt amplasate peste tot.

„Pe fântâni, pe stâlpi, pe tomberoane sunt puse fotografiile lui Flutur”, a spus Năstase, care a adăugat că i s-a sugerat ca sub acestea să fie pusă o bandă cu textul „Aici sunt pădurile dumneavoastră”.

„Se face practic o risipă din partea unui partid sărac cum este PD-L”, a adăugat liderul social democrat.

La rândul său, secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a apreciat că în această campanie electorală vor conta mai mult faptele şi programele celor ce candidează şi mai puţin campania opulentă a PD-L.

„Nu cred că va conta campania opulentă, inexplicabilă din punct de vedere al resurselor financiare şi al surselor de finanţare în raport cu legea”, a spus Corlăţean. El a subliniat că acelaşi tip de campanie electorală opulentă a fost remarcată şi la alegerile europarlamentare, în special la candidaţii PLD.

 

„Oamenii din PD-L vor trebui să dea socoteală pentru sursele de finanţare situate cel puţin la limita legii”

Corlăţean şi-a exprimat nedumerirea că raportul Autorităţii Electorale Permanente privind alegerile europarlamentare a menţionat toate sumele cheltuite de partidele politice, mai puţin ale PLD.

„PLD nu a fost analizat în raportul Autorităţii Electorale, nu au fost analizate sursele de finanţare, resursele şi provenienţa acestora şi depăşirea cu o mare marjă a limitelor prevăzute de lege. Acelaşi lucru se produce şi în clipa de faţă. Este o campanie opulentă şi la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, aceşti oameni din PD-L vor trebui să explice şi să dea socoteală, cel puţin pentru sursele de finanţare, situate cel puţin la limita legii, dacă nu în afara legii”, a mai spus Corlăţean.

Vicepreşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că nu a văzut, în toată ţara, un afişaj mai agresiv decât cel al PD-L în judeţul Suceava.

"Am văzut atât de multe afişe şi postere cu domnul Flutur, care, sigur, costă, încât sunt aproape convins că pe 2 iunie va începe din nou gripa aviară în România, pe 3 iunie pesta porcină, iar pe 4 iunie ciuma lui Flutur şi multe alte surse din care să acopere aceste cheltuieli”, a spus Ponta.

El a subliniat că nu a văzut în nici un judeţ din ţară „atâta abundenţă” a chipului unui candidat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderii PSD critică „opulenţa” campaniei electorale a PD-L.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Liderii PSD critică „opulenţa” campaniei electorale a PD-L3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSD=ciuma rosie trimis de
( 5 mai 2008, 11:21:52
Echipa lui Flutur e hotarita sa-l debarce pe Mirza. PSD a pierdut startul acestei campanii si va pierde pina la urma aceste alegeri, cum le va pierde si pe cele care vor urma. Ne-am saturat de urmasii colhozistilor, ne-am saturat de Mirza si gasca lui.
2.   La oi cu ei trimis de
( 5 mai 2008, 11:38:17
cautati oua si la oi cu voi securistilor
3.   PDL= scarba portocalie trimis de
( 5 mai 2008, 11:51:58
Struto-camilele pedeliste stiu una si buna, sa-i faca pe pesedisti comunisti!? S-ar putea ca acest lucru sa se intoarca impotriva lor. Daca te uiti bine, se poate observa de la o posta ca si la ei sunt fosti comunisti si chiar securisti. Oare asta-i problema Romaniei dupa 20 de ani de la revolutie. Oamenii au foarte multe probleme legate de viata de zi cu zi, si unii chiar regreta si perioada comunista. Asta ne-a adus capitalismul si liberalismul!?
4.   Anti PSD trimis de
( 5 mai 2008, 11:59:17
sa va dau niste exemple , pe care s-ar putea sa le stiti si voi , de oameni care nu se mai satura de furat: GAVRIL MARZA de la revolutie incoace a sapat si a furat judetul asta cu nerusinare, MIHAI FRUNZA - primar in Radauti si pe vremea lu Ceausescu si de la revolutie incoace, ONUFREI IOAN - viceprimar si primar la Marginea pana din 1992 pana in 2004 si primar la Sucevita 2004 - 2008 .Lista poate continua banuiesc dar poate mai veniti si voi cu exemple dintr-astea. Oricum a venit timpul pentru schimbare, indiferent de cat sacrificiu necesit din partea celor care doresc sa o infaptuiasca.
5.   Pt MONEL trimis de
( 5 mai 2008, 12:05:46
care capitalism si liberalism ma , ca noi Sucevenii traim inca in socialism ca asa ne-o invatat PSD-ul ca e bine. Trage putin cu ochiul la Ardeal de exemplu si vezi cum se traieste acolo , care-i rata somajului si ce salarii au , si intreaba-te ''de ce ?'' . Ai sa vezi ca PSD-ul e la pamant in ardeal si ca acolo chiar se aplica principiile liberale , se face o politica sanatoasa care atrage investitorii.

Da la noi de unde frate dak tot aia care au fost fruntasii PCR la nivel judetean pe vremea lui ceasaca is fruntasi PSD in 2008.
5.1  RE: Pt MONEL trimis de
( 5 mai 2008, 12:30:48
bai, tu de cand n-ai mai fost in Ardeal, saracia i-a cuprins pe destui. Locurile unde sunt plecati in strainatate rata mai bine si de restul care fura de la paduri ( cum este zona Sucevei )
6.   Eu dau doi bani pe o gaina trimis de
( 5 mai 2008, 12:25:47
daca dadea aviara in ciori dormeam linistit

... pe timpul guvernarii PSD ... programul salilor de sport, programul cornul si laptele ... asti'a de acum ce fac? ce a facut Flutur? in Moldova litrul de lapte e mai ieftin decat o apa minerala la jumate ... si flutur vrea sa fie presedinte al CJ? Lungu mai vrea primar? suntem singurul oras cu iluminat public de culoare galbena ... m'am saturat de minciunile lui Lungu.... ca vrea centrul de afaceri in hotel de 5 stele, ca vrea stadion si complex sportiv nou, ca face telecondola de la cetate in burdujeni ... in timp ce nu poate sa aibe grija de un amarat de parc din centru .... avem un oras cu praf, neaerisit ... deschideti unul geamu' sa plece mirosul de portocala expirata ....
7.   Nu-i locul lor aici trimis de
( 5 mai 2008, 12:52:33
Fratilor, suntem un oras sarac, nu au ce face liberalii, ei pot conduce acolo unde e totul ca la carte. Aici vor sa faca doar ,,curatenie,, cu toata industria, sa vanda pamantul si tot asa la infinit, nu sa produca ceva. Daca stiau ca vor sa candideze aduceau si ei un investitor serios in industrie, creau locuri de munca pentru meseriile din zona, aduceau si pe cei amarati din ..Italia si toata lumea ar fi priceput ca merita tot respectul si... tot votul. In schimb vedem ca distrugeti si putinul care a ramas, dar in loc nu puneti decat iluzii.... buticuri mari si mici. Comertul nu aduce prosperitate oamenilor ci numai firmei. Distrugeti munca si experienta de o viata a oamenilor cu meserii grozave. CE PUNETI IN LOC ?

8.   X trimis de
( 5 mai 2008, 14:00:37
Ponta ar trebui sa vada ce face cu dosarele lui de pe la DNA
9.   PT X trimis de
( 5 mai 2008, 14:04:26
mai x am trait 7 ani in Cluj si am vazut cum se dezvolta si de ce. Orasul ala nu a fost niciodata a PSD -ului si lucru asta se cunoaste.

9.1  RE: PT X trimis de
( 5 mai 2008, 15:03:00
looool ce cretin...n-a fost al psd....a fost al prm:)))))) ce inseamna sa fii prost si sa te bagi in seama aiurea... si acu clujul e varza...cu cartiere fara infrastructura, constructii aiurea(blocuri cu 10 etaje langa case cu curte)......
9.2  RE: PT X trimis de
( 5 mai 2008, 20:45:33
ptr UN BUCOVINEAN: in care ani ai stat la CLUJ? In anii Caritasului sau post Caritas? De cand nu ai mai trecut pe acolo?? De ce clujenii ii duc dorul lui Funar? In 2004 si un caine, daca era imbracat in portocaliu era votat de clujeni, dar acum......??? Vad ca stii cateva nume de PSD-isti, foarte bine, care acuza ce le-o aduci, ca se afla la Primarie de prea mult timp? In fotbal e o vorba: NU SCHIMBI ECHIPA CARE CASTIGA! Or sti, ei fotbalistii, ce spun. Tu stii ce spui?
10.   Romania, sat fara stapan? trimis de
( 5 mai 2008, 14:19:26
Domnilor care raspundeti de finantele din Romania, de ce nu lamuriti odata pentru totdeauna provenienta fondurilor irosite de PD-Laturi in campania asta prosteasca a lor. Chiar nu aveti parghiile necesare? Si celelalte partide fac campanie dar astia intrec orice masura. Oameni buni, acesti bani o sa-i platim tot noi, indirect, cu varf si indesat. Hai sa-i trimitem la groapa de gunoi a politicii romanesti si sa vedem cum isi recupereaza pierderile din campanie.
10.1  RE: Romania, sat fara stapan? trimis de
( 5 mai 2008, 15:19:44
Bai,tu nu te linistesti?Acum 4 ani era plina Suceava cu panouri electorale mai mari decat astea de acum si de pe ele ranjeau Nastase,Ionescu si Gavril Marza,acum daca PSD e cu foamea-n gat si nu-si mai permite te bagi tu in seama si esti avocat fara arginti!Sau poate ti-au scapat ceva printre degete?Tu tot dai lectii la altii dar esti primul care nu se prezinta la vot!Ciocu mic,cum spunea Cozmanca!
10.2  RE: Romania, sat fara stapan? trimis de
( 5 mai 2008, 20:53:17
ptr VOT: "Ciocul mic, ca acum noi suntem la putere!" e patentata pe PD de o parvenita de prin Gorj, care a fost "umplutura" pe listele de vot, nu se asteptau PD-istii sa obtina atatea mandate(au patit-o ca "CHEIA" in 1996 cu cei 20.000 de specialisti- CRED CA SI ATUNCI PD A TRADAT- ASTA II ESTE VOCATIA). Daca nu crezi vezi arhivele jurnalelor sau TV.
11.   PTR VOT trimis de
( 5 mai 2008, 15:59:17
Domnule "VOT" lasati-l in pace pe acest Stan Patitul,este prost saracul.L-am atentionat ca este dus cu sorcova si eu si nu se astampara.In 2004,bannerele lui Iliescu(presedinte in functie),Nastase,Marza si Geona tronau la fiecare pas si au luat-o peste "bot".Acest Stan nu stie ce a postat PSD la Suceava in 2004.II spun eu: doua epave comuniste pe post de senator(PSD),Octav Cozmanca si Tudor Mohora.Vreme de 4 ani (2004-2008) a auzit cineva sa fi facut ceva cei doi comunisti ptr Suceava?Aveau cabinete senatoriale in orasul Suceava,a auzit cineva?Nu au "papat" banii publici(ai nostri-ai contribuabililor) vreme de 4 ani?Sunt 1,3 mld lei vechi in fiecare an x 4 ani x 2 indivizi=???? AUD????
11.1  RE: PTR VOT trimis de
( 5 mai 2008, 16:24:37
Ai dreptate supervizor. Dar acum cu uninominalul trebuie si noi sa fim atenti pe cine trimitem in parlament! Afara cu taranoiul de lungu si krva de flutur!!!!
11.2  RE: PTR VOT trimis de
( 5 mai 2008, 17:32:12
In 2004 Nastase a pierdut pe mana lui, l-a pus hitalu sa emita doua O.G.-uri, unua cu padurile popilor si alta cu suspendarea unor drepturi salariale ale functionarilor publici cu statut special. Aici a gresit, altfel Basescu era tot cu barca pe uscat. Si acum ce mai vreti? In 2004 m-am saturat de citit afise cu "sa traiti bine" iar acum va spun direct, sa va ia dracul. Porcalailor.
12.   Vorbe trimis de
( 5 mai 2008, 16:27:03
Nastase si ai lui nu sunt in stare decat sa critice. De ce nu vin ei cu idei noi, cu fapte noi... de ce se uita in ograda vecinului ? Vale cu voi, comunisti de 2 lei!Mare realizare. Vin la Suceava sa critice. Jalnici sunteti!

Succes PD-L. Succes Flutur. Curaj. Veti invinge. Suntem alaturi de voi. Dovada? Ieri, la Frasin, peste 10000 de oameni am fost sa-l sprijinim si sa-l incurajam. Merita.

Nu sunt nici padurar nici cine stie ce ma banuiti voi. Sunt tanar, am absolvit 2 facultati , una pe vremea lui Ceasca si singurul care merita e Flutur. Ca sa mai scutim din comentarii.
12.1  RE: Vorbe trimis de
( 5 mai 2008, 17:20:08
ati venit la pomana bre si va-ti imbatat ca porcii de abia innotati prin noroaiele alea de la bucsoaia!

si sa fii sigur ca nici un padurar n-o sa-l voteze pe flutur, pt ca ei stiu cel mai bine cum a pradat flutur padurile si a adus rnp aproape de faliment.

pacat de facultatile tale (pe care zici ca le-ai facut), le-ai facut degeaba daca un submediocru ca flutur te pacaleste cu dumele lui penale!
12.2  RE: Vorbe trimis de
( 5 mai 2008, 18:01:41
Auzi, da' tu la ce ai venit??? Numai sa innoti prin noroi??? Ia mai interesati-va dvs. cam cati padurari o sa-l voteze pe Flutur... (nu fac parte din stuff'ul silvic, ca, banuiesc ca va omoara curiozitatea, si nu am nici cele 2 facultati, abia urmeaza sa imi dau bacul!) In ultima vreme cam toti va legati de Flutur... Tot degeaba, deoarece comparand popularitatea lui Marza cu cea a lui Flutur se vede diferenta... Voi credeti ca tinetul voteaza un bosorog???? Daca da, ati innebunit...
12.3  RE: Vorbe trimis de
( 5 mai 2008, 18:09:58
Tineretul vroiai sa zici... Apoi da, nu prea am auzit tineri cum ca ar vota pe Marza... Si cam aici e toata problema PSD!
12.4  RE: Vorbe trimis de
( 5 mai 2008, 18:42:40
Asta cu "tinerii nu voteaza PSD" este alta baliverna de-a PDLaturilor.

Adriane, ce fel de tanar esti daca ai terminat prima facultate pana in 1990!!!?Ai cel putin 42 de ani?!! Pe cine crezi ca intereseaza diplomele tale?!! In tara asta sunt mii de oameni in aceeasi situatie cu tine. Pacat ca ne conduc semianalfabeti, care au terminat pe la FF, la peste 30 de ani (vezi fratii Lungu, Vasile Ilie etc.).

Vorbesti de ideii noi? PSD-ul a lasat ceva in urma cu toata opozitia "fluturelui de gunoi"din perioada 2000 - 2004. Orice s-ar spune, s-au construit sali de sport, s-a aplicat programul "Cornul si laptele", s-au construit locuinte prin ANL. Flutur se lauda in 2004 cu modernizarea drumului european Suceava - Cluj. Vai de acel drum; daca in Ardeal arata cat de cat bine, in Suceava este JALE?!!
13.   Hotii din PSD/PCR trimis de
( 5 mai 2008, 18:09:24
Hotii comunisti din PSD/PCR nu mai au credibilitate. Acest lucru il vor descoperi ei la vot.

Poporul iubeste PDL, fiindca este un partid ce impune respect.

Jos cu hotii, comunistii si securistii!
13.1  RE: Hotii din PSD/PCR trimis de
( 5 mai 2008, 18:53:03
tarane nu mai tine vrajeala asta...

AM VOTAT PNL-PD ACU 4 ANI SI ........ E MAI BINE? ATI SCHIMBAT CEVA? O POOLA ATZI FACUT! V-ATI CERTAT PE CIOLAN INTRE VOI...ATI DUS TARA DE RAPA TARATURILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI ACUM NU VA ASUMATI NIMIC...NUMAI LIBERALII IS DE VINA TARFELOR? NENOROCITILOR ATI PACALIT O TARA INTREAGA CARE V-A VOTAT SI NU ATI FACUT NIMIC PENTRU OAMENI! E VALABIL SI PT PSD!
14.   Jalnici trimis de
( 5 mai 2008, 18:53:46
nu va suparati da eu unul nu mai am incredere in nici un politician toti sunt niste prefacuti si ca sa fii politician in ziua de astazi tre sa fii hot mincinos si gata de a pupa in **** (scuzati) pe cel mai mare ca tine in partid .cersesc in campanie voturi lasand impresia ca i doare si ii intereseaza cetateanul si nevoile lui stiti ce ,,vrajeala ,, m am saturat de atatea minciuni . totusi va trebui sa votez pe cineva si tare nu am cu cine sper sa aleg raul cel mai putin rau.
14.1  RE: Jalnici trimis de
( 5 mai 2008, 21:04:05
SOLO, nu dispera, nimic nu-i pierdut inainte de vreme. Vezi, aseara s-a facut dreptate si in LIGA I de fotbal. Dumnezeu a mai dat o sansa ca cei buni sa castige. Tot asa si cu alegerile, ai cap, ai ochi, ai puterea de adecide. Du-te la vot si voteaza. Bine sau rau este alegerea ta si trebuie sa o faci cu curaj. Nu lasa pe altii sa decida pentru tine. Si fi foarte atent la ce si cum ti se promite!!!! Base, acum patru ani a spus : "SA TRAITI BINEEEEE!"??? incorect, daca erati atenti ati fi auzit ceva de genul:"SA TRAITI? BINEEEEEE!!!!" Altfel de ce ar fi facut atata balci si cearta in "sanul" aliantei DA(dai)???
15.   O parere trimis de
( 5 mai 2008, 21:20:11
e adevarat ce zice SOLLO ca trebuie votat raul mai mic dintre cele doua.sa fim seriosi dak e cineva din afara psd-ului sau pdl-ului si priveste cele doua partide se observa clar ca nu e cu nimik mai putin comunist pdl-u decat psd-ul sunt aceeasi oameni si vin din aceeasi vreme ... zicea cineva mai sus ca au venit psd-istii aici numai ca sa critice ... trebuie sa te gandesti putin cine critica mai mult Marza sau Flutur?? eu tin sa zic ca am sa votez cu psd-ul... este vorba si de caracterul omului si Flutur are un caracter de 2 lei .... stia cineva ca in momentul in care Flutur a ajuns director la botosani parca la inspectoratul silvic sau cum se cheama cel care i-a lasat functia iesind la pensie avea un fiu care terminase silvicultura si lucra acolo ... stiti ce a facut prima oara dragul de Flutur? l-a dat afara pe fiul celui care l-a pus in functie ... este un om de 2 bani care a facut ca acum sa cheltuim bani si pe oua sa le aducem din strainatate ca au dat faliment fermele dela noi
16.   Continuare trimis de
( 5 mai 2008, 21:26:23
si ghiciti ce? nu s-a raportat nici un caz de gripa aviara in documentele de pe la ministerul agriculturii toti banii au ajuns in firmele controlate de pnl- pd ... pld pdl ..... Ia oameni care fac afaceri cu Flutur.... si acolo nici macar nu era vreun desinfectant... crek era apa cu sapun .... pe langa asta a mai intentat si dosare penale flutur inginerilor alimentari din acele zone si i-au tarat prin tribunale pe bietii oameni fara sa aibe vreo vina .... trebuia gasit un tap ispasitor dar degeaba ca ei au castigat si nimeni nu a aflat ce a facut Flutur ..... in fine oameni ca el nu am sa votez niciodata.... iar pe Lungu l-as vota dak as sti ca a facut ceva cu adevarat pentru acest oras... este adevarat ca cel dinainte nu facuse chiar nimik.... dar nici lungu nu e mai sus .... votati cu cap dragi concetateni...dar mergeti la vot nu lasati pe altii sa voteze pentru voi si dupaia sa va plangeti cao duceti atat de rau .... alegeti raul mai mic altceva nu aveti ceface dar mergetila VOT
16.1  RE: Continuare trimis de
( 5 mai 2008, 22:20:41
Ai dreptate, au castigat, in instanta, firmele carora li s-au "masacrat" puii, iar medicii si-au recapat functiile, dar ca au castigat nu maderanjeaza. Intrebarea e: CINE PLATESTE?? Tot noi prostimea platim, cat om mai putea nu stiu, dar cu siguranta trebuie sa facem ceva. Cand sumele platite vor fi recuperate de la judecatorii si ministrii incompetenti..........
17.   Greseli fara voie trimis de
( 6 mai 2008, 00:17:05
Daca PD-Laturile lui Zarone vor reusi sa ocupe Suceava(desi mai cred in discernamintul sucevenilor),in urma acestei campanii de-a dreptul descreierate,ce a reusit sa enerveze toata suflarea judetului,principalul vinovat va fi Mirza,ce nu a inteles sa se retraga(macar in planul 2)lasind in fata un tinar politician valoros(Cornel Popovici,sau altul) ce ar fi profitat cu siguranta de catastrofala campanie dementa a PD-Laturilor si ar fi cistigat totul(nu spun ca ar fi fost grozav de buna aceasta varianta ,dar inlatura pericolul unei dictaturi,din fasa).Demonstratia aceasta de forta si nesimtire,are rolul de a justifica o cistigare frauduloasa a alegerilor (fastul si opulenta afisate cu ostentatie de aceste scursuri politice ce atrag fraudulos mase de oameni ademeniti cu pomeni electorale are rolul unor sondaje mincinoase ce deruteaza electoratul nehotarit. Prostia se plateste in continuare si inca destul de scump.Abia astept sa-l vad pe Mirza ,trimis la BT de un hot mai mare ca el!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei