Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2008 - Anul XIII, nr. 103 (3784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicate de presă - PNL

Afişele PNL, dar şi ale altor partide au fost acoperite de zeci de afişe PD-L

Ion Lungu pozează în gospodar, dar ne arată în fiecare zi că este un simplu executant, neavând viziune, idei şi nici măcar nişte consilieri pe lângă el care să-l îndrume, mizând pe o autosuficienţă deja bine cunoscută sucevenilor.

Partidul Naţional Liberal a prevăzut o situaţie care deja se întâmplă de 3 zile. Cunoscând agresivitatea liderilor PD-L, nu a fost greu să prevedem că echipele de lipitori ale acestui partid cu vise de PARTD UNIC consideră că panourile electorale plantate de Primărie le aparţin doar lor. Chiar de la începutul campaniei, afişele PNL, dar şi ale altor partide au fost acoperite sistematic de zeci de afişe PD-L.

Când cel mai normal era ca Ion Lungu să împartă panourile pe partide, astfel încât fiecare concurent să aibă un spaţiu GARANTAT pentru a-şi prezenta ideile şi candidaţii. O idee firească, care denotă civilizaţie, deci străină PD-L istului Ion Lungu.

Primul impuls a fost să anunţăm Biroul Electoral Municipal ca acesta să ia măsurile ce se impun, dar cum să aibă curajul un subordonat direct al lui Lungu, Paul Iftimie, să ia vreo decizie care să-l afecteze pe cel care îi semnează statul de plată? Cu toate că PNL a contestat prezenţa lui Paul Iftimie în BEM, contestaţia a fost respinsă.

Şi au trecut doar 3 zile de campanie electorală...

 

PD-L, partidul care te fură

Partidul Naţional Liberal trage un semnal de alarmă faţă de utilizarea Taberei şcolare de la Bucşoaia pentru acţiuni electorale ale PD-L. Duminică, 4 mai, în Tabăra şcolară de la Bucşoaia a avut loc o întâlnire electorală a PD-L-iştilor locali cu Theodor Stolojan, europarlamentar PD-L.

Directorul de la Tabere, dl. Marius Boghian, preşedintele tineretului PD-L, utilizează o bază publică, o tabără care ar trebui să primească copii, pentru cumetrii de partid. În loc să se îngrijească de obţinerea condiţiilor pentru a fi avizată de Sanepid, tabăra este folosită în interese de grup, în interes politic.

Îi solicităm public ministrului Cristian Adomniţei să nu lase nesancţionate asemenea porniri de “baronaşi” PD-L care se cred stăpâni peste bunuri ale Statului român.

Biroul de presă PNL

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicate de presă - PNL.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Comunicate de presă - PNL5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Raspundeti de ce faceti, trimis de
( 5 mai 2008, 13:48:27
Ce daca folositi tabara de la Bucsoaia in scopuri electorale fara sa achitati suma cuvenita inchirierii credeti ca rezolvati mare problema,

Lasati sa judece oamenii sincer fara ai determina pe cai artificiale sa puna stampila pe dreapta,

Nu avetui capete luminate sa conduca acest judet si aceata tara minunata,
1.1  RE: Raspundeti de ce faceti, trimis de
( 5 mai 2008, 15:08:40
Ei ce daca tabara merge in paguba? Bine ca s-a baut tuica si vin si s-au cracit pe paturile infecte de la Bucsoaia.Bine ca s-a patat politic o chestie faina.O sa vedeti voi mucosilor din PD-L ce inseamna guvernare.O sa va alse balta liderii vostri cum ne-au lasat balta si pe noi astia din PNL, pentru ca, la un moment dat, toti au fost in aceeasi oala.Cine stie cunoaste. In tara asta nu conteaza daca se castiga cu un tur avans sau cu un bot de masina. Evenimentul a fost un succes, dar a castigat la poza,.
1.2  RE: Raspundeti de ce faceti, trimis de
( 5 mai 2008, 18:03:13
daca PD-L a platit chirie ...e ok ...mare omu ceva bani de salarii ...nu mai mancati ciuperci ca a e de salutat spectacolul ....oamenii au fost bucurosi ca s-a facut un eveniment la ei bucsoaia!
2.   Hora Bucovinei trimis de
( 5 mai 2008, 13:51:20
deci muriti de ciuda ca a ieist o actiune cultural-artistica...vreti sa denigrati ce a realizat un senator al Romaniei.Vou,golani din PNL nu va pasa de tara si cetateni,numai taxe si imbogatirea liderilot vostri,alde steiciuc,zarojica,si alti natarai

3.   Pt colegii mei trimis de
( 5 mai 2008, 13:54:11
mai aveti cateva zile la putere tovaris din PNL.nu incercati sa prezentati adevarul eronat.Noi,cetatenii il intelegem.Nu ne trebuiti,mars...aveti baroni ca ANghelus care,chipurile e sef la ARR(el se pricepe la taiat frunze la caqini,atata tot)
4.   Jos mafia PNL trimis de
( 5 mai 2008, 13:57:28
alo,auziti,a trecut era comunista baieti ...gata ,suntem in capitalism,acum nu ne mai imparte tatuca ceausescu locuri etc..(Referitor la panourile luate de PDL).Panourile apartin unor firme...deci se face contract,cine s-a miscat mai repede le-a luat.ZE simplu,josnici tariceni,zarojeni.M
5.   Eveniment cultural trimis de
( 5 mai 2008, 14:01:51
marius Boghian e un baiat super,un director adevarat.La voi sunt baronasdii,mafiotil;or.Steiciu umbla pe la PSD cu sarutmana(va aduc imagini video daca vreti).La Bucsoia as-a organizat doar o actiune de promovare a valorilor culturale ale loculuii.Bineinteles au participat oameni politici dar si ei sunt oameni;daca sunt interesati de o promovarea valorilor culturale e altceva,e ceva frumos..nu ca voi,doar afaceri dubioase pe la urbanism etc.Prietenii stiu de ce
5.1  RE: Eveniment cultural trimis de
( 5 mai 2008, 15:13:31
Ia auzi ma pupincuristule ce e asa special la Boghean? Ca ti-a dat intrare libera in 4u fara sa platesti? Esti un bou cu doua clase. Deschide ochii si vezi pe ce lume traiesti si dupa aia polueaza topicul asta. Ce a fost frumos la Frasin? Ca i-au exploatat electoral pe bietii ciobani? Ca au folosit valorile noastre Bucovinene in scop electoral? Ca Lungu dansa cu femela Flutur? Casca ochii baietas. Casca-i mari. Ca ei o sa ne conduca si nu o sa stii de ce lumea s-a intors cu fundu in sus....
5.2  RE: Eveniment cultural trimis de
( 5 mai 2008, 18:08:38
se pare ca nu e pic de bun simt pe forum. "femela Flutur" , acest limbaj de mahala caracterizeaza membrii PSD si PNL . Rusine celor din PSD si PNL , doua partide capusa care sunt sponsorizate de Patriciu. Hotilor si comunistilor nu scapam de voi?
6.   Strategii trimis de
( 5 mai 2008, 18:33:22
De ce at�ta critica la adresa PDL-ului , din partea PSD-ului si PNL-ului ?! Aduceti si voi zece mii de oameni sau mai putini, faceti astfel de evenimente, oamenii se bucura �n spatiile acestea monotone. Campania electorala nu deranjeaza, dimpotriva ! Oamenii petrec, comunica, se informeaza.....este firesc sa se desfasoare astfel de evenimente din partea oricarui partid . Dar unii stiu numai : Huooo ...
7.   Frasin trimis de
( 6 mai 2008, 01:13:22
Intrebati lumea din Frasin care a fost prezenta la aceasta festivitate. 10 din 10 o sa va zica ca le-a placut foarte mult si sunt bucurosi sa se repete si ca sunt mandri ca localitatea lor a ajuns un reper artistic si folcloric cum se vrea din promovarea "Horei Bucovinei", asa ca PNL.. ia o pauza. Voi n-ati facut nimic afara de taxa auto, caltabosi, 15 stele pe steagul UE, desert egiptean, yes yes of course, pensii pe datorie samd... lista e prea lunga. Incercati sa construiti ceva nu sa manjiti ce construiesc altii. Oricum, chiria e platita pentru tabara si au fost obtinute toate avizele. Nu dezinformati aiurea ca nu va ajuta si iar va manjiti degeaba.
7.1  RE: Frasin trimis de
( 6 mai 2008, 01:22:09
Inca ceva.. la Gura Humorului tot Gheorghe Flutur a initiat Zilele Orasului. Sa va aduc aminte: Prima editie - Antena1 (emisiune maraton 6 ore cu Mihaela Radulescu). A doua editie - ProTV (transmisii in direct toata ziua cu Teo Trandafir). A treia editie (in care Flutur nu mai e ministru) - nici o televiziune prezenta si evenimentul a semanat foarte mult cu un balci ieftin. In feb 2005 tot la initiativa lui Flutur Intrunirea Regionala a Aliantei DA la Best Western Gura Humorului urmata de sedinta de guvern tot acolo. Asta da promovare a zonei si a Bucovinei !

Ceea ce am scris mai sus sunt fapte clare, pot fi verificate. Asa ca nu mai mancati aiurea de Flutur ca omu' asta chiar a facut ceva concret, care se vede si ramane.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei