Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 apr 2008 - Anul XIII, nr. 97 (3778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Strategie

PNL Suceava va începe în forţă campania electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii din municipiul Suceava intenţionează să demareze în forţă campania pentru alegerile locale din acest an, care va debuta la începutul lunii mai 2008. Liderul PNL Suceava şi candidat pentru primăria Suceava, Angela Zarojanu, a anunţat că liberalii au pregătit au pregătit un program complet, care conţine proiecte, măsuri şi soluţii concrete în vederea dezvoltării municipiului reşedinţă de judeţ.

„Toate aceste proiecte au fost realizate în urma consultărilor pe care candidaţii noştri pentru funcţiile de consilieri locali le-au avut cu populaţia municipiului Suceava. Am avut numeroase întâlniri cu sucevenii, în cadrul cărora am preluat toate problemele cu care aceştia se confruntă, astfel încât am reuşit să găsim cele mai bune soluţii pentru rezolvarea lor”, a subliniat Angela Zarojanu.

Aceasta a anunţat că liberalii vor reuşi să transforme Suceava într-un „oraş cu adevărat european”, proiectele propuse vizând dezvoltarea municipiului din toate punctele de vedere.

Zarojanu a declarat că PNL Suceava va începe campania electorală în data de 2 mai a.c., cu o serie de acţiuni care vor fi anunţate în perioada imediat următoare şi care se vor desfăşura în tot municipiul.

Angela Zarojanu a reamintit că după alegerile locale din acest an, PNL intenţionează să obţină funcţia de primar al Sucevei, una din funcţiile de viceprimar, precum şi minim opt mandate de consilier local.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava va începe în forţă campania electorală.
 Vizualizări articol: 836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
PNL Suceava va începe în forţă campania electorală3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   REUSITA trimis de
(24 apr 2008, 13:07:20
foarte frumoasa si rafinata perioada de precampanie a PNL. Doamna Angela Zarojanu va fi negresit viitorul primar al Sucevei
2.   Multumesc trimis de
(24 apr 2008, 13:27:08
Pentru revista Practic in bucatarie,vopseaua de oua,cartea de vizita si felicitarea pe care mi le-ati trimis,dar zau ca nu era nevoie!Pacat de banii cheltuiti!Oricum nu va votez.
2.1  RE: Multumesc trimis de
(24 apr 2008, 15:38:35
Pai voteaza-l pe taranoi. Se vede ca nu ai masina...ca daca aveai macar un logan si mergeai azi prin oras SIGUR TE RAZGANDEAI LA VOT!!
3.   Oras european trimis de
(24 apr 2008, 13:34:55
Cu candidati de teapa lui Vornicu,cu siguranta numai oras european nu va iesi!Pamant tranzactionat la suprapret(caz cercetat de DNA),incompatibilitate intre functia de consilier local si cea de consilier la Termica,patron de firma ce vinde uleiuri de motor la Primarie si alte societati in subordinea primariei,trafic de influenta pe fata(trimite Disciplina in constructii la vecinii lui sa-i amendeze) si altele si multe altele.Nu-i asa ca ati luat teapa cu Cornel Vornicu?Fara el faceati un 5%,cu el,poate 2%.
4.   Belsug trimis de
(24 apr 2008, 14:43:44
Ouale le trimite Dontzu ca are cateva in plus la psd si mielu ni-l da Lunguletz la totzi. Si uite asa ne dau catindatii de Paste,noua...vopsea,miei si chiar oua.
5.   Bla-bla trimis de
(24 apr 2008, 15:00:53
Ascultand ce zice Anjelik aici pe site-ul monitorul,ma cutremur...nu sunt misogin dar voi infiintza liga de combatere a Anjelikai.Doamne ce discurs siropos de 5X femeie...du-te femeie acasa si ia-te de gospodarie si las-o cu primaria...nu faci parte din trupa femeilor celebre.
5.1  RE: Bla-bla trimis de
(24 apr 2008, 15:40:15
Teutonule, vezi ca si maicata voteaza cu Angela, am vazut-o cu stegulet PNL si citind din revista primita. Daca vrei sa mai primesti de mancare acasa, voteaza cu cine trebuie si nu te mai kk atata pe tine, ca Angela oricum e mai competenta decat taranoiul!
5.2  RE: Bla-bla trimis de
(25 apr 2008, 09:58:36
TEUTONUS cred ca are cu doua clase mai mult ca trenul. Maes din Suceava. Du-te undeva si te civilizeaza mai omule,
6.   O adevarata doamna! trimis de
(24 apr 2008, 19:35:26
Ii rog pe misogini, dar si pe alti cetateni neincrezatori in potentialul fizic si intelectual al doamnei Angela ZARUJANU, sa faca o analiza pertinenta a tuturor candidatilor de primar, si sa constate CA ACEASTA DOAMNA merita sa o votam cu totii.
7.   Multumiri trimis de
(24 apr 2008, 20:36:28
Multumesc doamnei Zarojanu pentru cuvintele frumoase adresate noua sucevenilor. Se vede ca este o adevarata doamna. Succes si aveti votul meu si al familiei mele (vreo 38 de voturi).
8.   Doamna Zarojanu trimis de
(25 apr 2008, 09:56:21
O votam pe doamna Zarojanu . Avem incredere in dumneaei. Succes si sarbatori fericite.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei