Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 apr 2008 - Anul XIII, nr. 97 (3778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dacă va fi primar, Cristian Cuciurean va consulta de două ori pe an cetăţenii asupra proiectelor sale

Candidatul PDL la primăria Câmpulung a înlocuit promisiunile pentru primărie cu cifre clare: 150 milioane de euro bani europeni, 1000 de locuri de muncă, în 8 ani.

Cristian Cuciurean consideră că oamenii s-au săturat de promisiuni lipsite de claritate şi că este nevoie de un plan clar din partea celor care doresc să administreze oraşul.

„De ani de zile, o dată la patru ani se promit lucruri fără acoperire şi fără nici un orizont de timp. Oamenii sunt duşi de nas cu lucruri despre care nu se spune singurele trei lucruri serioase: cât costă, de unde se vor lua banii şi în cât timp se vor face. Eu nu pot să spun vorbe ca ceilalţi. Dacă nu aş avea date clare aş sta acasă”, arată Cuciurean.

Candidatul PDL a prezentat în acest sens principalele direcţii ale ofertei sale electorale: dezvoltare durabilă pentru comunitate prin investiţii şi locuri de muncă.

„Câmpulung are nevoie de bani şi de stabilirea unor priorităţi, în funcţie de care să fie investiţi aceşti bani. Planul meu se bazează pe cifre. Cel puţin 150 de milioane de euro fonduri europene şi peste 1000 de locuri de muncă. Banii se duc pe de o parte, în investiţii structurale, şi vorbesc aici de construcţia unei noi şosele de centură. Iar pe de altă parte pentru reformarea din temelii a serviciilor sociale: educaţia şi sănătatea”.

Cristian Cuciurean spune că toate acestea se pot face în aproape opt ani, motiv pentru care spune că vine la primărie „pentru opt ani, nu pentru patru”.

Candidatul PD-L pentru Câmpulung garantează reuşita proiectelor cu implicarea cetăţenilor în controlul primăriei cel puţin de două ori pe an.

„Îmi voi depune mandatul în alb, iar dacă oamenii nu sunt mulţumiţi, la primul semnal negativ din partea cetăţenilor, am plecat acasă. Administraţie numai cu vorbe nu se mai poate. Eu am proiecte clare şi forţa de a le susţine”, se angajează Cristian Cuciurean.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacă va fi primar, Cristian Cuciurean va consulta de două ori pe an cetăţenii asupra proiectelor sale.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Dacă va fi primar, Cristian Cuciurean va consulta de două ori pe an cetăţenii asupra proiectelor sale4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Laso balta trimis de
(24 apr 2008, 15:24:11
poate o va face COSMOS NIGA ,nu fetita aceasta cu ochelarii,sa fim seriosii
2.   Xxx trimis de
(24 apr 2008, 18:28:08
Nu ti-e rusine , mai Cristi?

3.   ???????? trimis de
(24 apr 2008, 20:05:24
chiar vei fi in stare sa pleci acasa?????????????? si cum vei sti cand va fi primul semnal? se va da de la CJ Sv (respectiv de la tatucul Flutur) ?????????
4.   Alt fraier trimis de
(24 apr 2008, 20:41:21
In lumea asta in fiecare secunda se naste un fraier. Profu. Cuciurean este un adevarat pupincurist. Pus de badia Vitcu director si apoi sustinut de catre kakalete acesta defileaza ca un bun samaritean. Esti o taratoare domnule. La ciolan inainte cu adunatura din partidul tau!!
5.   Un vierme lingusitor trimis de
(25 apr 2008, 06:29:04
ce primar vrei sa fii mai sarlatane,nai fost in stare sa ti educi elevi ca sai pui la treaba.....treceam doar cu spagi grosolane ai uitat porcule....,casa cum tiai terminato in 8 luni,mai nou se aude ca esti si ghey,de pune N VRANAU mana pe tine ai sa vezi tu atunci primar(mai sarlatane).
5.1  RE: Un vierme lingusitor trimis de
(25 apr 2008, 06:49:00
nu vb,prostii avrame,flutur a gresit mult ca nu a mers pe mana lui serban,sau a lui tudorici,asta e intradevar sageata lui ghiocel
6.   Primar tapinar trimis de
(25 apr 2008, 07:20:32
ba baiatule schimbati culoarea la masina.tapinari au toti masini verzi tu cum promovezi imaginea silvica cu culoarea rosie,o fii culoare de ceva fluture?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei