Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 apr 2008 - Anul XIII, nr. 97 (3778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Niţă semnalează lipsa de preocupare a Primăriei pentru fluidizarea traficului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PRM Suceava, Ilie Niţă, a criticat lipsa de implicare a conducerii Primăriei Suceava în fluidizarea şi sistematizarea traficului din municipiul reşedinţă din judeţ.

Niţă a arătat că lipsa unor măsuri clare în acest sens face ca zilnic să existe blocaje în trafic. „Cel mai bun exemplu este cel de astăzi (n.r. – ieri), când pe străzile din Suceava s-a circulat extrem de greu, existând blocaje şi cozi pe kilometri întregi în toate zonele municipiului”, a declarat Ilie Niţă, care candidează din partea PRM pentru primăria Suceava.

El a precizat că în loc să investească în reabilitarea unor trotuare, lucrări pentru care s-au cheltuit sume foarte mari, Primăria ar fi trebuit să se preocupe de luarea unor măsuri pentru fluidizarea traficului. Ilie Niţă consideră că o investiţie absolut necesară care ar fi trebuit să fie realizată de Primărie ar fi fost construirea unui sens giratoriu în zona noului centrul comercial Suceava Shopping City.

„Nu este normal să se cheltuiască atâţia bani pentru pavarea unor trotuare, când acolo investiţia se putea face cu mult mai puţini bani, şi să uiţi total de fluidizarea traficului. Iar Primăria trebuie să ia o serie de măsuri urgente, astfel încât şoferii să nu fie nevoiţi să rămână blocaţi ore întregi în trafic”, a spus Niţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niţă semnalează lipsa de preocupare a Primăriei pentru fluidizarea traficului.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Niţă semnalează lipsa de preocupare a Primăriei pentru fluidizarea traficului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine trimis de
(24 apr 2008, 13:18:46
Ca bine zici,domnule Nita,am stat ieri in trafic o gramada,viteza 1,ambreiaj,2 metri,frana si tot asa,am facut 20 minute de la biblioteca pana in Arini,ai un vot si de la mine,sa-ti ajute Dumnezeu sa intri-n turul 2!
2.   Prm ex pd ex mai stie el... trimis de
(24 apr 2008, 14:20:50
Dl.Nitza da' ce curaj sa te inhami matale la asa carutza de mare,de-a dreptu' caleasca.Auzi da' cu dosarul ala cu caprioara din portbagaj ce se mai aude? Da' cu licitatiile de reparatii la scolile din judet castigate cu ajutorul pretenarului de la ISJ,Vaideanu,sotu' lu' doamna directoare de la primarie? Astea unde se contabilizeaza raie mica si pocita?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei