Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 apr 2008 - Anul XIII, nr. 97 (3778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bănel la Harvard!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Numărul de ieri al „Gazetei Sporturilor” aduce nişte informaţii care se cer musai comentate, nu de alta, dar surclasează rău „Academia Caţavencu”, apărută tot ieri. Astfel, din pagina 17 aflăm că Frank Rijkaard a fost jefuit. De fapt, nu el personal, ci casa sa, în noaptea de duminică spre luni. Hoţii i-au furat „bijuterii, ceasuri scumpe şi alte obiecte de valoare, precum şi o mare sumă de bani”, zice Gazeta, completând că hoţii au intrat inclusiv în camera în care dormeau soţii Rijkaard. Ce e ciudat în toată povestea? Păi, mai întâi, chestia cu marea sumă de bani. La ce naiba îi trebuia atâta cash? La ei (sau la el) nu s-au inventat cardurile? E absurd să ţi-l imaginezi pe ditamai omul cu buzunarele doldora de şomoioage de bani, ca Becali în zi de meci electoral, de pomeni electorale, de construit case pentru sinistraţi electorali, de ctitorit biserici electorale. O fi candidând şi Rijkaard pe vreo funcţie cât de mică? O fi avut banii pregătiţi să-l cumpere şi el pe vreun Colţescu al lor? … Că asta-i a doua bombă din „Gazetă”: Borcea făcându-l albie de porci pe Colţescu, în vestiar, după Dinamo-Urziceni („l-a tratat precum pe un sclav”, scrie ziarul), reamintindu-i că el i-a plătit ratele (la ce, nu se spune). Mai aflăm tot de acolo că numitul Sebastian Colţescu a arbitrat Dinamo de 11 ori, iar Dinamo n-a pierdut niciodată! Din procentajul de victorii (73%) la un calcul simplu rezultă că din aceste 11 meciuri cu Colţescu la fluier, 8 au fost victorii! Tare echipă Dinamo asta, bătăuşă rău! La aşa procentaj, te şi miri că anul ăsta, din 30 de meciuri, are doar 14 victorii, ceea ce face un pic sub 50%! Dacă v-aţi uitat la titlul de azi al rubricii, nu căutaţi vreo echipă de fotbal cu numele „Harvard”, că nu există. E vorba de renumita universitate americană care dă un anunţ publicitar tot în pagina 17 (aia cu Rijkaard), invitându-i pe cei interesaţi să vină în Aula Magna a Facultăţii de Drept pe 7 mai, pentru a afla cum pot ajunge la Universitatea Harvard. Dincolo de rimele pe care le vor găsi cu siguranţă domnii fotbalişti la „Aulă”, mă gândesc ca tot e bine că nu ştiu ce-i aia. „Magna”. Eventuala confuzie cu „mangă” e cât se poate de plauzibilă. Cât priveşte ceilalţi cititori ai „Gazetei”, sunt convins că aşteaptă anunţul de la Yale. Te bagi, Bănele?
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bănel la Harvard!?.
 Vizualizări articol: 1029 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bănel la Harvard!?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei