Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 apr 2008 - Anul XIII, nr. 97 (3778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Situaţie inedită

Doi Gheorghe Flutur pentru preşedinţia CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situaţie inedită în lupta pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. După expirarea termenului de depunere a candidaturilor pentru această funcţie, printre candidaţii propuşi de partidele sucevene a mai apărut o persoană cu numele Gheorghe Flutur, acelaşi cu al preşedintelui PD-L Suceava, care s-a înscris şi în cursa pentru preşedinţia CJ.

„Noul” Gheorghe Flutur este din comuna Poieni Solca, are vârsta de 36 de ani, şi va candida din partea Partidului Naţional Democrat Creştin. Înscrierea acestuia ca şi candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava s-a făcut pe ultima sută de metri, PNDC depunând listele de candidaţi la ora 22:00 a zilei de marţi, 22 aprilie a.c..

În ceea ce-l priveşte pe candidatul PNDC pentru preşedinţia CJ Suceava, se poate spune cu siguranţă că este un necunoscut pe scena politică suceveană, având „avantajul” că are acelaşi nume cu liderul democrat liberalilor suceveni, senatorul Gheorghe Flutur.

Preşedintele PNDC Suceava, Ovidiu Ilisei, ne-a declarat că Gheorghe Flutur este de profesie inginer agricol, şi l-a caracterizat ca fiind „un om simplu, dintre oameni. Este cel care ştie cu adevărat care sunt problemele agriculturii româneşti. Şi el este autenticul Gheorghe Flutur”.

Ovidiu Ilisei a precizat că desemnarea lui Gheorghe Flutur din Poieni Solca pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava reprezintă cea mai bună decizie pentru PNDC. Din acest motiv, Ilisei a spus că a preferat să renunţe la candidatura sa la Consiliul Judeţean.

„Candidatul nostru va merge până la capăt în această luptă electorală. Nu l-am desemnat ca şi candidat pentru a-l retrage din cursă”, a subliniat Ovidiu Ilisei.

 

PNDC îl ascunde pe Gheorghe Flutur din Poieni – Solca

Candidatul surpriză la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava nu a fost de găsit în cursul zilei de ieri. Se pare că, deşi ar trebuit să fie persoană publică odată cu anunţarea candidaturii, cei de la PNDC îl ţin deoparte de presă.

De altfel, preşedintele PNDC Suceava Ovidiu Ilisei a refuzat să dea numărul de telefon al candidatului propriu la Consiliul Judeţean, precizând că „vrem să îl protejăm”.

Atitudine cât se poate de ciudată, în condiţiile în care ar fi fost normal ca acest partid „să-l scoată la înaintare pe Gheorghe Flutur”.

În cursul zilei de ieri am încercat să îl găsim pe Gheorghe Flutur din Poieni – Solca. Ajunşi în această comună, ne-a fost destul de greu să găsim casa acestuia, persoanele pe care le-am întrebat unde stă Gheorghe Flutur oferindu-ne cu greu informaţii clare legate de adresa acestuia.

În cele din urmă, am ajuns la pretendentul la fotoliul de şef al Administraţiei Judeţene din Suceava, însă familia acestuia a spus că nu este acasă şi că nu ştie când va reveni.

O persoană care se afla în curtea lui Gheorghe Flutur a spus că este proprietate privată şi a invitat reporterii să părăsească incinta.

Candidatul PNDC pentru Consiliul Judeţean locuieşte aproape de marginea satului Poieni – Solca, într-o casă care nu iese în evidenţă faţă de celelalte din comună.

 

11 candidaţi pentru preşedinţia CJ Suceava

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava este vizată de 11 suceveni, care şi-au depus candidaturile în termenul legal.

Pe lângă actualul şef al administraţiei judeţene, Gavril Mîrza, care candidează din partea PSD, şi-au mai depus candidaturile Gheorghe Flutur – preşedinte PDL Suceava, Tiberiu Prodan – preşedinte PNL Suceava, Stela Acatrinei – PRM, Vasile Lupu – fost deputat PNŢ-CD, Ghiţă Ignătescu – PNG-CD, Dan Acibotăriţă – Partidul Verde, Costel Ignătescu – PC şi Gheorghe Flutur – PNDC. De asemenea, funcţia de preşedinte CJ Suceava mai este vizată şi de doi candidaţi independenţi, preotul Cătălin Axinte şi un angajat al Poştei Române – Nicolai Costrîş.

Pentru funcţiile de consilieri judeţeni, au depus liste de candidaturi 18 formaţiuni politice, uniuni şi asociaţii. Pe lângă partidele menţionate anterior, au mai depus liste şi Asociaţia Italienilor din România, UDMR, Partidul pentru patrie, partidul Forţa Democrată, Partidul Ecologist Român, Uniunea Democrată a Ucrainenilor din România, Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale, Uniunea Ucrainenilor din România şi PIN.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi Gheorghe Flutur pentru preşedinţia CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 707 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi Gheorghe Flutur pentru preşedinţia CJ Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru Flutur trimis de
(24 apr 2008, 11:20:57
Mie mi-i simpatic domnu Flutur. Cum se straduieste el din rasputeri sa para semidoct ascunzandu-si accentul de Moldova. Dar ii mai scapa uneori!

Eu ii propun domnului Flutur sa candideze si in judetele Constanta si Tulcea sa vedem ce scor obtine acolo. Va spun eu 0% ! Da, in acele judete unde cu "aviara lui" a falimentat zeci de crescatorii avicole si a saracit mii de case !

Oare asa o sa se intample si cu padurile din Bucovina, d-le Flutur ?
2.   Pt gasca de hoti trimis de
(24 apr 2008, 11:27:56
Disperarea este un cuvant cheie in tabara tutror partidelor politice,sunt in stare sa faca crime sa ramana marza cel falcos la.Pot sa faca alainta si cu cel rau tto Flutur va fi presedinte la CJ.Nimeni nu il poate vota,daca are constiinta curata,numai cei murdari si corupti si care au beneficiat de tunurile pe care le-a dfat acest rom-tatar din Cajvana.puteti sa va dati peste cap de 10 la puterea 10 miliarde tot Flutur castiga.Flutur cel care da cu sapa [pe la Solca nu va reusi sa prsoteasca lumea,doar cativa batrani orbi,nu oamenii seriosi.Oamenii seriosi,carora le pasa in mainile cui va cadea guvernarea judetului se vor informa si vor vota corect.

3.   Sefului de casa de toleranta trimis de
(24 apr 2008, 11:31:07
Numai perversii pot profita de un asemenea joc sa fure voturi,ar trebui arestati pt furt.Sa faci asemnea uraciune in Saptamana cand IOsus si-a dat viata pentru pacatosi este blasfemie si sfidare la adresa lui Dumnezeu...si cica asta candideaza din partea unui partid cu titulatura crestina...Partidul asta este format doar din patroni de baruri si bodegi(case de toleranta).Pacat ca acest tip poarta un nume care i-ar face onoare.Profita de acest nume unul care da cu sapa.Numai in Romania se poate asa-ceva.Ilisei,seful lui e un alt sef de bar stri-tease.Numai golani!Asa sa le ajute Dumnezeu!
3.1  RE: Sefului de casa de toleranta trimis de
(24 apr 2008, 12:00:15
nu ma mai mira nimic atanci cand e vorba de acest calic ilisei care ar vrea si el sa se imbogateasca cumva caci de prostit nu cred ca ii mai merge sa prosteasca pe careva.vrea si el un ciolan de ros.ha ha ha.vai de curul tau daca iese flutur la CJ.iti dai seama ca te-ai ras.
4.   Accentul si padurile trimis de
(24 apr 2008, 11:37:28
Accentul unui om nu afecteaza gandirea si sufletului lui....si padurile vor ramane in picioare cu garantzie! Inca de pe vremea mandatului sau de ministru Dl. Flutur sa zbatut si a impulsionat cat a putut dezvoltarea acest judet ...cine il cunoaste cat de cat stie ca el este un om care isi iubeste zona natala ...este un om care isi iubeste semenii....este un om pentru oameni...este unul de-al nostru!!!
4.1  RE: Accentul si padurile trimis de
(24 apr 2008, 11:55:48
Cine il cunoaste cate de cat stie ca primarii pnl, psd care au trecut la pl-d au primit o "atentie" de 20.000!

Dar ce folos ca-l cunosc altii daca nu se (re)cunoaste singur!

Dumnezeu sa-l ierte !
4.2  RE: Accentul si padurile trimis de
(24 apr 2008, 12:06:55
Mai Geo,buretzar ghebos si puchinos,de mult timp imi sta pe buze sa-ti zic vreo doua! Da' de unde grijania****,aia mare,urata,proasta si moarta ,le stii tu pe toate? Sau poate te crezi vreun fel de Mama Omida! Nu da Domnul sa dau cu crucea peste tine,ca nici rahat de analiza nu mai ramane...Nu vrei sa treci si tu la PDL? Iti dau eu,personal,20000...de pumni in cap!
4.3  RE: Accentul si padurile trimis de
(24 apr 2008, 12:34:09
Asa ca tine vorbesc toti cei din PD-L ? Sau tu esti cel mai destept ?

De unde stiu ? De la colegii tai de partid!

Si daca tot te intereseaza nu sunt fan nici PSD nici PD-L!

Sunteti toti niste loaze!
4.4  RE: Accentul si padurile trimis de
(24 apr 2008, 13:09:16
Nu sunt loaze. Sa folosim limbajul tatucului lor ZEUS: ****ARI DOMNULE!
4.5  RE: Accentul si padurile trimis de
(24 apr 2008, 13:10:11
Nu sunt loaze. Sa folosim limbajul tatucului lor ZEUS: GGAAOOZZAAARI DOMNULE!
4.6  RE: Accentul si padurile trimis de
(24 apr 2008, 14:31:07
Te-ai prins,fomistule...vezi numai sa nu te prinda g****arii astia si sa-ti faca o rozeta cat ecluza de la Agigea!
4.7  RE: Accentul si padurile trimis de
(24 apr 2008, 16:00:26
Te cam supara adevarul DAMOCLES!

Dar ce sa-i faci, asta e realitatea!
5.   De-asta'mi esti,nenicule? trimis de
(24 apr 2008, 11:53:49
Fomistul asta de Ovidiu Ilisei se crede deja un mare maestru al combinatiilor politice...Pe vremuri amesteca rachiul cu metilic intr-o bujla insalubra,vis-a-vis de actualul sediu al PNL. Mai tii minte,criminalule,cati mosnegi au plecat scosi cu tzolul de la terasa ta? In alta ordine de idei,sotia ta,profesoara de limbi,tot cleptomana este? Mai ciordeste haine din magazine?

Puisor,pentru faza asta de piraterie pe care o incerci,cred ca o sa trebuiasca sa-ti muti afacerile pe alte meleaguri...nu de alta ,dar evaziunea pe care o practici se poate premia si cu parnaie,daca se tine cineva de coada ta! Numai eu si cu cativa prieteni cred ca am lasat in jur de vreo suta de milioane pe la bodegile tale,fara a primi macar un bon fiscal,asa,ca amintire. O sa te intorci cat de curand la tzarus,acolo unde iti este locul! Sau poate te ia taica-tu,la cules capsuni,in Spania...Aaaa...era sa uit! Fratele tau cum mai e? Inauntru sau afara?
5.1  RE: De-asta'mi esti,nenicule? trimis de
(24 apr 2008, 13:48:59
wai damocles ciocu mic, ca tio dau la **********.....
5.2  RE: De-asta'mi esti,nenicule? trimis de
(24 apr 2008, 14:07:59
Ratatilor! A tunat si v-a adunat...pe toti degeneratii si retardatii din Suceava ii cheama Ovidiu? Ovidiu Dontu,Ovidiu Ilisei,Ovidiu Milici...ajunga-va,turma de neghiobi...l-ati surclasat pe Verginel!
5.3  RE: De-asta'mi esti,nenicule? trimis de
(24 apr 2008, 21:51:48
SA-I SPUI LU MATA C-AM IUBIT-O!
5.4  RE: De-asta'mi esti,nenicule? trimis de
(25 apr 2008, 09:48:57
Rusineee!!!!!!!!!!

Pe Virginel nu-l surclaseaza nimeni ! El e seful nesimtitilor, hotilor si lepadaturilor.

Va rog sa nu ii luati locul si oricum degeaba incercati, Vergu e maestru!
6.   Oameni perversi trimis de
(24 apr 2008, 12:25:24
pai...nu v-ati saturat sa va luati incontinuu de dl Flutur???...macar acest om a facut cv knd a fost ministru si ink mai incearca sa mai faca...doar k nu e lasar de alti hoti kre se tot leaga de el...si aqm hotii aia de nationalisti incearca sa pacaleasca lumea q acest gheorghe flutur al lor...of of...cand o sa se skimbe romanii astia...nu se mai satura sa pacalesca si sa fura oamenii?...eu unul cred k ar putea sa skimbe cv in sv...pt k marza n-a faqt mai nmk si VREAU SCHIMBARE!!!...
6.1  RE: Oameni perversi trimis de
(24 apr 2008, 12:48:55
In primul rand scrie romaneste!

In limba romana nu exista cuvinte formate numai dintr-o singura litera!

In al treilea rand nu mi-a aduc aminte ce a facut d-ul Flutur cat a fost ministru. Exceptand ca macelarit sute de mii de animale si ca a imbogatit niste firme care vindeau apa chioara pe post de dezinfectant ...asta da!

Iar faza asta ca omul vroia sa faca multe dar nu era lasat este o minciuna si gragara pura. Nu imi aduc aminte sa fi stat cineva de-a curmezisul dau sa0i fi legat lui flutur mainile la spate.

Oricum ii sugerez un consult oftalmologic pt ca are ochii exoftalmici.

De fapt cam toti de prin zona Gura Humorului sufera de exoftalmie. Pai cred si eu ca daca s-au taiat padurile oamenii acu se imbolnavesc!

7.   Ovidiu trimis de
(24 apr 2008, 13:01:53
Baiat de baiat acest Ilisei,n-are nici o treaba cu politica dar vrea sa se bage-n seama!Proverb indian,cu cat o maimuta se urca mai mult in copac,cu atat i se vede mai mult fundul!
8.   Judecati si Dumneavoastra! trimis de
(24 apr 2008, 13:19:15
In editia de ieri a "Monitorului de Suceava" aparea un comunicat de presa prin care se sustinea ca la Volovat, Flutur aviarul a vorvit cu peste 4oo de oameni la lansarea candidatului Partidului D(ementilor) L(iberi). MINCIUNA! Au participat vreo 25 de simbriasi din Radauti cu steaguri portocalii, platiti cu ziua. Din sat, sat de oameni gospodari, au participar, hai sa zicem 20, cu multa bunavointa. Restul au coborat din masinile fortoase cu care au venit Flutur et aviaristii. Fluturas, de ce nu ai curajul sa vii pe ziua, sa stai de vorba cu noi, ci sambata seara la ora 20 cand noi avem alte treburi. Oameni buni: daca de pe acum Flutur minte asa, ce va fi c�nd va ajunge la putere ?
8.1  RE: Judecati si Dumneavoastra! trimis de
(24 apr 2008, 13:53:17
LICUTA VORGHESTI DREPT.
8.2  RE: Judecati si Dumneavoastra! trimis de
(24 apr 2008, 14:11:06
Licuta,Viorel,ce-i cu voi pe-aici? A lasat cumva Marza usa grajdului deschisa si ati iesit la lumina? Ia,incolonarea si inapoi la iesle,pana nu ma supar si va abatorizez!
8.3  RE: Judecati si Dumneavoastra! trimis de
(24 apr 2008, 14:35:55
Astia merita abatorizati cu boom-feierul,fara asomare prealabila! Pe ei,pe mama lor! Cel mai bine,pe sora lor,ca e mai frageda
9.   Pt. Licuta trimis de
(24 apr 2008, 14:06:05
Draga Licuta, nu te mai �ntreba, tot politicienii mint si fura. Fie ei de la PDL PSD, P.... De fapt, daca nu ti-ai dat seama p�na acum, �n politica nu exista moralitate.
10.   Gata trimis de
(24 apr 2008, 14:41:01
A incoltit iarba...au inceput clonarile..a iesit tizul la pascut...? Cinta ciocirliile si.au iesit si trintorii...Nu.mi vine sa cred...!
11.   Nu-i adevarat trimis de
(24 apr 2008, 14:54:12

Oameni buni,totul este o inselatorie! Ilisei asta a venit la mine si a zis sa semnez niste acte ca sa fiu luat intr-o comisie pentru agricultura la judet.Eu nu am nici o treaba cu politica si nu vreau sa fiu ales in nici un consiliu.Acuma cum sa fac ca sa repar aceasta porcarie? Cine ma poate invata cum sa fac il rog sa ma sune la 0745585***

ADMIN: Numarul de telefon a fost "sters" deoarece nu apartine vreunei persoane cu numele FLUTUR

11.1  RE: Nu-i adevarat trimis de
(24 apr 2008, 19:57:48
Admin,esti neam de traista! Ce te bagi si tu precum camasa-n kur,castigam si eu cativa euroi pentru apelurile primite...
12.   Fluturash nu mai aripioare...sau mai ai? trimis de
(24 apr 2008, 14:56:37
Dl Flutur...alo?Se-aude acolo in fund la matale? Las-o jos cu C.J-ul ai tradat din cauza robotzelului si acum vii sa faci pe moralistu'?
12.1  RE: Fluturash nu mai aripioare...sau mai ai? trimis de
(24 apr 2008, 15:14:35
Teutonus,n-ai vrea tu sa le faci un sex oral atat lui Flutur cat si robotelului? Poate ti-e pofta de ceva carne,dupa atata post!
13.   Au iesit fluturasii trimis de
(24 apr 2008, 15:15:11
Flutur este sclavul lui basescu. Mare bucovinean de-al nostru...sunteti toti niste tarani incuiati daca puneti botul la vrajeala lui ordinara.

VOTATI GHEORGHE FLUTUR, PRINTUL BUCOVINEI, LORDUL SUCEVEI, PRIMUL-MINISTRU AL MOLDOVEI DE NORD!!! VOTATI PNDC!!! VOTATI GHEORGHE FLUTUR DIN PNDC!!!!
13.1  RE: Au iesit fluturasii trimis de
(24 apr 2008, 20:23:29
BRAVOOO-BRAVOOO SAL VOTEZE CEI CU FULARE........................
13.2  RE: Au iesit fluturasii trimis de
(24 apr 2008, 21:32:10
am intins si eu mana sa dau noroc , dar am fost refuzat ca nam avut fular , se vede ca este baiat iformat.
14.   PENTRU DAMOCLES trimis de
(24 apr 2008, 15:19:24
Damocles, nu mai fi sclav pentru flutur. Nu are rost. Oricum el va castiga si pdl va lua 55 la suta la alegeri. Deci te agiti degeaba. Mai bine stai relaxat in fata calculatorului si priveste la spectacolul politic. TRAIASCA GHEORGHE FLUTUR, SINGURUL BUCOVINEAN ADEVARAT!!! VOTATI PARTIDUL NATIONAL CRESTIN DEMOCRAT!!!! VOTATI GHEROGHE FLUTUR!!! PNDC SI GHEORGHE FLUTUR IN SLUJBA CETATENILOR!!!!
15.   Pt toti trimis de
(24 apr 2008, 15:28:28
ce ...... il ridicati in slavi pe aviarul ala!!!zi flutur si trage apa
15.1  RE: Pt toti trimis de
(24 apr 2008, 15:36:09
Bravo XXX, sunt total de acord!!! Se vede ca esti baiat informat!
16.   La revedere d-le mirza trimis de
(24 apr 2008, 17:22:25
frica dl. mirza ca va pierde scaunul de tatuc al judetului este atit de mare incit recurge la gesturi puerile in speranta ca va dezorienta electoratul. din nefericire pentru domnia sa si pentru partidul din care face parte, tipul de campanie ales - culegerea de basme si cimilituri, jocul de-a v-ati ascunselea - este teribil de anacronic. dupa 20 de ani de la redobindirea libertatii, cred ca electoratul asteapta solutii concrete la probleme concrete, asteapta realizari concrete, asteapta discutii serioase. dl. mirza, nimeni nu mai ride la glumele dvs!

17.   ATENTIE trimis de
(24 apr 2008, 21:39:17
Cine este in spatele acestui Flutur 2;nimic nu este ceea ce pare a fi la prima vedere.;cate voturi poate sa rupa de la adevaratul candidat si cui foloseste in primul rand acest lucru? V-ati intrebat?
18.   Cetateanul turmentat trimis de
(24 apr 2008, 22:16:14
Mirza, Flutur.......o apa si un pamant....tuna si aduna....hoti si misei....

Stimate domnule Flutur ce puteti spune de silvicultura suceveana la momentul actual??? de toate marsaviile si toate furaciunile care se fac si pe care dumneavostra le acoperiti???? ce puteti spune de faptul ca volumul de masa lemnoasa exploatat din cea mai mare parte a partizilor constituite este cu mult mai mare in realitate fata de ceea ce e pe acte, iar mare parte din banuti sunt destinati pentru campania dumneavoastra??? ce puteti spune de faptul ca toate hotomaniile care sunt descoperite de catre directia silvica sau itrsv sunt mai apoi acoperite printr-un scurt telefon dat de Dv., ca mai apoi aceste dosare sa prinda mucegai prin sertarele nu stiu cui director sau inspector sef??? ce puteti spune de faptul ca pe timpul cand erati director al D.S. pretindeati sume importante pentru un post de inginer sau padurar??
19.   Pt GAINA AVIARO-PSD-ista !! trimis de
(25 apr 2008, 10:15:44
Eu as propune sa candideze TATUCA Marza al tau in Constanta si Tulcia si sa il ia cu el si pe candidatul sau fantoma Gheorghe Flutur de la PNCD sa mai DOMNEASCA si acolo vreo 16 ani ca aici a DOMNIT DESTUL !!
20.   Asa nu trimis de
(25 apr 2008, 10:38:00
hai sa ne mai batem joc de o idee, ca asta suntem noi romanii ,inventivi nevoie mare!in fond, trebuia sa se inventeze ceva ca rusinea celor 322 de politicieni suceveni sa fie mai mica pe 1 iunie, cand senatorul Flutur va castiga presedintia consiliului judetean la o deferenta zdrobitoare fata de celebrii lui adversari ,adica celebrii neica nimeni.marza sa vorbeasca despre realizarile lui de 12 ani in fruntea judetului.sa arate poze cu drumurile judetene minunate, cu alimentarile cu apa si canalizarile din majoritatea localitatilor judetului, cu utilitati si mediu consumat,cum a promis, cu parcarile din zona manastirilor facute ,cum s-a angajat din 2003 de cand are banii necesari,sa spuna marza si altceva in campanie decat :flutur, flutur!hai badie,iesi si te lauda ca nu mai merge cu : ba pe a****! vrem sa vedem de ce ai fost tu in stare in 12 ani si nu am aflat inca noi!
21.   Boii lui Zarone trimis de
(25 apr 2008, 22:38:33
Mai Damocles,la tine sabia-i deasupra capului,mai bine zis virful ei,care ti-a intrat prin fund si ti-a scurtcircuitat bobita aia ce tine loc de creier.Cit de cretin poti fi ,sa sustii in halul asta un personaj total compromis, ca acest Zarone si sa te iei de git cu toti pentru o cauza de mult pierduta.Daca esti platit pentru asta cu bani negri,mai ai sperante sa te faci bine consultind un medic veterinar,ce-ti va pune boasele la gratar,bou injugat la PD-Laturi ce esti ! Stringe-ti balega de pe forum si arunc-o peste procentele lui Zarone,poate asa mai creste in sondaje,cu gunoaie ca voi,intrate-n putrefactie intelectuala.Inapoi, la grajd cu alde voi !
22.   Conul Gica este doar unul, iar fluturi mai multi trimis de
(26 apr 2008, 05:32:27
asa cum haina de vinilin nu se poate compara cu ceea de piele, nici Conul Gica nu se poate compara cu ....stiu eu ce gheorghe de nu stiu unde.

putina atentie, va rog

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei