Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 apr 2008 - Anul XIII, nr. 97 (3778)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Handbal

Universitatea nu a reuşit surpriza în faţa Reşiţei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deşi îşi doreau foarte mult un rezultat pozitiv în faţa finalistei Challenge Cup, UCM Reşiţa, handbaliştii suceveni au reuşit doar o singură repriză să joace de la egal la egal cu reşiţenii, cedând în final la trei goluri, scor 28 – 31, după ce la pauză scorul era egal, 15 – 15.

În prezenţa unei săli arhipline, elevii lui Petru Ghervan şi Leonard Bibirig au început bine această întâlnire, reuşind să se desprindă la trei goluri după şapte minute de joc, scor 5 – 2.

Această diferenţă a fost redusă de reşiţeni în minutul 13, după trei reuşite consecutive ale oaspeţilor, dublate de intervenţii foarte bune ale portarului Ionescu, cel care le-a dat mari bătăi de cap sucevenilor, la fel ca şi în meciul tur.

După câteva minute echilibrate, oaspeţii au reuşit să preia conducerea, distanţându-se la două goluri, scor 10 – 12, în minutul 21.

Cu cinci minute înainte de final, arbitrii îi acordă o eliminare hilară lui Leonard Bibirig, după ce acesta a fost faultat şi a încercat să scape de îmbrăţişarea forţată a adversarului.

Finalul de repriză a aparţinut studenţilor, care au recuperat un handicap de două goluri, preluând chiar conducerea doar pentru câteva secunde, cele două echipe întrând la vestiare la scorul de 15 – 15.

Cu toate că în acest campionat, universitarii jucau foarte bine în debutul reprizei a doua, din păcate nu s-a întâmplat şi de această dată, elevii lui Aihan Omer au fost mult mai lucizi în joc şi au reuşit să pareze cu succes atacurile palide ale studenţilor, astfel că după trei minute aveau deja trei goluri în faţă.

Din minutul 36 şi până în 43, sucevenii au ratat nouă acţiuni consecutive şi le-au permis experimentaţilor jucători de la Reşiţa să distanţeze decisiv după şase reuşite la rând, astfel că în minutul 43 s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor din meci, 18 – 26, aici având o contribuţie meritorie şi arbitrii întâlnirii, cei care le-au pus „piedică” studenţilor exact în momentele decisive.

În ultimele 15 minute din joc, universitarii au apăsat pedala de acceleraţie, înscriind 10 goluri, faţă de numai cinci ale reşiţenilor, dar deja partida era jucată, oaspeţii impunându-se cu 31 – 28.

 

Aihan Omer, supărat că l-a pierdut pe Butulija

Antrenorul Reşiţei şi al naţionalei de seniori, Aihan Omer, nu pleacă de la Suceava foarte bucuros, şi asta pentru că, în ciuda victoriei, a pierdut una din piesele de bază ale echipei, sârbul Bojan Butulija, cel care a suferit o accidentare destul de serioasă la un contact de joc cu un sucevean şi care se pare că va sta destul de mult timp pe margine.

„Sunt bucuros de victorie, dar mâhnit de pierderea lui Butulija, jucător de bază pe care mizam foarte mult, mai ales în finala Chalange Cup. Dar până la urmă acesta este handbalul, un sport de contact, bărbătesc şi nu pot învinui pe nimeni ca a făcut acest lucru intenţionat. Dealtfel, de fiecare dată când am venit la Suceava am avut parte de meciuri foarte tari şi spectaculoase în faţa unei echipe a Sucevei care, după cum a evoluat în acest sezon, îşi merită locul într-o cupă europeană, mai ales că au jucători valoroşi pe care i-am avut elevi şi pe care îmi doresc să-i am în echipă şi care pot evolua fără probleme la orice formaţie din Liga Naţională”, a declarat la final Aihan Omer.   

 

„Am pierdut din cauza aruncărilor ratate”

La finalul meciului cu Reşiţa, antrenorul Petru Ghervan a fost de părere că principalul motiv pentru care elevii săi au pierdut meciul a fost în principal ratările multiple, mai ales cele din situaţii clare, care s-au oprit din păcate în braţele sau picioarele portarului oaspeţilor.

„Am pierdut acest meci într-o manieră clară şi asta pentru că n-am respectat anumite sarcini în apărare, mai ales la angajările lui Irimescu şi aruncările lui Rohozneanu, pentru care ne-am pregătit special. Totuşi, în primul plan rămân ratările multiple, meciul desfăşurându-se cam pe aceeaşi notă ca la Reşiţa, când portarul lor a făcut legea. În repriza a doua, atacul nostru a fost subţire şi neconsistent, în prima jumătate de repriză oaspeţii reuşind să obţină un avantaj decisiv. În ciuda acestei înfrângeri cred că mai avem şanse la cupele europene şi de aceea vom trata cu toată seriozitatea meciul de la Constanţa”, a menţionat Petru Ghervan.     

 

Reşiţa a început meciul cu cei patru suceveni titulari

Deţinătoarea şi finalista din acest an a Challenge Cup, UCM Reşiţa, a început meciul de la Suceava cu toţi cei patru jucători suceveni în teren, mai exact Gheorghe Irimescu, Mihai Rohozneanu, Mihuţ Pancu şi Florin Ciubotariu. Experienţa lui Irimescu şi-a spus cuvântul în mai multe rânduri, atât în apărare, cât şi în atac, sucevenul reuşind nu mai puţin de 8 goluri. Şi ceilalţi trei jucători descoperiţi şi formaţi la Suceava au avut evoluţii bune în oraşul natal, mai ales Rohozneanu, cel care prin inventivitate şi viziune în joc a marcat de mai multe ori prin acţiuni individuale.

 

Un suporter sucevean dat afară din sală

După o fază în care Mihuţ Pancu a marcat în poarta suceveană după ce a călcat semicercul, tribunele au sărit în aer, apostrofând arbitrii întâlnirii pentru că au închis ochii şi au validat golul. Vizibil marcat de protestele suporterilor, unul dintre arbitri a oprit partida şi nu a reluat jocul până ce forţele de ordine nu l-au dat afară pe un fan al Universităţii, care se pare că i-a căzut cu tronc fluieraşului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Universitatea nu a reuşit surpriza în faţa Reşiţei.
 Vizualizări articol: 1923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Universitatea nu a reuşit surpriza în faţa Reşiţei2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
(24 apr 2008, 12:04:32
sa le fie rusine la arbitri plesa si pripas care au arbitrat foarte foarte urat...a fost clar ca meciul era deja cumparat deoarece resiteni se temeau ca voir pierde aici la suceava...au oferit bani grei arbitrilor....rusine arbitrilor....bv baieti pt meciul facut....nu va dati batuti ca nu merita din cauza a doi arbitri care trebuie sa mai invete regulamentul de jok...daca nu va fac eu cadou....rusine arbitrilor....
2.   :)) trimis de
(24 apr 2008, 12:55:37
bine ca n-ai zis si cati bani au luat:)) da tu stii regulmentul?

sa fim sinceri arbitri au contat prea putin in raport cu ratarile sucevenilor
3.   Bv baieti trimis de
(24 apr 2008, 13:38:16
un mesaj pt marele "fan" YO ,care a postat mesajul de mai sus.

daca mergi la meciurile echipei te rog sa imi spui de cate ori ai strigat si ai incurajat echipa la greu,cand erau condusi?????? meciul de ieri nu a facut exceptie de la regula ca publicul sucevean de altfel minunat in numeroase ocazii, nu ajuta echipa la greu si sunt in picioare doar la victorie,

incearca tu ,draga YO, sa joci cu o echipa foarte valoroasa avand impotriva si arbitrajul si publicul intr-o liniste deplina si fiind foarte obosit si atunci o sa vedem cat de puternic psihic esti sa treci cu vederea faptul ca ai si ghinion si pe deasupra tot ce te inconjoara iti este potrivnic.

suporteri ca tine ar fi bine sa nu mai vina la sala pt a avea loc cei care raman la fiecare meci pe afara si care poate si-ar incuraja echipa pa nevoie.
3.1  RE: Bv baieti trimis de
(24 apr 2008, 22:02:37
ma uitam la ZONA REZERVATA! toti parca erau invitati la balet... se uitau mirati la bravii baieti din galerie cum striga.... si parca se gandeau si-i acuzau, pe cei care strigau din toate puterile pentru echipa favorita, ca cine stie ce bauturi sau prafuri au luat!

cum imi spunea o cunostinta si cata dreptate avea..... SUCEVENII ISI INCURAJEAZA ECHIPA DOAR CAND ACEASTA CONDUCE, dar culmea! atunci are nevoie cel mai putin de incurajari!!! cand e condusa si furata de arbitrii are nevoie ca publicul sa o sustina!
4.   Au pierdut si gata trimis de
(24 apr 2008, 14:38:08
sucevenii au ratat mult....... pacat pentru unii care au pus mult suflet la aceasta echipa.......felicitari domnului Bibirig s-a vazut...... ca si aseara parca era singur pe teren.....
5.   Lol trimis de
(24 apr 2008, 14:45:41
care tifos a fost dat afara de pe teren? iar romu ?
6.   Pt "YO" trimis de
(24 apr 2008, 17:10:18
cred ca numele meu zice daca stiu regulamentul sau nu deodata ce am fost handbalista nu??????da stiu regulamentul....iar daca atat de mult conteaza pt tine ca avem si noi o echipe de baieti in liga nationala de handbal ca de fete nu zic ca nu vor sa faca "ca nu au bani" inseamna ca nu stii ce inseamna sportul in adevaratul lui sens si sal vezi cate e de frumos sal practici daca ai avea ocazia,iar daca nu ai avut ocazia macar sal vezi cu ochi tai...pt multi putin conteaza ca avem o echipa frumoasa de tineri dornici sa faca un lucru bun pt acest oras....si uite ca vor sa faca dar vezi cateodata trebuie sa respectii deciziile unor imbecili de arbitri care se pretind a fi "arbitri de liga natioanla de handbal"=)))=))=)) halal arbitri de liga.....
7.   Bravo baieti trimis de
(24 apr 2008, 17:27:52
si eu sunt de acord cu ceea ce a scris handbalista.baietii au muncit f mult si la asa arbitraj cu greu mai reusesti sa nu te demoralizezi.baietii au jucat f bine,in schimb resitenii au jucat murdar,or fi buni dar asa ceva nu se face.inseamna ca ei s-au temut de noi si asta ar trebui sa ne bucure.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei