Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare

Constantin Galan - candidat PNL pentru Primăria municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul Partidului Naţional Liberal pentru fotoliul de primar al municipiului Rădăuţi, Constantin Galan, echipa PNL pentru deliberativul local, cât şi candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, au fost anunţaţi oficial sâmbătă în cadrul unei întruniri organizate în sala mare a Casei Municipale de Cultură din Rădăuţi.

Alături de staff-ul organizaţiei rădăuţene au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, preşedintele Organizaţiei Naţionale a Tineretului Naţional Liberal, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Cristian Adomniţei, deputatul PNL Mihai Sandu Capră, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava, Mihai Steiciuc, secretarul general PNL Suceava, Brânduşel Nichitean, vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Suceava, Iulian Angheluş, preşedintele TNL Suceava, George Coroamă, cât şi mai mult de două sute de membri PNL din municipiu şi din localităţile învecinate.

Trebuie menţionat că în sală au fost prezenţi şi primarul municipiului Rădăuţi, Mihai Frunză, dar şi viceprimarul Ilie Sarcinschi, care este şi liderul Organizaţiei Municipale PSD Rădăuţi.

 

Candidaţii PNL pentru primăriile din zona Rădăuţi

Festivitatea a fost deschisă de liderul PNL-iştilor din judeţul Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, care i-a prezentat pe candidaţii pentru primăriile din zona Rădăuţi: Dragoş Cazac – Frătăuţii Vechi, Aurel Avram – Milişăuţi, Ioan Robu – Volovăţ, Ioan Prichici – Iaslovăţ, Gheorghe Luţa – Horodnic de Sus, Viorel Prelipcean – Horodnic de Jos, Ioan Tcaci – Burla, Gheorghe Plămadă – Putna, Vlad Constantin - Ulma, Vasile Uhliuc – Brodina, Mitruţ Gheţău – Straja, Constantin Hurjui – Gălăneşti, Cornel Carcea – Vicov de Jos, Mihai Hrehorciuc – Suceviţa, Gheorghe Coroamă – Voitinel, precum şi ceilalţi candidaţi din localităţile situate în apropierea municipiului, listă care a fost închisă de candidatul pentru Primăria Municipiului Rădăuţi, Constantin Galan.

 

„Îmi place mai mult să fac decât să vorbesc”

Candidatul pentru primăria rădăuţeană, Constantin Galan, care este consilier local în exerciţiu, a ţinut să mulţumească pentru încrederea ce i-a fost acordată vizavi de desemnarea sa în această calitate şi a precizat că experienţa acumulată în deliberativul local, dar şi cei peste 30 de ani de activitate în managementul unor firme sunt doar câteva argumente care îl recomandă pentru fotoliul de primar.

„Sunt născut la Rădăuţi şi, ca orice bucovinean adevărat, îmi place mai mult să fac decât să vorbesc” a precizat Constantin Galan. Acesta a prezentat lista cu candidaţii pentru Consiliul Local, cu care speră să obţină cel puţin şapte locuri în deliberativul rădăuţean, listă în care se regăsesc o serie de personalităţi din municipiu, de la medici la profesori sau manageri.

Aceasta e deschisă de inginerul Daniel Apetrei şi continuată cu Dumitru Axane, Valentin Bilibou, Angelica Chachula, Marius Ciorbă, Marcel Colibaba, Gheorghe Cotos, Ioan Cojocariu, Ovidiu Dohotar, Florin Constantin Doroşcan, Vasile Filip, Constantin Galan, Niculai Alinns Gheletiuc, Gruia Golescu, Adi Grigorean, Edward Haiura, Diana Iliescu, Doru Iliescu, Carmen Isopescu, Danuţ Mironiuc, Liviu Moldovan, Sorin Popescu şi Gelu Ţugulea.

 

„Liberalii au lucrat alături de executivul rădăuţean”

Senatorul Prodan a ţinut să menţioneze că în mandatul actual „liberalii au lucrat alături de executivul rădăuţean” şi a făcut referire la proiectul Utilităţi şi Mediu, proiect despre care a afirmat că a fost deblocat chiar de el.

Prodan a mai amintit de proiectul care prevede regularizarea pârâului Temnic, proiect care aduce „posibilităţi de 25 de miliarde de lei” şi a mai arătat că proiectul pentru construcţia unei noi Judecătorii la Rădăuţi este „made in PNL” pentru că „ultima semnătură pusă de fostul ministru Chiuariu a fost tocmai pe acest proiect”.

 

„Suntem adversari politici şi nu duşmani”

Ministrul Cristian Adomniţei şi-a arătat bucuria pentru reîntoarcerea la Rădăuţi, localitate în care va fi construit un campus prin sprijinul ministerului pe care îl conduce. Adomniţei a afirmat că municipiul Rădăuţi deţine un mare potenţial economic şi că e sigur că în curând „sucevenii vor face naveta la Rădăuţi”, datorită investiţiilor de amploare care se realizează aici.

La finalul acţiunii, liderul Organizaţiei Partidului Naţional Liberal din Rădăuţi, profesorul Gelu Ţugulea, a salutat prezenţa în sală a primarului Frunză şi viceprimarului Sarcinschi şi a precizat că „suntem adversari politici şi nu duşmani”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Galan - candidat PNL pentru Primăria municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1198 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Constantin Galan - candidat PNL pentru Primăria municipiului Rădăuţi3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aiurea trimis de
(21 apr 2008, 19:21:32
pentru ce trebuie campus in radauti? a da uitasem ajunge centru universitar, simt deja nevoia sa ma transfer
2.   Frunza=sarcinschi=gala=interes trimis de
(22 apr 2008, 10:15:50
AI SPUS UN MARE ADEVAR TOV. FRUNZA NU ESTI DUSMAN CU GALAN CI ADVERSARI,MAI BINE SPUS LA AFACERI VA INTELEGETI DE MINUNE ,DE OCHII PROSTIMI VA MAI CERTATI.GALAN AI CURAJUL SA FACI PUBLICE AFACERILE CU BOLIECII.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei