Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Mircea Rusu îşi completează oferta electorală în urma consultărilor avute cu dornenii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L pentru primăria Vatra Dornei, Mircea Rusu, îşi va definitiva oferta electorală cu care se va prezenta în campanie şi în funcţie de solicitările dornenilor.

Mircea Rusu a declarat că în ultima perioadă de timp a avut întâlniri cu locuitorii tuturor cartierelor din Vatra Dornei, prilej cu care aceştia au avut posibilitatea să-i transmită direct toate problemele cu care se confruntă.

„Noi am pregătit deja un plan de acţiune, cu obiectivele pe care vrem să le îndeplinim în viitorul mandat, reabilitarea infrastructurii, modernizarea reţelei de utilităţi etc., însă am vrut să fim în mijlocul dornenilor, pentru a afla direct de la ei cu ce probleme se confruntă. Iar cu acest prilej am reuşit să aflăm anumite probleme care nu erau atât de cunoscute, dar care sunt extrem de importante pentru fiecare comunitate în parte”, a declarat Rusu.

El a subliniat că toate problemele semnalate de dorneni vor fi analizate, astfel încât în momentul începerii campaniei electorale, PD-L să prezinte soluţii concrete şi viabile de rezolvare a lor. Mircea Rusu a arătat că dornenii vor avea parte de soluţii realiste, în funcţie de fiecare problemă semnalată.

„Oamenii au fost foarte receptivi, au spus că ne sprijină în demersurile noastre, şi din acest motiv vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a le rezolva problemele. Ne vom prezenta în faţa lor cu un program complet, pentru că noi considerăm că un candidat care vrea să ajungă în fotoliul de primar trebuie să cunoască toate problemele comunităţii, dar să aibă şi soluţii pentru rezolvarea lor”, a mai declarat Mircea Rusu.

 

PD-L Vatra Dornei vrea să obţină minim opt mandate de consilier local

Pe de altă parte, el a subliniat că PD-L a fost primul partid care a depus listele complete de candidaţi pentru Consiliul Local Vatra Dornei. Lista este deschisă de către Mircea Rusu, acesta precizând că echipa cu care se prezintă în faţa dornenilor este formată din profesionişti, persoane care activează în toate domeniile de activitatea. Mircea Rusu a precizat că îşi doreşte ca la Consiliul Local să obţină minim 40-45% din voturile alegătorilor, ceea ce ar însemna obţinerea a cel puţin 8 mandate de consilier.

„Oamenii din Vatra Dornei doresc ca în fruntea urbei să fie un om valoros, care vrea să se implice în rezolvarea problemelor lor. Şi din discuţiile avute, populaţia ne va sprijini, va fi alături de PD-L, în demersul nostru de a câştiga primăria din Vatra Dornei. Şi asta pentru că e nevoie de o schimbare în conducerea administrativă a municipiului”, a încheiat Mircea Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Rusu îşi completează oferta electorală în urma consultărilor avute cu dornenii.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Rusu îşi completează oferta electorală în urma consultărilor avute cu dornenii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alege trimis de
(21 apr 2008, 12:29:38
Succes Miceo, esti cel mai tare frate! Da-i cu flit pe proxenetii Ioja si Cepoi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei