Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

În cursul zilelor de sâmbăta şi duminică, o parte din membrii Biroului Judeţean al PD-L şi preşedintele Gheorghe Flutur au participat la lansările de candidaţi din comunele Horodnicul de Jos, Gălăneşti şi Putna.

În fiecare comună au fost prezente peste 200 de persoane la aceste întâlniri şi temele discutate au vizat nemulţumirile curente şi direcţiile de dezvoltare ale fiecărei comunităţi în parte.

Astfel, la Horodnicul de Jos oamenii s-au declarat mulţumiţi de realizarea abatorului „Killer” prin  programul „Fermierul” care, pe lângă faptul că le-a oferit locuri de muncă, a rezolvat pentru mai multe judeţe problema sacrificării animalelor.

La Gălăneşti, unde tot prin programul “Fermierul” s-a realizat o fabrică de lapte, tinerii s-au arătat interesaţi să acceseze programe europene care finanţează investiţii legate de procesarea industrială a cartofilor.

În comuna Putna oamenii sunt nemulţumiţi de drumurile neasfaltate şi de faptul că actualul primar, în loc să pietruiască drumurile, acuza populaţia că fura aceste pietre. Nici până în momentul de faţă nu a fost pietruit drumul de la Gura Putnei, aprobat încă din 2006 de către ministrul Gheorghe Flutur.

S-au purtat discuţii asupra dezvoltării turismului ecumenic, soluţia optimă fiind introducerea Putnei într-un circuit turistic legat de Moldoviţa şi Suceviţa.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Comunicat de presă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahaha trimis de
(21 apr 2008, 15:44:36
ce vrajeala are Flutur'el pe el....hahaha... ,,la putne se fura pietrele''..da' 'mnealui nu'i in stare sa'si faca Humorul sa arate ,,european'',ce mai vorbeste de alte ,,locuri''...e jale'n Gura -Humorului...dintr'un capat intr'altul
1.1  RE: Hahaha trimis de
(21 apr 2008, 16:16:23
tare asta cu abatorul-KILLER. DUPA NUMELE SI ASEMANAREA FLUTURASULUI.TREBUIA SA SE CHEME : BIRD-KILLER SAU FOREST-KILLER !
2.   Disperarea ucigasului de gaini trimis de
(21 apr 2008, 16:14:10
esti disperat,tov. flutur ! ai crezut ca e usor ca la aviara sau la taiat padurea ! dar noi sucevenii nu suntem nici gaste, nici copacii Bucovinei sa ne tai dupa bunul plac ! ai de-a face cu oameni,iar oamenii te-au citit cat esti de mincinos,ipocrit si mafiot ! mare rusine pe capul nostru ca suntem din acelasi judet cu tine ! muta-te la matusile din Germania,sa le tai padurea nemtilor !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei