Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Colaborare

Mîrza dă credit colaborării PSD-PC

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul judeţean al social democraţilor suceveni, Gavril Mîrza, îşi exprimă speranţa că alianţa politică între PSD şi PC, parafată la Bucureşti, la finele săptămânii trecute, va funcţiona mai bine decât cea încheiată în 2004, când conservatorii, pe atunci umanişti, au întors spatele PSD şi au intrat la guvernare alături de Alianţa PNL-PD. Mîrza a declarat că protocolul de colaborare între cele două partide, care urmează a fi legiferat în justiţie, are prevederi care împiedică repetarea greşelilor din 2004.

Liderul social democraţilor suceveni explică în ce constă noua colaborare între PSD şi PC.

„La alegerile locale merge fiecare pe lista sa de partid. Acolo unde rămâne pentru turul doi un candidat al unuia din aceste două partide, celălalt este obligat să-l susţină. De asemenea, vor fi susţineri necondiţionate la alegerea viceprimarilor la nivelul localităţilor. La alegerile pentru Parlament din toamnă se vor stabili raporturi de desemnare a candidaţilor funcţie de procentul pe care îl vom avea la alegerile locale, atât PSD cât şi PC. Se vor stabili să candideze ei pe o serie de colegii unde stau mai bine şi invers. Apoi această alianţă să participe în mod categoric la guvernare în comun”, a declarat Mîrza. El a mai spus că în perioada următoare se va constitui Colegiul Judeţean de conducere al alianţei, din care vor face parte câte 2-3 reprezentanţi ai fiecărui partid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza dă credit colaborării PSD-PC.
 Vizualizări articol: 742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza dă credit colaborării PSD-PC0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sefului meu trimis de
(21 apr 2008, 12:29:20
...domnule Marza,stii sigur ca vom pierde;sigur latram si noi zi de zi,poate poate mai pacalim vreun sucevean,dar oamenii s-au trezit.Apelam si la jocuri murdare in perioada Pastelui,distribuim fluturasi impreuna cu publicatia de la Kaufland,incercam sa cumparam tot ce putem,dam spagi de miliaoane de euro la nivel national,dar stiu ca vom pierde.Ce veti face dupa 1 iunie?Vreti sa va primesc adjunt al meu la Camera de Comert?Nu am alt psot mai bun.Daca ramaneti la CJ,probabil va va ramane un post de portar.Haideti sa ne mutam in Papua Noua Guinee,poate acolo mai reusim sa pacalim ceva,ca noi,impreuna cu matusa Tamara am facut avere pe spatele oamenilor simpli dar ei ne trimit la pnesie pe toti impreuna cu matusica noastra scumpa.
2.   MA CAIESC trimis de
(21 apr 2008, 15:50:02
am facut multe porcarii la viata mea...de o mica parte stiti si voi,ma beleste Baselu' daca nu castig tot ce se poate castiga aici (in Sv.) ...Boc e tot mai mic , stiti bine,lui Stolojan i sa'nclestat gura de suparare ca scadem in sondaje asa ca m'a gandit sa ma caiesc...ascultati,rogu'va, la mine...puneti PSD'ul acolo ude'i locul lui,ca noi n'am fost in stare decat sa daramam ce a mai fost bun in tara asta,atat de tare ma caiesc incat invit presa cu mine (canhd voi intra la urne sa votez) sa vada ca doar PSD eu ,,mark''...faca'se voia Domnului si'a voastra,dragi romani !!!
3.   Pasarea malai viseaza trimis de
(21 apr 2008, 16:35:45
Mai disperatilor , dar Voiculescu nu mai are jucaria tv pe plan local !!!

Antena 1 Suceava nu mai exista ...

Sau poate o reinviati acum ...

Iar prezentatori de stiri electoral-locale - fam Ignatescu !
4.   Cele doua partide nu o sa faca nici 15% la un loc trimis de
(21 apr 2008, 23:52:52
afara cu lachiosii astia de pe scena politica

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei