Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidaturi

PRM a depus listele pentru CL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Municipală a PRM Suceava a depus, la sfârşitul săptămânii trecute, lista completă de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava. Lista de candidaţi este deschisă de liderul PRM Suceava şi candidatul acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Ilie Niţă.

După depunerea listei de candidaţi, Ilie Niţă a subliniat faptul că PRM vine în faţa sucevenilor cu o echipă tânără, media de vârstă fiind de 38 de ani, persoanele înscrise în lupta electorală având funcţii din toate domeniile de activitate.

„Deşi avem candidaţi tineri, vreau să subliniez că noi ne gândim şi la cei în vârstă, îi vom sprijini. Şi chiar vrem să susţinem construirea unei clădiri care să fie folosită exclusiv de pensionari”, a declarat candidatul PRM pentru primăria Suceava.

El a precizat că în situaţia în care va fi ales primar, îşi propune să facă tot ce îi stă în putinţă pentru asigurarea de locuri de muncă şi de apartamente pentru tineri, amenajarea de noi spaţii de joacă pentru copii şi reabilitarea celor existente, precum şi asigurarea unui număr mai mare de spaţii de parcare.

„Ceea ce îmi propun eu, şi voi susţine această idee, este ca orice decizie în domeniul urbanismului să fie luată cu acordul unul specialist arhitect, care va fi angajat al primăriei Suceava”, a mai spus Ilie Niţă.

În ceea ce priveşte lista de candidaţi pentru Consiliul Local, după Ilie Niţă, primele locuri sunt ocupate de Aurel Jescu – administrator firmă şi actual consilier local, Maria Guzu – profesor, Neculai Ciortan – inginer, Viorel Vasile Iftimi – inginer, Florentin Nitu – profesor, Simina Siminiuc – student, Cătălin Vasile Agheniţei – inginer, Costel Gheorghe Doroftei – jurist, Ciprian Popovici – profesor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM a depus listele pentru CL Suceava.
 Vizualizări articol: 586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRM a depus listele pentru CL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atitudine trimis de
(21 apr 2008, 18:54:21
PRM adica partid ramas cu mosteniri de pe vreme comunismului, condus de 3 familii care trag sforile si care si-au pus pe listele pentru consilieri inclusiv sotiile ca pe vremea inpuscatului. Acatrinei, Nita, si Jescu conduc dupa bunul plac si fac tot ce vor in acest partid, care va avea soarta PCR-ului. Pacat ca mai sint ceva oameni de valoare in partid dar din cauza acestor sforari, nu se pot afirma si sint inlaturati din partid.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei