Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liste

Iordache şi Donţu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava

Luni, 21 Aprilie 2008 (19:09:32)
PSD a înregistrat luni la Biroul Electoral Municipal lista de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava iar Ovidiu Donţu şi-a depus oficial candidatura la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ la alegerile din iunie. Lista este deschisă de preşedintele organizaţiei municipale Suceava PSD, Virginel Iordache, care este urmat de Ovidiu Donţu. Locurile următoare sunt ocupate în ordine de Eugen Girigan- director SC Drumuri şi Poduri, Doiniţa Cocriş- şefa Colegiului Judeţean al Farmaciştilor, Neculai Bosancu, Emil Ursu- directorul Complexului Muzeal Bucovina, Cornel Caşu, Cristian Şologon, Constantin Mărgineanu- directorul Şcolii generale nr. 9, Niculai Bereanu, Rodica Lucescu, Andrei Crăciunescu şi Jeni Mandachi. Preşedintele PSD Suceava, Virginel Iordache, a ţinut să precizeze că lista a fost finalizată la finele săptămânii trecute şi că eligibile sunt primele 12 locuri. El a afirmat că PSD vizează funcţia de primar, una din cele două funcţii de viceprimar şi 10 mandate de consilier local. „Consider că este o listă formată din profesionişti adevăraţi, din oameni care au în spatele lor realizări şi care vor depune tot sufletul pentru a rezolva problemele cetăţenilor. Este cea mai bună listă din punctul de vedere al calităţii umane şi profesionale, din cele câte există pentru municipalitatea suceveană”, a declarat Iordache. Ovidiu Donţu a declarat că dorinţa sa este aceea de a opri risipa banului public şi de a schimba din mintea oamenilor ideea că primarul trebuie ales pentru că mai făcut câte ceva. „Cu bugetul existent se poate face de două sau de trei ori mai multe lucruri decât acum. Văd oraşul cu ochii sucevenilor pentru că locuiesc aici şi mă confrunt  cu aceleaşi probleme”, a declarat Donţu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache şi Donţu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 844 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iordache şi Donţu deschid lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Local Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei