Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare

Conservatorii suceveni şi-au lansat candidaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conservatorii suceveni şi-au lansat în mod oficial candidaţii pentru alegerile locale din iunie, în cadrul unei acţiuni care s-a desfăşurat ieri în sala mare a Casei de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ, în prezenţa trimişilor de la centru, senatorul Gavrilă Vasilescu şi deputatul Dan Hogea.

Sub bagheta vicepreşedintelui naţional al partidului, Camelia Ignătescu, conservatorii suceveni au organizat o manifestare de bun simţ care s-a remarcat prin mesajele mobilizatoare şi prin lipsa atacurilor la adresa adversarilor politici.

 

Ignătescu : „PC a avut proiecte de succes care au fost confiscate de alte partide”

Liderul organizaţiei judeţene a PC, Costel Ignătescu, care candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean, a declarat de la tribuna reuniunii că PC vrea să propună electoratului un altfel de program de administrare a localităţilor, realist, transparent şi mai ales realizabil.

El a precizat că PC nu a stat în stand-by în ultimii ani, reamintind faptul că a fost partidul care a propus pentru prima dată mărirea pensiilor, a cerut reducerea TVA la alimentele de bază, a militat pentru anularea taxei de primă înmatriculare.  

„Că am avut proiecte de succes o dovedeşte şi rapida confiscare acestora de către celelalte partide”, a subliniat Ignătescu. El a adăugat că PC va face un prim pas spre victorie dacă va ţine cont de problemele micilor colectivităţi, dacă va înţelege că marile tristeţi şi dezamăgiri ale electoratului au la origine înşelarea aşteptărilor lor şi indiferenţa faţă de promisiunile deşarte.  

„Dacă vom vorbi şi vom acţiona fiecare în localitatea lui ca un reprezentant al oamenilor şi nu ca un ales local care uită de unde a plecat, cu o atitudine lipsită de aroganţă şi făţărnicie, vom realiza un al doilea pas. În sfârşit, dacă vom şti să valorificăm conjunctura politică actuală în care mai marii politicii româneşti se bat pe viaţă şi pe moarte, uitând detaliile cum ar fi detaliul existenţei PC, ne vom aşeza la masa tratativelor”, a spus preşedintele PC Suceava.

El şi-a exprimat convingerea că PC va atinge în judeţul Suceava pragul de 5%, propunându-le celor prezenţi în sală să plece acasă plini de energie şi să transmită alegătorilor mesaje care să conţină şi soluţiile la problemele locale.

 

Omul de afaceri Florin Apetroaie, candidatul PC la Primăria Suceava

De menţionat că la primăria Suceava va candida omul de afaceri Florin Apetroaie, la Rădăuţi- Petrea Fasolă, la Fălticeni- Felicia Lidia Carp, la Vatra Dornei- Vasile Mustea, la Siret- Rodica Breabăn, iar la Câmpulung Moldovenesc-Vasile Gorodea.

Tot ieri PC, şi-a prezentat şi lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean listă deschisă de Costel Ignătescu şi continuată în ordine de Gheorghe Băncescu, Octavian Nestor şi Gheorghe Darie.

 

Vasilescu are încredere în potenţialul conservatorilor suceveni

Senatorul Gavrilă Vasilescu şi-a exprimat convingerea că organizaţia PC  de la Suceava va câştiga între 7 şi 10 primari în urma alegerilor locale din iunie. El le-a transmis conservatorilor suceveni să lupte de la egal la egal cu adversarii politici, arătând că din punct de vedere calitativ nu sunt mai prejos ca ei.

„Să nu spuneţi lucruri neadevărate despre oameni, iar dacă ei spun lucruri neadevărate despre voi, nu-i luaţi în seamă. Uitaţi-vă în ochii lor şi vă vor crede”, a spus Vasilescu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conservatorii suceveni şi-au lansat candidaţii.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Conservatorii suceveni şi-au lansat candidaţii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fosta-i lele cand ai fost... trimis de
(21 apr 2008, 12:14:21
Astia au tras un tun in 2004 si au intrat in parlament - de si-au facut si ei cruce cand au vazut, iar acum sunt in plus, nu au nicio treaba, dar mai spera si ei ca va fi ca in 2004. Cine dracu ii voteaza, bunica? Nici ea saracuta pt ca s-a prapadit...
2.   Oameni de valoare trimis de
(21 apr 2008, 18:29:52
Nu trebuie sa generalizam, printre cei candidati sunt si oameni de valoare, spre exemplu candidatul la primarie din Campulung Mold.La urma urmei nu cred ca votam parditul ci mai degraba omul.
2.1  RE: Oameni de valoare trimis de
(22 apr 2008, 00:49:15
Asta e cea mai mare tampenie - votam partidul si nu omul- inventata sa fure voturile prostilor!
3.   Dl Apetroaie trimis de
(21 apr 2008, 20:46:28
il cunosc din copilarie,e baiat de baiat,om serios,din familie buna,muncitor si istet,pacat ca e la PC,sanse cam mici,dupa procentele partidului,dar,sa-i ajute Dumnezeu.Merita.
4.   Hai PC cit mai sus trimis de
(21 apr 2008, 22:42:47
Pt Camelia si Costel am ceva voturi de la mine,familie,rude si prieteni.Bafta.
5.   ? trimis de
(21 apr 2008, 23:18:20
P.C. este partidul in care se afla ca membru cel mai prost om din lume adica Ion Tarziu de la Iasi?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei