Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 apr 2008 - Anul XIII, nr. 94 (3775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oficializare

Lungu şi-a înregistrat candidatura pentru un nou mandat

Luni, 21 Aprilie 2008 (19:01:12)
Primarul de Suceava, Ion Lungu, şi-a înregistrat, luni, candidatura la Biroul Electoral Municipal, pentru un nou mandat la primărie, din partea PD-L. Lungu a venit însoţit de toată echipa de candidaţi pentru mandatele de consilieri, de deputaţii Dumitru Pardău şi Romică Andreica, de prim-vicepreşedintele Vasile Ilie, secretarul general Ioan Bălan şi de alte persoane din conducerea locală şi judeţeană a PD-L. După consumarea momentului de înscriere a dosarelor cu candidaturi, echipa PD-L a ieşit pe scările primăriei pentru fotografia de grup. Tot aici, primarul Lungu a făcut o scurtă declaraţie de presă. Astfel, Lungu a spus că şi-a înregistrat candidatura în Săptămâna Mare, “cu sufletul curat, spovedit şi împărtăşit”. El a citit toată lista celor 29 de candidaţi la Consiliul Local al Municipiului Suceava, pe care figurează, în ordine, Ion Lungu, ginecologul Cristian Irimie, dermatologul Cristina Iordăchel, universitarul Neculai Barbă, oamenii de afaceri Viorel Seredenciuc, Monica Săndulescu şi Daniel Drăgoi, Lucian Harşovschi, Gheorghe Onofrei, Silviu Cristinel Creţu, pe primele 10 locuri considerate eligibile de primar. Unul dintre membrii echipei sale, omul de afaceri Daniel Drăgoi, a declarat că are ferma convingere că PD-L, “cu ajutorul lui Dumnezeu, va câştiga aceste alegeri”.

Cu o zi înaintea expirării termenului legal pentru înscrierea candidaturilor, PD-L avea depuse liste complete de candidaţi în toate localităţile judeţului Suceava. „A fost un efort mare, datorită procedurilor. Avem încredere că vom câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean, Primăria municipiului Suceava din primul tur şi 50-60 de primării în judeţ, o parte din primul tur, o parte în turul doi”, a declarat şi vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Dumitru Pardău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu şi-a înregistrat candidatura pentru un nou mandat.
 Vizualizări articol: 2570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Lungu şi-a înregistrat candidatura pentru un nou mandat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Afara cu taranul trimis de
(21 apr 2008, 20:13:31
O adunatura de oportunisti si lichele, in frunte cu nebunelul barba...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei