Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Planuri

PNG Suceava ţinteşte un procent de minim 10% la alegerile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană Suceava a PNG intenţionează ca la alegerile locale din acest an să obţină un procent de cel puţin 10%. Anunţul a fost făcut de preşedintele interimar al PNG Suceava, Ghiţă Ignătescu, care a precizat că organizaţia pe care o conduce îşi propune să obţină rezultate peste cele de la alegerile europarlamentare de la sfârşitul anului trecut, când PNG a avut un procent de 6,5%.

Ignătescu a subliniat faptul că organizaţia judeţeană a PNG „nu se destructurează” după demisia lui Dan Chiţu din funcţia de preşedinte.

„Domnul Chiţu a demisionat din această funcţie din motive personale, şi a rămas în continuare alături de noi, membru al PNG. Rămânem în continuare o echipă şi ne dorim să obţinem rezultate cu mult peste cele de la alegerile europarlamentare”, a declarat Ghiţă Ignătescu, care a mai adăugat că în momentul de faţă PNG Suceava are peste 8.000 de membri la nivelul întregului judeţ.

Ignătescu a precizat că PNG Suceava îşi va lansa candidaţii de primar pentru localităţile din judeţ în cursul acestei săptămâni, evenimentul urmând a avea loc marţi, 25 martie a.c., la sala Dom Polski Suceava.

Preşedintele PNG Suceava a mai spus că tot cu acest prilej va fi prezentat şi candidatul propriu pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Nu în ultimul rând, Ghiţă Ignătescu a declarat că după ce a preluat funcţia de preşedinte interimar al PNG Suceava, funcţia de prim-vicepreşedinte i-a revenit lui Petrică Negrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNG Suceava ţinteşte un procent de minim 10% la alegerile locale.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
PNG Suceava ţinteşte un procent de minim 10% la alegerile locale3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ptr.ignatescu trimis de
(24 mar 2008, 20:54:31
ignatescule bine ar fi sa-ti vezi tu mai bine de bananele...potlogariile tale...nu va mai bagati singuri in seama..ca pun pareu ca nu face-ti mai mult de maxim 1%...eu credeam ca tu esti baiat destept dar vad ca nu te duce bibilica la politica...!!! cu cine vrei tu sa cistigi la alegeri..??,cu tiganul,excrocul de la rdauti,cu muraturile de la falticeni..??/,iar in rest nu mai aveti nimic din ce a construit cimpanu...va batut dumnezeu ...te sfatuiesc prieteneste sa-ti vezi de treaba,nu-ti fa iluzii...nu stii ce chiron iti bati singuyr in talta.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei