Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţii

PNL contraatacă: „Liberali, rămâneţi acasă!”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, le-a transmis liberalilor suceveni să nu ia considerare încercările PD-L de a-i influenţa cu acţiuni de genul rezoluţiilor „Liberali, hai acasă!”.

Afirmaţia lui Prodan a fost făcută după ce PD-L a anunţat că a adoptat o astfel de rezoluţie, adresată membrilor PNL, care sunt aşteptaţi să vină la „adevăratul partid liberal”.

În replică, Tiberiu Prodan a subliniat faptul că PNL a adoptat o rezoluţie, intitulată „Liberali, rămâneţi acasă!”.

„Singurul partid liberal din România, cu sânge curat, este PNL. Şi le transmitem membrilor noştri de partid să nu dea atenţie acestor intoxicări, şi să rămână alături de noi”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Prodan a arătat că PD-L este un partid hibrid, fără doctrină, statut sau cod etic, care nu are nici o legătură cu liberalismul.

„PD-L este foarte departe de libertatea de exprimare a liberalilor, de comportamentul decent al acestora şi de ideile lor. Cum pot ei să spună că sunt liberali, când nu au o doctrină clară. Şi îmi pun o întrebare retorică. Oare au auzit liberalii din gura lui Traian Băsescu, cel care păstoreşte PD-L, ceva despre liberalism?”, a mai spus liderul liberalilor suceveni.

Pe de altă parte, Tiberiu Prodan a precizat că PNL a stabilit o nouă structură de conducere a organizaţiei locale din Fălticeni, în funcţia de preşedinte interimar fiind numit deputatul Mihai Sandu Capră. Acesta are sarcina ca, împreună cu noul birou interimar, să identifice şi să stabilească viitorul candidat pentru funcţia de primar al acestui municipiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL contraatacă: „Liberali, rămâneţi acasă!”.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
PNL contraatacă: „Liberali, rămâneţi acasă!”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vor ramine toti cei 6 trimis de
(24 mar 2008, 11:13:08
Toti cei sase liberali din PNL e bine sa mai ramina acolo, sa le mai spuna coafatilor ce mai este de facut sa poata trece pragul electoral.
2.   Liberal..mergeti acasa trimis de
(24 mar 2008, 11:23:02
PNL la Suceava si in tara o sa faca 10%. Nu au ramas doar lichele.

Omul sfinteste locul si dupa ce cumetria PSD-PNL era in floare Lungu a plecat si bine a facut!

Lungu o sa iasa din primul tur si PNL o sa dispara la Suceava!!

Mult succes in campanie domnule Lungu!!
3.   Care casa?? trimis de
(24 mar 2008, 12:09:42
pnl ramaneti in casa psd
4.   Pt adevarati liberali, socialisti, taranisti etc trimis de
(24 mar 2008, 13:13:07
eu zic ca nu numai adevarati liberali, sa vina si adevarati socialisti, democrati, conservatori, sa mergem toti , facem un partid mare, da mare asa sa fim mandri de el, sa vedem cine o sa ne mai acuze ca nu avem doctrina, pt ca o sa avem oameni care deja au o doctrina fiecare in parte, Partidul care raspunde tuturor doctrinelor, numai bun de votat pt cel putin 51% din populatie, asta pt inceput, ca peste 4 ani o ne ne voteze toti, si o sa infaptuim ceea ce urmasi nostri au dorit, vopsim toate bancile din parcuri in portocaliu, ca sa facem totusi ceva, si dupa aia ne punem pe absorbit fonduri pt vilute, jipuri, ce ziceti va surade ideea?(aici toata lumea aplauda sincron timp de 15 min)

mi e scarba
5.   Decideti voi trimis de
(24 mar 2008, 14:57:09
in fiecare zi gasim cate un comunicat al celor din PNL:adevaratii liberali veniti acasa ca noi va asteptam;supriza nimeni nu vine inapoi;de ce?

adevaratii liberali sunt acolo unde trebuie sa fie IN PDL;rusine doamnei angelica, domnului steiciuc si celorlalti pentru ca duc in eroare lumea;dragii mei LIBERALISMUL ADEVARAT SE GASESTE IN PDL;cinste lor si rusine voua!!!
6.   CONTINUAREA POEZIEI LUI BRICEAG trimis de
(24 mar 2008, 15:21:18
Briceag a scris ceva de genu "pe flutur il votam ca-i curat si respecta/nu pe marza pork umflat ne-a mintit si ne-a furat"

ACUM BRICEAG citeste continuarea poeziei tale:

**********************
**********************

7.   Poezia... trimis de
(24 mar 2008, 17:21:43
Stimate domnule administrator al forumului, am inteles mesajul dvs. Totusi as fi vrut ca briceag sa citeasca si el ce am scris, sa se mai oftice putin. Am incercat sa nu folosesc termeni obsceni, dar se pare dvs ati considerat poezia mea ca fiind indecenta. Nu ma supar ca ati cenzurat-o, pentru ca dvs. trebuie sa mentineti ordinea pe acest forum. Numai bine!
8.   Votam PNL trimis de
(24 mar 2008, 21:40:33
PNL singurul partid serios
9.   Pseudotembelism trimis de
(24 mar 2008, 23:21:45
Se trezeste alde Zarone sa-si cheme "acasa","adevaratii liberali".Unde acasa,in garsoniera de inchiriat de unde-i va scoate cit de curindBase Bermuda,care-si stringe calabalicul si trece la populari,alegindu-se praful din tot liberalismul de fatada al epigonilor sositi cu pluta din PNL.De partea cealalta ,indemnuri cretine de a ramine acasa.Cita lipsa de inspiratie? Hai ca va meritati soarta( cea viitoare)!
10.   Disperatii trimis de
(25 mar 2008, 07:17:56
prodane ai fost la falticeni si ai acceptat strategia echipei liberale in frunte cu toti cosilierii dupa doua zile ai declarat in presa dizolvarea biroului local acest lucru a fost posibil cu tradarea lui bulboaca prodane nici nu stii cat de mic ai sa devii liberali din falticeni in curand veti primi mesajul nostru

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei