Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PNL

Adrian Artene a început în forţă pregătirile pentru alegerile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adrian Artene, membru al Biroului Permanent Teritorial al PNL Suceava, a anunţat că liberalii sunt pe ultima sută de metri în pregătirea candidaţilor proprii la alegerile locale din zona Fălticeni.

Artene a declarat că în şedinţa Biroului Permanent Teritorial al PNL s-a decis, printre altele, reorganizarea mai multor filiale locale ale liberalilor din zona Fălticeni, precum şi stabilirea candidaţilor pentru primării.

Astfel, el a precizat că organizaţia PNL Rădăşeni a fost dizolvată în totalitate datorită unor rezultate nesatisfăcătoare, fiind numită o nouă structură de conducere interimară. Consilierul judeţean Adrian Artene a precizat că noul preşedinte interimar al PNL Rădăşeni a fost numit Vasile Tudoscă, în timp ce candidatul liberal pentru funcţia de primar al acestei comune va fi Ion Todirică.

„Domnul Todirică este actualul viceprimar PD-L al comunei Rădăşeni, ales pe listele PD. El şi-a anunţat susţinerea pentru PNL, şi va fi candidatul nostru pentru funcţia de primar”, a precizat Adrian Artene, care a mai adăugat că şi alţi consilieri locali ai PD-L şi-au anunţat susţinerea faţă de PNL.

De asemenea, Artene a mai spus că alte măsuri luate de PNL Suceava au vizat şi reorganizarea filialelor liberale din comunele Hîrtop şi Preuteşti. În ceea ce priveşte organizaţia din Hîrtop, noul preşedinte şi candidat de primar al PNL este Dumitru Macovei,  în timp ce la Preuteşti funcţia de preşedinte este ocupată de Florin Costâna, iar candidatul de primar este Gheorghe Pleşescu (fost PD-L).

 

„Voturile liberalilor vor fi extrem de importante”

Pe de altă parte, Artene a declarat că în calitatea sa de responsabil din partea PNL pentru zona Fălticeni, îşi doreşte să obţină cel puţin 30% din voturi pentru alegerile pentru desemnarea consilierilor judeţeni.

„Vreau să precizez că voturile liberalilor vor fi extrem de importante, pentru că ele vor decide viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava”, a subliniat Adrian Artene.

El a adăugat că în perioada următoare va fi prezent în toate localităţile din zona Fălticeni în vederea susţinerii candidaţilor de primar, dar şi pentru popularizarea proiectelor susţinute şi finanţate de Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu. Adrian Artene a arătat că numai în ultima perioadă de timp, Guvernul a aprobat finanţarea unor proiecte din localităţile din zona Fălticeni, respectiv alimentarea cu apă a comunelor Bogdăneşti, Boroaia şi Preuteşti, precum şi construcţia unor poduri în Dolhasca şi Drăguşeni. El a spus că valoarea tuturor acestor proiecte depăşeşte suma de 1,6 milioane de lei (16 miliarde de lei vechi).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Artene a început în forţă pregătirile pentru alegerile locale.
 Vizualizări articol: 578 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Adrian Artene a început în forţă pregătirile pentru alegerile locale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lasa-te frate trimis de
(24 mar 2008, 11:10:25
Nu credeti nimic din ce spune Artene. Nu merita. Sa ne spuna pe la ce partid mai este.
2.   Jucator inrait trimis de
(24 mar 2008, 12:12:16
cel mai mare jucator de ruleta ....cel mai mare hot de paduri si gatere din Falticeni ....hotul a fost finantator la Marza in PSD!!!!
3.   Haitasul trimis de
(24 mar 2008, 14:08:46
Artene mai lasa-ne cu porcariile tale si minciunile sfruntate mai bine gandeste-te de falimentul care te asteapta si procesele ce vor urma lupti pentru imunitate nu ti-o va da nimeni dute in padure si impusca-te asa vei scapa de chinuri si de ce ai pe suflet.
4.   Adevarul trimis de
(24 mar 2008, 14:50:07
numai prostii spui

cuvantul tau nu valoreaza nimica pentru familia ta;cum poti sa minti atata lume cand nici macar familia ta nu te crede;
5.   Mafia trimis de
(24 mar 2008, 15:24:37
cel mai mare mafiot si intrecut din toate timpurile acest domn **** la cur
6.   Prin noi insine sau prin ei insasi (tovarasi) ? trimis de
(24 mar 2008, 17:00:18
sau pestele de la cap se'mpute' :

- asistam in ultima vreme la mai multe "dizolvari" ale organizatiilor liberale din teritoriu, toate facute pentru a impune "cantindati" de la centru, niste "Agamita Dandanache", membri "cotizanti " care chipurile stau mai bine in sondaje si sint pe placul celor din biroul judetean.

-nu mai exista respect pentru pricipiile liberale, statutare, totul se face ca'n epoca mult prea impuscatului - cine nu e cu noi e impotriva noastra (tovarasi) .

- dupa aproape o suta de ani, "O scrisoare pierduta" e din nou de actualitate...

- ca simpatizant al ideilor liberale si ca un vajnic cetatean (neturmentat inca) i-as intreba (retoric) pe membrii biroului judetean :

- EU CU CINE VOTEZ ?
7.   Pnl trimis de
(24 mar 2008, 19:34:52
intradevar pe ultimasuta de metri.in urmatorii 50 ani nu mai vad guvernare.asa e istoria,plus realitatea zilelor noastre,au trecut 4 ani si nu au facut nimic,nimic
8.   Bravo florine trimis de
(24 mar 2008, 20:20:23
bravo florine,asa te vreau in cateva luni sa candidezi la sefia consiliului Judetean .demonstreaza-ti calitatile de bun manager dar in limite sa nu uiti de unde ai plecat...?

De ce nu ai candidat la functia de primar ce e mai bun Plesescu?

Din pacate nu pot sa te votez pe tine pentru ca trebuie sa ma votez pe mine..ha ,ha ,ha

Preutestiul este o comuna de frunte are oameni demni la conducere iar realizarile sunt pe masura,sincer nu prea vad sa ai sanse la primarie pentru ca actualul primar dl. Anita Alexandru a demonstrat a fi un bun manager si nu poate fi indepartat de nimeni,daca faci un sondaj vei vedea ca are sustinere aproape 90 % tie nu-ti ramane decat 10 % pentru ca PSDul lui Dumitru e 0.0000001% asta inseamna ca la alegeri are minus la consilieri sau primarie.Mai bine si-ar vedea de firmele lui falimentare sa nu mai manance "rahat" sau sa-l manance dar in numele lui sa spuie el de hotiile sale si nu sa se lege de oameni care cu adevarat au demonstrat ca pot
9.   Limpede trimis de
(24 mar 2008, 20:24:55
sunt de acord cu d.neavoastra.....am vazut lucrurile bune facute de actualul primar,am vazut cum munceste,cum lasa in urma sa o comuna adevarata,ar fi pacat sa nu il sustinem dar asta e dl. Costana mai are de invatat cel putin nu constituie o amenintare pentru candidatul PDL eventual poate pune piedica candidatului PSD care oricum a ratat startul inainte de a se da.

Multa bafta
10.   Ptr artenie trimis de
(24 mar 2008, 20:35:15
artenie este cel mai mare pocherist,curvar si excroc ...se lauda ca are electorat..???!!!! o sa vedeti ,nu-l voteaza nici asa zise neamuri ca s-a comportat ca un badaran... lasa-ne adriane ,uir=te-te in od=glinda si vezi ce tantalau esti...De fapt nu el aste vinovat saracul....ci ratacitii cara au mai ramas din asa zizul PNL,CEI CU VALOARE SAU INTEGRAT ,iar muraturile au ramas si ii pupa in cur..pe PSD-isti...halal..sictr jigodie.....
11.   Votam PNL trimis de
(24 mar 2008, 21:57:29
PNL a ramas singurul partid serios de dupa revolutie ,a facut retrocedari ,a dat banii celor ce au dat bani de dacii si psd i a luat pt ei
12.   Parazitii trimis de
(25 mar 2008, 06:54:00
acest parazit incurajat de niste disperati crede ca va spurca terenul sfant al comunitatii noastre bulboaca tradatorule valul maniei se va abate asupra ta

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei