Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidatură

PD-L se bazează pe Mircea Rusu pentru a câştiga primăria Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Omul de afaceri Mircea Rusu, director al SC REGNAFOR SA, a fost lansat ieri în mod oficial în cursa pentru câştigarea fotoliului de primar al municipiului Vatra Dornei din partea PD-L.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din Vatra Dornei, într-o sală cu baloane şi steaguri portocalii, culoarea PD-L, şi s-a desfăşurat în prezenţa a peste 500 de membri şi simpatizanţi ai democrat liberalilor.

Lansarea lui Mircea Rusu în lupta electorală s-a făcut în prezenţa preşedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a celor doi prim-vicepreşedinţi, deputatul Dumitru Pardău şi Radu Ursu, a vicepreşedinţilor Eugen Uricec, Constantin Gheorghe, Romică Andreica, Petru Carcalete, Adrian Drăgan, Vasile Ilie, dar şi a primarului Sucevei, Ion Lungu.

Evenimentul a fost deschis de prezentarea unor clipuri video, în care deputatul din zona Dornelor, Dumitru Pardău, şi preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi-au declarat sprijinul pentru Mircea Rusu, cel considerat, încă de la momentul lansării candidaturii, drept „viitorul primar al municipiului Vatra Dornei”.

Astfel, Dumitru Pardău l-a caracterizat pe Mircea Rusu ca fiind „un om de cuvânt, corect, cinstit şi un manager de succes”. „Cred cu tărie că toţi cei care m-au sprijinit în aceşti ultimi ani vor primi şi vor susţine propunerea noastră de a-l prezenta pe Mircea Rusu drept candidatul nostru pentru primăria Vatra Dornei. Şi vă asigur că Mircea Rusu este primarul de care Vatra Dornei are nevoie”, a declarat Dumitru Pardău, care a adăugat că personal va susţine proiectele acestuia, dar şi ale celorlalţi primari din bazinul Dornelor.

De altfel, tot ieri, Dumitru Pardău a prezentat „garnitura” de 11 candidaţi cu care PD-L va încerca să câştige primăriile din toate localităţile din bazinul Dornelor.

 

Axa Vatra Dornei – Suceava – Bucureşti

În discursul său, deputatul Dumitru Pardău a arătat şi care vor fi coordonatele viitoarei administraţii locale din Vatra Dornei. Astfel, el a vorbit despre viitoarea axă Mircea Rusu – primar în Vatra Dornei, Gheorghe Flutur – preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi Dumitru Pardău – deputat PD-L ales prin vot uninominal în zona Dornelor.

„Sunt convins că electoratul se va alătura proiectului nostru comun şi că împreună vom susţine o echipă excepţională pe care am pregătit-o să conducă destinele sucevenilor”, a declarat Pardău.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi lideri PD-L Suceava care au luat cuvântul, aceştia şi-au declarat „in corpore” sprijinul pentru „prietenul Mircea Rusu”, considerat a fi cea mai bună alegere pentru dezvoltarea viitoare a municipiului Vatra Dornei şi transformarea lui într-o staţiune turistică europeană.

„Sunt convins că după alegerile locale zona Dornelor va fi portocalie”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, în timp ce Eugen Uricec şi-a exprimat convingerea că Mircea Rusu va face ca Vatra Dornei „să nu mai rămână în actualul stadiu”, iar Constantin Gheorghe i-a îndemnat pe dorneni să completeze echipa PD-L din bazinul Dornelor, respectiv „acum îl avem pe domnul Pardău ca deputat, şi trebuie să câştigăm şi primăria”.

Printre cei care au transmis mesaje de susţinere a fost şi primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, care prin intermediul unui clip video i-a transmis lui Mircea Rusu că îl va sprijini personal în activitatea sa de primar.

 

„Vatra Dornei trebuie să devină o adevărată staţiune turistică europeană”

În ceea ce-l priveşte pe Mircea Rusu, acesta a precizat că unul din principalele sale obiective va fi transformarea oraşului Vatra Dornei într-o staţiune turistică europeană.

„Candidez din partea PD-L pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei, pentru că văd în jurul meu atâtea lucruri care ar putea fi făcute spre binele acestei localităţi, şi pentru că echipa din care fac parte garantează realizarea lor. Din păcate problemele sunt multe şi grave, iar Vatra Dornei a ajuns în punctul cel mai de jos din existenţa sa. Şi voi face totul să schimb această situaţie”, a declarat Mircea Rusu.

Printre obiectivele acestuia se numără promovarea corectă şi susţinută a produsului turistic Vatra Dornei, reabilitarea centrului civic al oraşului, construirea unei baze moderne de agrement, prin punerea în valoare a potenţialului turistic din zonele Runc şi Lunca Dornei, dar şi prin atragerea de fonduri europene pentru realizarea de proiecte de dezvoltare.

Mai mult, el subliniat că va da o importanţă deosebită dezvoltării şi modernizării infrastructurii din Vatra Dornei, considerând că realizarea unor astfel de investiţii vor avea impact direct în modernizarea turismului.

Astfel, el a promis că va reabilita reţeaua de străzi şi trotuare, va reabilita şi extinde reţeaua de utilităţi publice, şi va face toate demersurile pentru finalizarea aducţiunii de gaz spre Vatra Dornei.

Nu în ultimul rând, Mircea Rusu a spus că va pune accent şi pe rezolvarea unor probleme locale, cum ar fi construirea de noi locuri de parcare, a unui spital municipal modern, asigurarea de locuinţe pentru tineri, sau construirea unei pieţe agroalimentare moderne.

„Sunt convins că împreună cu dornenii voi putea să pun în practică aceste obiective, până în anul 2012”, a mai spus Mircea Rusu.

 

Flutur: „Declarăm cod portocaliu adversarilor din PSD şi PNL”

Prezent alături de Mircea Rusu, preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat la Vatra Dornei instalarea codului portocaliu pentru principalii adversari politici, PSD şi PNL.

„Declarăm cod portocaliu pentru PSD şi PNL. În acest moment mai sunt 1977 de ore şi 33 de minute până când trebuie să predea puterea. Putem, vrem şi trebuie să câştigăm administraţia locală şi judeţeană. Şi sunt convins că Mircea Rusu va câştiga primăria Vatra Dornei, astfel încât să putem face din acest municipiu a doua capitală a judeţului Suceava. Şi mai mult, avem nevoie de un primar ca Mircea Rusu pentru a face din Vatra Dornei Tirolul Carpaţilor”, a spus Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L se bazează pe Mircea Rusu pentru a câştiga primăria Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L se bazează pe Mircea Rusu pentru a câştiga primăria Vatra Dornei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Crema e la PDL trimis de
(10 mar 2008, 19:41:41
PDL are oameni bine pregatiti profesional, fapt ce starneste panica si groaza printre candidatii PSD/PCR si PNL(posheta PSD)
2.   Draga mircea rusu trimis de
(10 mar 2008, 20:09:59
d-le Mircea Rusu oare putem avea incredere intr-un om care a trecut pe la 5 partide, din care 4 in mai putin de 4 ani (APR , PSD, PNL, PLD SI PDL)? nu este cam mult?

cred ca sunteti un oportunist si ,sa ma iertati, un fraier. oportunist pentru ca pe d-voastra nu idealurile sau principiile , pe care nu le aveti (asemenea cu cei cu care v-ati adunat -pardau, flutur, lungu) , v-au indemnat sa treceti de la un partid la altul , ci interesul personal si mirosul puterii. fraier pentru ca se folosesc de d-voastra tipi verosi ca alde pardau sau flutur , pentru ca mai inainte de toate va vor banii. cand nu ve-ti mai avea bani nu ve-ti mai reprezenta nimic pentru ei. daca ve-ti iesi primar , d-voastra nu ve-ti avea nici un merit , ei v-au facut primar (asa i-a reprosat flutur lui iordache si lui chirila ca dupa ce i-a facut primari acum ii intorc spatele). daca nu iesiti primar d-voastra sunteti de vina ca nu aveti nici o calitate si ii faceti de rusine ( betiv, curvar, prost manager,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte