Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aprecieri

PNL consideră că viitoarea majoritate guvernamentală se va face fără PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedinţii PNL, Norica Nicolai şi Theodor Meleşcanu, au declarat, la Suceava, că viitoarea majoritate parlamentară care se va stabili după alegerile generale nu trebuie să includă şi PD-L. Atât Nicolai, cât şi Meleşcanu, consideră că PD-L este un partid conflictual şi fără proiecte politice pentru România.

După ce vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a înaintat posibilitatea formării unei coaliţii între PNL-PSD-PC-UDMR, Theodor Meleşcanu a precizat că deocamdată o astfel de variantă nu a fost discutată în cadrul Biroului Permanent al PNL.

„Domnul Crin Antonescu şi-a exprimat o opinie personală, având în vedere că este preşedintele Grupului PNL din Camera Deputaţilor şi vicepreşedinte PNL cu probleme de strategie politică. Însă un lucru este clar. În funcţie de rezultatele care vor fi la alegeri, noi considerăm că va trebui formată o majoritate care să facă din PD-L cel mai important partid de opoziţie în perioada 2008-2012”, a declarat Theodor Meleşcanu.

Vicepreşedintele liberalilor a arătat că PNL vrea să creeze o majoritate care să asigure României să evolueze într-o perioadă în care, pe de o parte, există probleme de adaptare la Uniunea Europeană, iar pe de altă parte trebuie să facă faţă unei crize economice apărută pe plan internaţional.

De asemenea, Norica Nicolai a precizat că PNL exclude orice colaborare cu PD-L la nivel guvernamental. Ea a arătat că după alegerile generale, pot fi consideraţi parteneri de discuţie toate forţele politice care vor să se alăture unui proiect liberal viabil, pentru asigurarea unei stabilităţi politice şi pentru consolidarea instituţională. „Considerăm că este normal ca partidele care nu au proiecte, ci doar limbaj viu colorat, cum este PD-L, să rămână în afara actului de decizie”, a încheiat Norica Nicolai.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL consideră că viitoarea majoritate guvernamentală se va face fără PD-L.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL consideră că viitoarea majoritate guvernamentală se va face fără PD-L0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Perfect adevarat trimis de
(10 mar 2008, 17:30:24
asa este, nu stiu daca s-a indoit cineva de asta. dupa revenirea in forta a lui nastase si a grupului de securisti din jurul lui (miky spaga si fostul sef de cadre al lui nicu ceausescu, cozminca), alianta psd-pnl iese din ilegalitate. acum cele 2 partide se vor coaliza pe fata.

citeodata, un partid de stinga se poate intilni cu un partid de dreapta atunci cind raspunsurile politice date anumitor probleme coincid. aceste raspunsuri pot coincide pentru ca, dupa caderea blocului comunist, se pare ca partidele tind sa migreze spre centru. desi par fortate, aceste aliante nu sunt noi si ar putea fi chiar functionale daca binele natiunii ar fi scopul ultim.

teama mea, insa, e ca scopul final e binele grupurilor de interese din spatele acestor partide, care, dupa cite se vede, e unul si acelasi!
2.   Mp3 trimis de
(10 mar 2008, 18:08:13
nu e prima oara ... a mai fost PSD plus PUR si ( PSD + PUR ) si PD minus PNL ( Alianta D.A. ) ... nu e la prima incercare ... si PUR -> PC PUR ... umanist roman ( social liberal )
3.   Povesti de adormit copiii trimis de
(11 mar 2008, 11:05:13
Coana Nicolai e plecata deja pe aratura ! Vorbeste despre coalitie cu PSD in numele ei dar putinul electorat PNL care mai merge din inertie dupa sigla partidului sunt sigur ca o va lasa cu ochii in soare ! Ea crede ca electoratul PNL o va urma pentru interesele ei personale sau pentru setea ei de a se razbuna pe BASESCU ! Nu tine cont ca electoratul PNL a fost tot timpul traditional anti-PSD si ramane in continuare la fel, mai ales dupa revenirea lui Nastase si Iliescu in fruntea PSD-ului !Pe ea o vad facand coalitie cu Iliescu si Nastase nu si pe electoratul PNL !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte