Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuze

PD-L acuză PSD şi PNL că se opun unui proiect benefic Universităţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele organizaţiei municipale Suceava a PD-L, consilierul local Monica Loredana Săndulescu, i-a acuzat  pe colegii săi de la PSD şi PNL din cadrul deliberativului local de lipsă de viziune în ceea ce priveşte dezvoltarea urbanistică a municipiului reşedinţă de judeţ.

Săndulescu susţine că la ultima şedinţă a Consiliului Local a fost blocată o hotărâre prin care se dădea posibilitatea creării unei alei de acces pentru Universitatea „Ştefan cel Mare”, Suceava din simplul motiv că liberalii şi social-democraţii nu au înţeles utilitatea acesteia.

Universitatea a solicitat acceptul deliberativului local de a crea o alee, pe lângă Direcţia Silvică Suceava, pentru a facilita accesul la campusul universitar.

„Această iniţiativă a fost blocată din lipsă de viziune pe termen lung a Alianţei formată din consilierii PSD şi PNL, pe care noi o numim Alianţa NU”, a spus vicepreşedintele PD-L Suceava. Săndulescu s-a arătat dezamăgită de atitudinea colegilor săi din cele două formaţiuni politice, despre care a spus că au răbdare şi pot găsi soluţii pentru rezolvarea problemelor unor societăţi comerciale, dar se opun unui proiect ce ar ajuta mult Universitatea suceveană. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L acuză PSD şi PNL că se opun unui proiect benefic Universităţii.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L acuză PSD şi PNL că se opun unui proiect benefic Universităţii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mp3 trimis de
(10 mar 2008, 11:27:08
la care proiect se opune impotriva Universitatii? proiectul care prevede distrugerea spatiului verde si taierea copacilor din fata universitatii, la intrarea " profesorilor" ( acel spatiu verde din fata hotelului clasic ) ... iar in locul acestora sa se faca o noua parcare? pentru ce? cum puteti sustine un asrfel de proiect voi cei din PD-L? dati'o in mama masii ... Universitatea va distruge si " Casa alba " , urmand a se construi o strada pentru a se putea ajunge in toate centrele ... rusine pentru voi PD-L care sustineti construirea unei parcari pe un spatiu verde ! RUSINE !!!!
2.   Pensionare trimis de
(10 mar 2008, 17:30:26
ma pensionare daca erai stundet pe unde voiai sa mergi la facultate ... sa treci prin glod si sa ajungi tot murdar la facultate ca nu vor cativa maygaliti sa aprobe sa faca un drum..rusine
3.   Silvicultura trimis de
(10 mar 2008, 17:36:36
normal,cu ce crezi ca se ocupa fluturasul?devoreaza padurile judetului! ce inseamna cativa arbori,la el?[vecinii nu au oratanii?imediat se rezolva problema]
4.   Minciuni trimis de
(10 mar 2008, 18:09:31
Ministrul Adomnitei a directionat ff multi bani pt Universitate, pt toate investitiile care s-au facut.(cantina, teren fotbal, camin )...deci vorbele pdl-ului lui flutur sunt , ca de obicei, de doi bani!!!LooooooolllllFLUTUR MAI MANANCI MULT RAHAT PANA LA ALEGERI????
5.   Pradatorii trimis de
(10 mar 2008, 19:22:43
La ce te poti astepta de la PD-L? Sunt in stare sa taie si sa omoare tot ca sa constate apoi ca tot nu incap in asta lume. V-ati uitat dragi suceveni la cum sunt "toaletati"= ciuntiti, copacii de pe domeniul public? De cand e Lungu primar parca e pus pe distrus tot ce este viu in mun. Parca l-a facut maica-sa pe asfalt atat de tare uraste verdele si viul. Iar despre cei care se insotesc de buna voie este clar ca se aseamana asa ca ce mi-e turcu si pistolu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte