Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Transferuri

„Tractoraşul” Nichitean continuă să sape în PD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Secretarul general al PNL Suceava, Brînduşel Nichitean, a anunţat în cursul zilei de ieri că întreaga organizaţie a PD din comuna Boroaia s-a alăturat liberalilor. Nichitean, cel care este supranumit şi „tractoraşul”, a precizat că până în momentul de faţă nu mai puţin de 10 organizaţii comunale ale democraţilor au anunţat că se vor transfera la PNL.

În ceea ce priveşte organizaţia PD din Boroaia, Brînduşel Nichitean a precizat că preşedintele acesteia, Vasile Vlase, a decis să reprezinte PNL la viitoarele alegeri locale, fiind nemulţumit de conducerea actuală a PD-L Suceava. Potrivit liberalilor, Vasile Vlase va veni în PNL cu trei consilieri locali PD, precum şi cu toţi cei aproape 50 de membri ai organizaţiei.

„Asupra organizaţiilor din teritoriu a PD s-au creat presiuni foarte mari, şi nici nu mai au voie să ridice glasul pentru a-şi exprima nemulţumirile. Din ce în ce mai mulţi democraţi sunt nemulţumiţi că şefiile organizaţiilor PD-L din judeţ au fost preluate, în foarte multe localităţi, de persoane venite de la PLD. Iar în aceste condiţii, sunt din ce în ce mai mulţi democraţi care îşi declară antipatia faţă de preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur”, a declarat secretarul general al PNL Suceava.

În acelaşi timp, Nichitean a anunţat că viceprimarul PNG al comunei Horodniceni, Neculai Florea, se va înscrie în PNL, şi va candida din partea acestei formaţiuni politice. El a adăugat că alături de Florea, în PNL se vor mai înscrie şi alţi patru consilieri locali PNG din Horodniceni.

„Domnul Florea va candida din partea PNL pentru funcţia de primar. Şi credem că are şansele să o obţină în condiţiile în care la alegerile din 2004 el a pierdut la o diferenţă de doar 66 de voturi de actualul primar”, a încheiat Brînduşel Nichitean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Tractoraşul” Nichitean continuă să sape în PD.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
„Tractoraşul” Nichitean continuă să sape în PD1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   5 la vot trimis de
(14 feb 2008, 11:20:26
nu se poate asa ceva. uite cine iese la presa. asta a votat de 5 ori si este un umflat! dute la prasit ma nu mai fa caz degeaba ca esti un hot. ADICA TU AI 5 VOTURI SI NOI NU??? huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
2.   El nu sapa trimis de
(14 feb 2008, 11:28:16
Cine a mai vazut tractoras sa sape? Din cate stiu eu tractorasul: ara, cara si mai nou voteaza de 5 ori.
3.   O decizie inteleapta deoarece PNL va castiga trimis de
(14 feb 2008, 11:32:58
oamenii intelepti si cu bun simt sunt in PNL asadar ve ti castiga numai alaturi de ei intrucat populatia s a maturizat si nu poate fi convinsa decat prin fapte si nu cu vorbe cum fac psd si pdl,PNL a demonstrat concret ca s a mai civilizat poporul roman si a depasit stadiul minciunii si hotiei psd iste si taierea padurilor a fost redusa fata de arabii care ne au furat tara si ne au luat aerul
4.   Mincinosii din pd-l trimis de
(14 feb 2008, 14:14:23
La noi la Boroaia avem un calic fost comunist si minte de ingheata apele,Promit minciuni ca felul cum a mintit Flutur cu subventiile pentru incherirea pamintului si formarea de ferme la cei tineri.,Cind a dat de greu a fugit din guvern dupa ce a omorit gainele la cei saraci el bogatul Bucovinei.Vrea CIOLAN DIN NOU.
5.   ADIO PDL trimis de
(14 feb 2008, 14:16:23
NU VA VOTEAZA NIMENI CA SUNTETI CA PSD DIN ACEEASI MAMA
5.1  RE: ADIO PDL trimis de
(14 feb 2008, 15:12:06
VOI SUNTETI NEBUNI ...CRED CA TRAITI IN CONGO ....VOI CHIAR NU VEDETI CA PD-L VA CASTIGA ALEGERILE , E UN PARTID MARE CU POTENTIAL CHIAR DACA SUNT SI PERSOANE MAI PUTIN CREDIBILE. PD-L VA CASTIGA PT CA REPREZINTA IN MARE PARTE INTERESELE CETATEANULUI!! HAI PD-L!
5.2  RE: ADIO PDL trimis de
(14 feb 2008, 20:44:38
Persoanele " mai putin credibile " ne reprezinta in primul rand orasul, deci nu cred ca ne-am resemnat sa fim reprezentati de oricine, in virtutea faptului ca " tatucul " de la Bucuresti ne garanteaza ca vom trai bine. Nu credeti ca a venit vremea sa nu mai fim umiliti datorita unor oameni " din popor" ?!! Suceava e un oras mort, lipsit de un centru civic, de un cinematograf adevarat, de eleganta de altadata. Ne-am saturat de populismul ieftin si de arivisti fara coloana vertebrala, de oportunisti care s-au ratacit pe aici, nefiind nici oraseni adevarati si nici tarani adevarati. Suntem cei mai tari in serbari campenesti si jocuri de artificii. Multumindu-i D-lui Primar pt. ca singur si-a dat cu stangul in dreptul, inchei felicitandu-i pe liberari ca au avut eleganta si au evitat sa se improaste cu noroi, acum la "dureroasa " despartire de cel mai Mare Balacean din tote timpurile. Hai Pa!!!!!!!!!!!!
6.   Unde nu e cap, vai de picioare trimis de
(14 feb 2008, 17:22:37
Viata lui Tractoras nu a fost altceva decat o fantezie cladita pe shpert si mangleala. Toate piesele si sculele dispareau de prin magaziile de unde facea practica cand era student, parca ar fi fost asistentul lui lui MamaOmida. S-a vazut clar cum a bagat de 5 ori mana in borcanul cu miere. De unde albinile l-au intepat. Toata lumea stie ca a mituit doctorul sa-i dea certificat medical de nebun ca sa scape de bulau. Daca avea un pic de minte(ca hotie are destula) statea acolo unde era...si la momentul potrivit poate se bucura de ceva. Asa a iesti la lupta cu PDL, partid mare care va castiga, pe merit, alegerile fara nici o problema.

La ora actuala, PNL nu mai este un partid cu demnitate si identitate istorica, ci o extentie a PSD si un cuibar care scoate euroi. La alegeri lumea va sanctiona imixiunea aceasta de doctrine numai de dragul puterii si al banului.

PDL este pe val.

6.1  RE: Unde nu e cap, vai de picioare trimis de
(14 feb 2008, 18:51:31
Uricec a platit medicul sa ii dea certificat. Asta dupa ce l-a scos din garaj unde se ascundea sa nu-l salte politia. La vremea respectiva PD-ul a fost cel care l-a ajutat pe Nichitean sa nu faca puscarie. Omu' pur si simplu n-a inteles ca el nu mai are ce cauta in politica pentru ca e compromis. Dar... s-a dus la PNL. Foarte tare. Aia cred ca au uitat sau sunt prea prosti. Din doua... amandoua!
7.   Pdl e in val la vale trimis de
(14 feb 2008, 18:49:46
daca obtineti 5% e mult asa ca bucurati va
8.   Tractorasul....sapa in PD... trimis de
(14 feb 2008, 19:10:17
mai oameni buni, sunteti derizorii..

Pai era normal ca Prodan sa-i ia functia ..pe nimic, sa fie senator, presedinte de comisie parlamentara, presedinte PNL-Sv, iar binefacatorul lui " Brandusel 5-voturi" sa mearga la UDMR...?

pai nu este Tractorasul, mascota PNL+Prodan..sa-l tina aproape, ca nu se stie, la viitoarele alegeri, iar ai ia locul ...daca e mai bun...vai de zilele tale d-le teleguta (..a se siti ce-a mai ramas din tractoras...)
9.   Pnl, singurul partid credibil trimis de
(15 feb 2008, 10:02:09
Oricat sar da peste cap celelalte partidulete, PNL - ul este singurul partid care a promis si a facut ceva pentru Romania. Restul, o gasca de gargaristi, cutitari platiti. Lumea este lamurita cu oameni de tipul lui Basescu, Stolo, Marza, Fluturas, Boc-Poc, Elena Udrea si mai nou, Lenuta Basescu. Chiar pentru asa ceva au murit oameni in Revolutie? Hahalerelor, zdrentelor, chiar sunteti fara rusine. Astept.
10.   Treci la garaj!!! trimis de
(15 feb 2008, 14:26:46
Draga Brandusel, tu nu mai ai nicio treaba cu fosta organizatie PD si acuma incepi sa sapi prin cimitir dupa niste morti ai politicii sucevene!!! Doresc sa-ti amintesc ca acum un an ai falsificat alegerile... naravul nu se schimba! Vei proceda la fel si acum in PNL!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte