Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Din ciclul “căţeii latră la tren” locotenentul domnului Mârza, Ovidiu Donţu are normă să atace PDL şi liderii acestui partid.

Cu o neruşinare cronică, Donţu are tupeul de a vorbi despre promisiuni neonorate, când din cauza cârdăşiei Patriciu – Iliescu ministrul Flutur a fost scos din Guvern.

Legat de pensionari, reamintim PSD-ului că ministrul Flutur a fost cel care a iniţiat Legea rentei viagere pentru persoanele în vârstă care îşi vând sau arendează terenurile, în schimb primind între 50 şi 100 euro pe an până la sfârşitul vieţii.

Pentru fermieri, tot ministrul Flutur a fost cel care a reuşit performanţa de a absorbi un miliard de euro într-un an şi jumătate cât a fost la conducerea Ministerului Agriculturii. În perioada mandatului său au fost aprobate peste 2000 de proiecte pentru care fermierii au primit o dobândă redusă la 5%.

A fost introdusă asigurarea culturilor agricole şi a efectivelor de animale cu o primă de 50% asigurată de minister.

Pe lângă acestea circa 30.000 de fermieri au primit sprijin consistent pentru achiziţionarea de motocositoare, aparate de muls, aparate de răcire etc.

Ministrul Flutur a negociat la capitolul agricultură posibilitatea aducerii gazului metan în mediul rural prin atragerea de fonduri structurale odată cu aprobarea planului de dezvoltare rurală. În schimb Gavril Mîrza a amanetat viitorul a 66 de localităţi din judeţ cu un proiect aflat în mocirlă şi care este cercetat de DNA.

Legat de conducta ce transportă gazul metan către Vatra Dornei, trebuie ca populaţia să ştie că documentaţia pentru această lucrare a fost înaintată către minister în perioada ministrului Remeş, la câteva luni după plecarea domnului Flutur.

Despre proiectul Utilităţi şi mediu vom prezenta în perioada următoare un serial prin care vom încerca să elucidăm feţele ascunse ale acestui proiect.

Suntem dispuşi să organizăm un curs de formare pentru purtătorii de cuvânt ai PSD pentru ca aceştia să nu mai iasă cu prostii şi minciuni gogonate.

Biroul de presă PDL Suceava
Deputat Romică Andreica

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Comunicat de presă2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   UTILITATI SI MEDIU-GAZELE trimis de
(14 feb 2008, 12:44:30
TOti Sucevenii din cele 62 localitatii au fost dusi in eroare de Baronul sef MIRZA impreuna cu fantoma de stors banii @BUCOVINAECOTERMGAZ- cacealma de societate in fruntea careia a fost pus alt cercetat penal cu fonduri SAPARD in familie -VELEANU - si aceasta societate era sursa de bani pentru mirza si psd. Gazul se aduce prin retele de operatorul NATIONAL -TRANSGAZ- care este socitate si face si exploatarea, iar in localitati se prezinta societati cu bani la licitatie (asa cum au fost) si executa retelele si exploatarea. Toata stagnarea si inghetul de frig al CIMPULUNGENILOR se datoreaza d-l BARON MIRZA SI CLICII LOR- MULTUMITILOR SUCEVENI SI MAI ALES CIMPULUNGENI PRIN VOTTTTTTTTTTttttttttttt....... MIRZA.
1.1  RE: UTILITATI SI MEDIU-GAZELE trimis de
(14 feb 2008, 19:01:42
in acest mandat de deputat,andreica se poate lauda ca a reusit sa se ingrase cu vreo 30 kg muncind din greu pt. binele urbei pe care din pacate o reprezinta.in loc sa dea comunicate mai degraba ar face ceva pentru oras.ce dulce mai e ciolanul,nesimtitule!!!!
2.   Andeica mars acasa trimis de
(14 feb 2008, 12:51:24
Ba nebunule tu nu intelegi sa nu mai scrii la ziar ca esti penibil??Fugi repede ca se raceste K U R U L lui flutur,du-te sa-l mai pupi oleaca poate te mai baga in seama!!!O sa vedeti voi fosti pld-isti ce va pregatesc cei din fostul pd dupa alegeri!!!
3.   Mare colivie... trimis de
(14 feb 2008, 15:33:18
Mare colivie cu papagali ati mai facut la SV cu PD-L-ul asta... Ce e mai interesant e ca fiecare `marcant` de prin PD-L are cate un complex. De la ling_ul asta mic de la SV, care vb despre ce face Flutur, la padurar care cand apare vb numai despre ce face / a facut Stolojan, la Stolo care povesteste numai de Basescu. Mari caractere!

Ca sa parafrazez un parlamentar: m@-t@ stie ce faci in Parlament? Te-a votat lumea ca sa povestesti ce face si nu face Flutur? Uita-te frumosule ca ai in trei ani si jumatate doar 10 initiative legislative, dintre care UNA singura a devenit lege!!! Onor parlamentar... mai da-i masina, sofer, cabinet in teritoriu, zboruri gratuite cu Tarom-ul. LE merita, nu-i asa?

4.   Catzeii turbati a lui mirza trimis de
(14 feb 2008, 18:34:50
Eu zic ca dl Romica zice foarte bine. El spune adevarul cel adevarat. Lucru ce nu place hahalerelor semianalfabete a lui Mirza.

Dl Flutur a facut multe lucruri bune pt. tara cat a fost Ministru. Din nefericire, nu a putut sa-si duca pana la sfarsit planurile, fiindca tov Iliescu ia bagat sula un coaste lui CapDeCal sa scoata PD-ul de la guvernare, iar pe dl Flutur sa-l dea afara.

Din acest motiv, multe planuri nu au putut fi finalizare, iar acum hoiturile PSDiste ne spun nou ca dl Flutur nu s-a tinut de cuvant. Eu as zice ca este tocmai invers. Zdrentele PSD/PCR sunt cei care mint, fura, dezinformeaza si saboteaza cu buna-stiinta democratia.

Iar voi, lume de doi bani, tineti-va pliscul inchis sa nu vi-se vada mamaliga de pe dinti.

PDL este pe val.
4.1  RE: Catzeii turbati a lui mirza trimis de
(14 feb 2008, 19:05:29
fac orice pt.flutur! fac masaj,stau si capra,fac si o felatie! sunt cel mai devotat sclav! vreau si eu ceva de ros! vreun bulan de la gripa aviara,niste rumegus din padurile Bucovinei!
5.   Pt briceag din nou trimis de
(14 feb 2008, 19:20:53
Bricege, tu neobosit sustinator al lui flutur, vei fi intotdeauna primarul din umbra al Sucevei!!!!!!!!!Dar mai intai sa te stergi la gura cu niste hartie igienica ca sa fii mai prezentabil!
6.   PTR. SABIE CU LUNETA trimis de
(14 feb 2008, 20:21:26
MAI PUSCA CU CASTANE TU MAI AI SINGE INFESTAT CU SECERA SI CIOCAN,ESTI PROST ,SPUNE CITEVA REALIZARI ALE P.S.D.ului IN AFARA DE CORUPTIE ... IAR IN CE PRIVESTE COMUNICATUL DE PRESA NUMINDUL LOCOTENENT ESTE O ABERATIE EU AS SPUNE CEL MULT FRUNTAS ,CE NAIBA.....
7.   Nota 10 pt Gica!!! trimis de
(14 feb 2008, 22:51:25
Eu nu susitn psd, chiar familia mea a avut mult de suferit din cauza comunistilor!Cat despre gradul lui andreica, ai nimerit-o bine de tot!!!!!!!!!!!!!Cred ca PNL este singurul care merita votat ATENTIE PE PLAN LOCAL!!!!!!!!!Da-l incolo de flutur si de lungu!!!!!!!!
8.   Succes!!! trimis de
(15 feb 2008, 14:12:09
Succes PDL-ului in lupta impotriva comunistilor PSD. Ne-au furat suficient incepand din 96.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte