Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mărinimie

PNL Suceava nu-l exclude încă pe Ion Lungu, pentru a-l feri de “cazier politic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au anunţat că momentan nu intenţionează să-i excludă din partid pe primarii care şi-au anunţat candidatura pentru un nou mandat din partea PD-L. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, a declarat că în ceea ce-l priveşte pe primarul Ion Lungu, care a anunţat că intenţionează să candideze din partea PD-L, acesta este în continuare membru al PNL, însă nu mai deţine nici o funcţie în cadrul partidului.

„După părerea mea, excluderea din partid este un lucru extrem de grav, care în opinia mea poate marca cariera politică a unei persoane pe parcursul a foarte mulţi ani”, susţine Zarojanu.

Deşi la prima vedere declaraţiile acesteia par a fi cât se poate de mărinimoase, bunăvoinţa liberalilor nu ţine la nesfârşit. Astfel, Angela Zarojanu a anunţat că Ion Lungu are termen până la sfârşitul lunii februarie a.c. să demisioneze din PNL.

Ea consideră că în situaţia în care Ion Lungu îşi va depune din proprie iniţiativă demisia, are toate şansele să se înscrie „curat” în PD-L.

„Eu am considerat că este normal să-i acord domnului Ion Lungu un răgaz până la sfârşitul lunii februarie, pentru ca dumnealui să facă pasul care este necesar, şi anume demisia din PNL. Pe de altă parte, având în vedere că el vrea să facă politică şi în continuare, cred că este normal să nu poarte după el un cazier politic pe care să scrie exclus din PNL”, susţine Angela Zarojanu.

Mai mult, ea a subliniat că Ion Lungu nu va fi încă exclus din PNL, astfel încât acesta să nu se considere o victimă a acestei formaţiuni politice.

Reamintim că Ion Lungu a fost îndepărtat de la conducerea Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava după ce a anunţat că intenţionează ca la viitoarele alegeri locale să candideze din partea PD-L pentru un nou mandat de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

 

Steiciuc: „Trebuiau să-şi dea demisia”

La rândul său, vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, a declarat că în opinia sa, toţi primarii liberali care şi-au anunţat candidatura din partea PD-L ar fi trebuit să plece din rândul liberalilor.

„Ar fi fost frumos ca respectivii să-şi fi dat demisia din PNL, pentru că trebuie să-şi asume un act până la capăt”, este de părere Steiciuc. El a adăugat că în situaţia în care primarii în cauză nu vor avea curajul să demisioneze, ei trebuie să fie excluşi din PNL, însă această decizie trebuie să fie luată de organizaţiile liberale din care fac parte.

„Când un primar a decis să candideze din partea altui partid, fără a-şi da demisia din PNL, el creează o stare de confuzie şi un rău. În momentul în care creează această stare de confuzie, şi PNL ar putea să-i creeze lui un rău. Dar PNL nu doreşte acest lucru. Pentru că acum răul nu este să-l dai afară”, a încheiat Mihai Steiciuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava nu-l exclude încă pe Ion Lungu, pentru a-l feri de “cazier politic”.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL Suceava nu-l exclude încă pe Ion Lungu, pentru a-l feri de “cazier politic”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Zarujan & Steiciuc trimis de
(14 feb 2008, 11:23:19
Nu o sa-l muste de partea dorsala pe Lungu! Si nu pentru ca nu ar aeva cu ce. Dar de ce? Simplu. Pentru ca tot ceea ce i sepaote efectiv pune in circa Lungului, cel putin la fel de bine i se poate pune in circa si lui Zarajan si Steiciuc. Deci PNL a sa inghita galusca si cu asta basta. De altfel PNL-ul s-a cam invatat s-o "ia in bot", politic vorbind. Ce-i drept, multe si le-au facut cu minuta lor.
1.1  RE: Zarujan & Steiciuc trimis de
(15 feb 2008, 04:09:43
da sigur mai care esti tu de pe la pnl nu mai linge atata funduletele lui zarujanu si steiciuc
2.   Nu e chiar asa, Lungu a fost tot timpu un taran trimis de
(14 feb 2008, 12:48:43
Lungu a fost tot timpu un taran ordinar si fals, iar tot ce a facut el a facut sprijinit de echipa PNL (consilieri locali) care au votat sedinta de sedinta proiectele intocmite de ei.Lungu acum nu face decat sa manance K.K.T. spunand ca echipa lui sunt cetatenii Sucevei bla bla bla, cand el nu putea misca doua degete daca nu avea sustinerea PNL in CL (Barba si ai lui ar fi votat tot timpu impotriva, la fel si Iordache!!!)

Eu sunt foarte dezamagit de Lungu si sigur nu o sa il mai votez, sa se duca sa faca spectacole la el in curte la Salcea!!!!

Cat despre Steiciuc si Zarojan, nu am ce sa le reprosez, nu am auzit nimic de rau despre ei.Stiu ca oamenii astia sunt cu bun simt fata de gunoiul asta de primar tradator!
2.1  RE: Nu e chiar asa, Lungu a fost tot timpu un taran trimis de
(14 feb 2008, 14:49:19
AI DREPTATE!
2.2  RE: Nu e chiar asa, Lungu a fost tot timpu un taran trimis de
(15 feb 2008, 04:11:59
da sigur mai care esti tu de pe la pnl nu mai linge atata funduletele lui zarujanu si steiciuc
3.   Nu e chiar asa trimis de
(14 feb 2008, 15:12:33


sunteti tare porniti, fiti altfel

nu consider ca e tradator, a mers acolo unde e mai bine.

din toate astea, Suceava a castigat, veti vedea.
4.   Dati sanse trimis de
(14 feb 2008, 15:23:08
Vad ca aveti o problema cu tradarea......Poate ca sunt propriile voastre proiectii asupra unui om care pana una alta nu a tradat pe nimeni, cel putin nu cetatenii .El este primarul nostru, iar noi ar trebui sa ne raportam la fapte, la rezultatele sale ca primar care trebuie subliniat ca nu sunt putine si sa luam in considerare proiectele unele finalizate, altele in curs de finalizare, altele care se vor finaliza daca vom avea incredere si vom acorda o sansa unui om care VREA SA FACA CEVA.

dar daca o sa stam tot timpul numai sa barfim si sa vedem partea goala a paharului, atunci o sa ne meritam soarta........oricare ar fi ea
5.   Noi sucevenii l am uitat pe lungu trimis de
(14 feb 2008, 18:51:32
are cazier de cand a devenit traseist
5.1  RE: Noi sucevenii l am uitat pe lungu trimis de
(14 feb 2008, 21:58:39
nu cred ca o singura persoana poate reprezenta populatia sucevei....asa ca mai usor cu generalizarile ca nu transmiti nici un mesaj subliminal cu expresia,,noi sucevenii'', asa ca vezi de treaba mare psiholog ce esti........ha ha ha
6.   Fii fara grija lungule ca vei castiga trimis de
(14 feb 2008, 22:01:17
noi bazaristii am avut ceva de spus si data trecuta si de data astava fi la fel

Fortza Lungu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte