Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atacuri

PSD îl ţine în corzi pe Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni continuă foiletonul dedicat liderului judeţean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, aducând în prim plan alte „lucruri nepotrivite” pe care acesta le-a promis în campania electorală din 2004, dar nu le-a realizat.

La butoane s-a aflat ca şi altădată purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care a lansat pe piaţă alte trei promisiuni ale fostului liberal Gheorghe Flutur. El a amintit de acordarea unei rente viagere pe viaţă cuprinsă între 50 şi 100 de euro la hectar persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani care-şi arendează terenurile, acordarea unui ajutor de 15.000 de euro tinerilor pentru înfiinţarea unor ferme de tip familial şi de extinderea reţelei de gaz metan.

 

„Rămâne ca cetăţenii să judece dacă vor da votul unor oameni care mint de îngheaţă apele” 

Donţu a vorbit de piedicile pe care le-a pus Flutur proiectului „Utilităţi şi mediu la standarde europene”, mai ales pe componenta de gaz.

„Nu numai că senatorul Flutur nu a adus nici o energie extinderii vreunei reţele de gaz metan în judeţul Suceava, dar să ne aducem aminte că a şi împiedicat, în cadrul programului „Utilităţi şi mediu”, realizarea componentei de gaz metan.

Este cunoscut faptul că reţeaua de gaz metan nu a putut să o treacă prin fondul forestier decât la câteva zile după ce Gheorghe Fluture a părăsit funcţia de ministru. Atunci ministrul Remeş a fost cel care a aprobat acest lucru. Acestea sunt următoarele trei lucruri nepotrivite pe care le-a spus domnul senator Gheorghe Flutur pentru a obţine votul cetăţenilor”, a declarat Ovidiu Donţu.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava spune că rămâne la latitudinea cetăţenilor judeţului să judece dacă au nevoie şi vor susţine prin votul lor „oameni care sunt în stare să mintă de îngheaţă apele, să ducă lucrurile la promisiuni extreme doar pentru a le cuceri votul”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îl ţine în corzi pe Flutur.
 Vizualizări articol: 1041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
PSD îl ţine în corzi pe Flutur3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   STRONTU trimis de
(14 feb 2008, 11:25:20
ce te agiti mai Zdrontule? nu te uiti cum arati? poate ai tu ceva in cap, dar esti destul de prost politician. cu cat dati mai tare in d-ul Flutur mai tare il ridicati. PSD e terminat si incearca sa pai scoata cate o buba ca tine si sa spuna cate ceva. Strontu, Adormitei si Dezvirginel e trio care iese in fata la voi. mare echipa, mare caractere. tu esti ca o buba cu chelie, fetita roscata e ca o mumie iar dezvirginel se crede primarel. vai de mama PSD-ului. sa va ia Marza cu el in Congo.
2.   BARONIADA IMPOTRIVA PD-L trimis de
(14 feb 2008, 12:34:18
NU tine nimic din BARONIADA VOASTRA IN FRUNTE CU BARONUL SEF -MIRZA GAVRIL - de geaba incercati prin fel de fel de oamenii pusi tot de BARONUL SEF, In frunte cu el Mirza LASATINEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeee
3.   Cine este omul trimis de
(14 feb 2008, 14:09:50
flutur este cel mai mare mincinos,demagog si oportunist care a existat pe pamintul Bucovinei,sa ne amintim numai campania din 2002-2004 care a facut-o cu IPS Pimen,care l-a ajutat,i-a dat credibilitate,l-a intarit impotriva PSD-ului,iar drept rasplata a facut tot posibilul in 2005 sa ia padurile Fondului sa-l minta pe IPS ca se da legea 247 si se retrocedeaza tot.Hotarirea CC avea portita de contestare dar dl ex.ministru si-a umflat narile a tunat si-a fulgerat ca vrea ordine in judet pe acasta linie,si sa fie retras de urgenta din membrii care au infiintat fundatia in 2000.

S-a vazut cum comunistul din el iese la iveala,cum nici prin gind nu ii trecea sa retrocedeze padurile,iar acum cind sta la masa cu av.Ursu cu care a clocit o falsa fundatie cu care Fondul Arhiepiscopiei se judeca-toate intrbarile au un raspuns,si se vede cine este omul. RUSINE. Binele facut sa se intoarca inzecit iar marele si sfintul Stefan,la care a facut nu odata caz,sa-i trimita prin fax Blestemul .
4.   Dontu, care-si linge de muci clontzu trimis de
(14 feb 2008, 17:47:30
Nimic nu este adevarat din ceea ce spune Dontu asta cu cap de Martian. El este insarcinat(pe la spate) de partidul comunistilor, reprezenat de Mirza sa defaimeze numele bun pe care-l are dl Flutur in jud. Suceava.

Toate bazaconiile cu padurea, gazele si banii sunt doar niste speculatii.

Dl Flutur poate veni cu dovezi probatorii ca nu este adevarat ce zice "Martianul", tzucalarul lui Mirza, dar este extrem de ocupat si, nu poate.

Baronul Mirza ar trebui, hai sa spunem "onorabil", sa-si incheie activitatea la CJ, fiindca oricum, nu mai pupa fotoliul de vataf. Lumea s-a desteptat.

Iar Dontu, sa nu-si mai bage in kaka clontzu!
5.   Xxx trimis de
(14 feb 2008, 18:52:04
Are dreptate domnul Dontu...UNDE-I GAZUL PROMIS PTR MUNICIPIUL C-LUNG ,DOMNULE FLUTUR????????????????? Acum vreti voturi de la noi????? Rusine,hoooooooooo

6.   P.S.D. istilor ciocu mic trimis de
(14 feb 2008, 18:57:55
bai voi chiar va considerati niste sfinti. ar trebui sa luati legatura cu Patriarhia sa trieze citiva si sa va picteze pe citeva biserici, de exemplu SFINTUL GAVRIL CEL MARE DE LA SUCEAVA sau ARHANGHELU IORDACHE ...Ce mama dracului a-ti facut in 10 ani cit a-ti fost la putere si a-ti GUVERNAT tara asta. sau aveti gusa si nu puteti inturna capul sa vedeti inapoi ....rusineeeeeeeeeeeeeee......
7.   Ceausescu = Basescu, Bobu = Flutur trimis de
(15 feb 2008, 09:48:49
Nicchitean are dreptate, trebuie sa spuna tot ce stie si atunci sa vedeti surprize. Sub pielea de mielusel a lui Flutur se ascunde un mare porcm care ne crede pe toti ceilalti prosti. Chiar nu vedeti ca acesti PDL-isti (majoritatea fosti activisti) sustin un Basescu care are exact apucaturile lui Ceausescu? Cine este acest Flutur, un Bobu reesapat, iar ceilalti niste lingai care pentru un os de ros ar pupa in fund pe oricine. Nu mai tine vrajeala.
8.   Miselul! trimis de
(15 feb 2008, 14:08:57
Cetatenii vor decide! Flutur va fi presedintele consiliului judetean Suceava. Am vazut aseara la TV cat de marsav poate fi Dontu asta. El este invatat de Mirza sa procedeze in stil KGB cu inregistrarile audio. Draga Dontu Sucevenii vor sanctiona PSD-ul pentru prostiile facute incepand din 96.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte