Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

„Un partid ca PSD, beneficiar al marilor privatizări, nu are dreptul să vorbească”

PSD este puternic marcat de începutul sfârşitului, din punct de vedere politic, prin formarea PDL.

Biroul de presă al PDL doreşte să facă următoarele precizări:

Este bine că PSD-ul îşi recunoaşte un tentacol, prin fostul deputat Culiţă Tărâţă, împotriva căruia domnul ministru Flutur a făcut demersuri la DNA pentru anularea contractului de închiriere din Insula Mare a Brăilei, contract încheiat în perioada guvernului PSD. Justiţia şi-a spus cuvântul şi a reţinut crearea  unei pagube de 200 miliarde lei.

Este ridicol să interpretezi o poză, în care la o expoziţie a crescătorilor de animale în care apărea, printre alţii, Culiţă Tărâţă alături de domnul senator Flutur. După logica bolnavă a PSD-ului săptămâna viitoare vor scoate poza de la Iaşi în care Ion Iliescu era prins în aceeaşi horă cu Gheorghe Flutur.

Ordonanţa de care se face vorbire, votată de cele două Camere ale Parlamentului, conform notei de fundamentare privea acordarea riscului normal de  serviciu în cantoanele silvice pentru personalul de pază şi asigurarea unor concordanţe în ceea ce priveşte preţul mediu al lemnului în stabilirea despăgubirilor.

Sunt atacuri ieftine care arată cât de primitiv şi de lipsit de argumente este  PSD-ul în ajunul campaniei electorale.

Un partid ca PSD, beneficiar al marilor privatizări, un partid ai căror lideri sunt cercetaţi de DNA pentru modul găunos de folosire a sponsorizărilor nu are dreptul să vorbească până nu-şi justifică aceste acuzaţii.

Le vom solicita, în perioada următoare, explicaţii cu privire la modul în care PSD-ul a înţeles să conducă judeţul în atâtea mandate.

Romică Andreica, purtător de cuvânt al PD-L Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Un partid ca PSD, beneficiar al marilor privatizări, nu are dreptul să vorbească”.
 Vizualizări articol: 550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
„Un partid ca PSD, beneficiar al marilor privatizări, nu are dreptul să vorbească”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dor trimis de
( 7 feb 2008, 13:42:52
Romica mi-e dor de tine stiu ca te-ai ajuns acu si bei numai scumpeturi da ai sa revii tu la vorona in curind sa impartim din nou punctul termic ca pe vremuri. Sa aduci o bucata de slanina cind ai sa vii ca paine fac eu rost.
2.   Ce moaca!!! trimis de
( 7 feb 2008, 18:25:46
Bai Romica, bai omule bai, schimba-ti moaca asta de betiv. Ai deja gura formata dupa gatul sticlei sau a damingenei. Cred ca erai dupa o betie si nu ti-a ajuns moarea de varza ca sa te trezesti. Romica, mai bine pune-ti in ziare o poza in care ti strans un halba de bere, ca sa vada lumea ca esti un barbat adevarat.Tu poti ridica doar paharul si salarul(de parlamental inca). Am sa-mi fac un poster cu moaca ta pentru al ezpune la sedintele societatii "Alcolicii anonimi". Sigur ca tu ai trecut pe acolo dar te-au dat afara fiindca veneai beat la sedinte. Romica maine te caut la bodega. Sa fii acolo, la locul tau, daca lipsesti nu-ti mai dau bani pentru bautura.
3.   Omu si partidu trimis de
( 7 feb 2008, 18:44:35
D-lui Romica ,purtator de cuvant(ca de alt ceva nu poate fi) a pdl Suceava. Dupa culoare si nume credeam ca faceti parte din Partida romilor,iar dupa comportament sunt sigur ca va apropiati de satra. Dar ce sa-i faci,asa-i cu traseistii.Sper ca ce-i din partida romilor n-or sa va primeasca. Si apropo de domnul flutur(cu f mic);cand te plimbi in caleasca cu Culita Tarata in vazul lumii, se cheama ca ai niscai afaceri impreuna.Sa nu uitam de aviara:flutur(ca domn nu-i pot spune) ii vindea apa chioara lui Culita,iar acesta chiar o cumpara, castigul pe din doua.Merita studiata si relatia intre ex-ministrul flutur si magnatul agrar Tarata.Ce facilitati i-o fi acordat flutur total dezinteresat?Cineva spunea ca padurea trebuie pazita de silvicultori iar cu flutur lucrurile s-au dovedit conforme cu zicala. Domnule romica,ninimatale nu stai prea bine cu logica;la hora la Iasi se prind mii de oameni,si nu m-ar mira ca flutur sa se fi dat mai spre domnul Iliesu,ca apare mai mult pe sticla,
4.   Omu si partidu trimis de
( 7 feb 2008, 18:50:09
dar cand din trei oameni unul este flutur iar altul este Culita Tarata,va rog sa ma scuzati. Sper ca flutur va ajunge unde-i este locul:dupa gratii!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte