Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 feb 2008 - Anul XIII, nr. 31 (3712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Liberalul Cristache s-a supărat pe Orest Onofrei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul consilierilor judeţeni ai PNL Suceava, Bogdan Cristache, s-a supărat pe prefectul Orest Onofrei, după ce acesta a pus sub semnul întrebării corectitudinea aprobării bugetului judeţului pentru anul 2007 şi împărţirea sumelor pentru bugetele localităţilor.

Cristache a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că suspiciunile lui Orest Onofrei cu privire la adoptarea bugetului nu sunt justificate, iar pentru a-şi justifica afirmaţiile prefectul ar fi trebuit să fi explicat mai mult care ar fi neregulile pe care le reclamă. El a adăugat că în situaţia în care prefectul Onofrei va continua să creadă că bugetul judeţului Suceava nu a fost aprobat corespunzător, poate apela la instanţă pentru a contesta legalitatea hotărârii de Consiliu Judeţean.

„Îmi pare rău că nu a explicat puţin mai tehnic la ce se referă acele îndoieli. Dar cu siguranţă, dacă el crede că sunt nereguli, înseamnă că noi, cei 31 de consilieri judeţeni care am votat bugetul, nu ştim ce facem. Eu afirm cu toată responsabilitatea că acel buget a fost întors pe toate feţele, analizat şi reanalizat, şi nu am găsit nici un motiv să nu-l votăm”, a declarat liderul consilierilor judeţeni liberali.

Din declaraţiile făcute de Bogdan Cristache ar putea să reiasă şi faptul că prin afirmaţiile lui Orest Onofrei, acesta i-a „atins” şi pe consilierii judeţeni ai PNL Suceava, partid care l-a susţinut pe prefect pentru a ocupa această funcţie.

În aceste condiţii, Cristache a ţinut să sublinieze faptul că votul dat de reprezentanţii PNL în deliberativul judeţean a demonstrat că aceştia lucrează în echipă şi au acelaşi punct de vedere. El a mai adăugat că problemele legate de buget i-ar fi putut fi explicate direct prefectului Onofrei.

„Nu am putut să fac acest lucru pentru că domnul prefect are un program la serviciu, în timpul căruia, prin statutul lui de funcţionar, nu are voie să facă politică. Şi se fereşte să aibă contact cu anumiţi oameni politici. Mai mult, el singur a declarat că de când a fost pus în funcţie că este ocupat 24 de ore din 24. Şi de asta îmi pare rău că nu mai avem ocazia să mergem duminica la pescuit, ca pe vremuri, ca să mai stăm de vorbă”, a mai spus liderul consilierilor PNL Suceava.

 

”Consilierii judeţeni ai PNL Suceava lucrează ca o echipă unită”

Bogdan Cristache a declarat că şedinţa de Consiliu Judeţean în care s-a votat bugetul pe anul 2008 a demonstrat că echipa liberală de consilieri este unită şi are o strategie clară de acţiune. EL a spus că până nu cu mult timp în urmă, în „funcţionarea” acestei echipe au existat o serie de disfuncţionalităţi, justificate prin plecările unor consilieri intraţi în deliberativul judeţean în anul 2004.

„Acele disfuncţionalităţi se referă la faptul că în permanenţă, prin fostul nostru coleg Dan Cadariu, ni s-a cerut să votăm împotrivă la orice. Să provocăm tot felul de scandaluri, să căutăm dovezi că preşedintele şi executivul Consiliului Judeţean fac nu ştiu ce minuni. Am făcut tot felul de anchete de comisii de verificare, dar nu am găsit nimic spectaculos”, a spus Cristache.

El a adăugat că după aceste plecări, în cele din urmă echipa consilierilor judeţeni liberali a reuşit să-şi stabilească o strategie clară şi să aibă un mod de acţiune unitar.

„Probabil că cei din PLD au vrut să facă tot ce le stă în putinţă să distrugă cât mai mult din organizaţia judeţeană a PNL, şi mai cu seamă înainte de alegerile locale din 2008. Noi considerăm că nu prea au reuşit în demersul lor negativ”, a mai spus Cristache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalul Cristache s-a supărat pe Orest Onofrei.
 Vizualizări articol: 1700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalul Cristache s-a supărat pe Orest Onofrei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca onoare nu e... trimis de
( 7 feb 2008, 11:24:13
Halal politicieni avem. Unde-au facut hardau de scuipat, acolo le e bine. Nu le e draga onoarea, pupa papucul sultanului Base. Se dau mareti in judet iar apoi se milogesc la stapan. Daca Lungu si Onofrei si... nu faceau smecheria, ii credeam oameni cinstiti si cand colo... Luati-va talpasita mai repede...
2.   Plecare trimis de
( 7 feb 2008, 11:32:47
Ha ! Isi pregateste si asta plecarea la PD-l. Traseist de prima mana! Vede cine e pe val si hop si el! Ce sa mai spui decat ca iti e scarba!

2.1  RE: Plecare trimis de
( 7 feb 2008, 13:16:15
Draga vascauti cind mai vii la bucuresti nu mai sari peste linia de tramvai.
3.   Bogdan cu sclifose de PNList trimis de
( 7 feb 2008, 17:52:29
Mai Bogdanel mai, dar cand PNLul sta capra la PSD si alimneteaza pe hotii comunisti cu bani nu mai esti suparat.

Hai siktir, lepra!
3.1  RE: Bogdan cu sclifose de PNList trimis de
( 8 feb 2008, 10:41:47
S P

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui umplut în croissant 4 porţii – 60 minute 2 piepţi de pui500g aluat de foitaj400g ciuperci pleurotus proaspete1 căţel de usturoi100ml ulei1 leg. pătrunjel1 ou± sare, piper 1. Toacă mărunt ciupercile pe care le-ai curăţat şi spălat.... Citeşte