Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 29 (5236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robert De Niro şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Actorul american Robert De Niro, câştigător a două premii Oscar, şi-a "cimentat" locul în istoria cinematografiei americane, luni, lăsându-şi amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa celebrului cinematograf Chinese Theatre din Hollywood, Los Angeles, informează Reuters.

Robert De Niro, în vârstă de 69 de ani, a ţinut cu această ocazie un scurt discurs de mulţumire.

"(Actorul) Joe Pesci mi-a spus întotdeauna că voi sfârşi cu picioarele prinse în ciment. Nu cred că se gândea la această ceremonie", a declarat De Niro, referindu-se la numeroasele filme cu gangsteri în care a jucat pe parcursul unei cariere de peste 40 de ani.

"Se spune că orice persoană din industria filmului are trei case - casa în care locuieşte, casa în care locuieşte prima lui soţie şi Hollywood. Eu iubesc oraşul New York, dar sunt mândru în acelaşi timp că sunt un cetăţean al Hollywood-ului. Vă mulţumesc pentru această onoare şi vă mulţumesc pentru faptul că mă faceţi să mă simt aici ca acasă", a adăugat De Niro.

Robert De Niro, care a înfiinţat Festivalul de Film Tribeca, în 2002, pentru a revitaliza viaţa economică din cartierul newyorkez Manhattan după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, se află în cursa pentru obţinerea celui de-al treilea premiu Oscar din carieră, graţie rolului secundar pe care îl interpretează în comedia cu accente dramatice "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

Billy Crystal, care a jucat rolul psihiatrului în comedia "Cu naşu' la psihiatru/ Analyze This" din 1999, în care De Niro interpretează rolul unui lider mafiot copleşit de atacuri de panică, a fost prezent la ceremonia de luni şi a lăudat abilitatea colegului său de breaslă de a juca cu multă dezinvoltură atât roluri de comedie, precum cele din franciza "Un socru de coşmar", cât şi roluri din registrul dramatic, precum cele din "Băieţi buni/ Goodfellas" şi "Şoferul de taxi/ Taxi Driver".

"Chiar şi în rolurile sale cele mai întunecate, precum cel din «Taurul furios/ Raging Bull», el putea să te facă să râzi, iar el a făcut asta cu vârf şi îndesat în filmul «Cu naşu' la psihiatru». Nu sunt obişnuit să vorbesc cu francheţe cu persoane necunoscute, dar pentru mine a fost o adevărată încântare să joc alături de acest geniu", a declarat Billy Crystal.

David O. Russell, regizorul filmului "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", a ţinut la rândul lui să laude sensibilitatea lui De Niro şi să îi mulţumească pentru faptul că a acceptat să joace în filmul său rolul unui bărbat al cărui fiu suferă de tulburare bipolară.

"Atunci când am citit pentru prima dată scenariul împreună, el a început să plângă, pentru că a cunoscut câteva persoane care suferă de tulburare bipolară. Multe familii nu sunt deloc străine de provocările pe care le aduce această boală şi ele trebuie să găsească aceeaşi magie şi aceeaşi dragoste pe care Bob (Robert De Niro) le are în suflet, iar el şi-a oferit sufletul pentru acest film", a spus David O. Russell.

Robert De Niro a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal cu rolul din filmul "Taurul furios/ Raging Bull" şi Oscarul pentru cel mai bun actor secundar cu rolul din "Naşul II/ The Godfather: Part II". Actorul american a mai fost nominalizat de alte cinci ori la premiile Oscar pentru rolurile din filmele "Taxi Driver", "Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter", "Revenire la viaţă/ Awakenings", "Promontoriul groazei/ Cape Fear" şi "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

Amprentele sale au fost imprimate în cimentul din faţa cinematografului Chinese Theatre din Hollywood, alături de cele ale altor actori celebri, precum Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Brad Pitt şi George Clooney.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert De Niro şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood.
 Vizualizări articol: 360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robert De Niro şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei