Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 sep 2012 - Anul XVII, nr. 225 (5130)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan a devenit ambasadoare a bunăvoinţei pentru ONUSIDA

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan, star la Bollywood şi fostă Miss World, a fost numită, luni, ambasadoare a bunăvoinţei pentru ONUSIDA şi va susţine pe plan internaţional programele de combatere a infectării cu virusul HIV, iniţiate de această organizaţie, informează Reuters.

Ea va avea totodată misiunea de a promova pe plan internaţional accesul tot mai mare la tratamentele cu medicamente antiretrovirale.

Aishwarya Rai Bachchan, care a născut primul ei copil în luna noiembrie, va colabora cu experţii de la Programul Organizaţiei Naţiunilor Unite de combatere a maladiei SIDA, organizaţie cunoscută şi sub numele de ONUSIDA (UNAIDS în engleză), pentru a promova "un nou plan global ce vizează eliminarea noilor infecţii cu HIV la copii şi menţinerea în viaţă a mamelor acestora".

Planul pe care îl promovează Aishwarya Rai Bachchan se concentrează în 22 de state, inclusiv în India, ţară care deţine peste 90% din noile infecţii cu HIV la copii. Celelalte 21 de ţări se află în regiunea africană subsahariană, unde numărul estimat al copiilor nou infectaţi cu HIV a scăzut cu 25 de procente, între 2009 şi 2011, au precizat reprezentanţii de la ONUSIDA.

Aishwarya Rai Bachchan, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, este căsătorită cu actorul Abhishek Bachchan şi a câştigat concursul Miss World în 1994. Aishwarya Rai Bachchan şi-a construit apoi o carieră de succes la Bollywood, cu filme precum "Hum Dil De Chuke Sanam" şi "Devdas".

Ea a jucat şi în filme străine, precum producţia americano-britanică "Mireasă şi prejudecată/ Bride & Prejudice" (2004), şi în câteva filme hollywoodiene ca "Ultima legiune/ The Last Legion" (2007) şi "Pantera roz 2" (2009).

Aishwarya Rai Bachchan a devenit, în anul 2003, prima actriţă indiană care a făcut parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes.

După acest succes, contractele publicitare şi rolurile au devenit tot mai numeroase şi mai consistente pentru Rai, despre care se spune că este în prezent actriţa cel mai bine plătită de la Bollywood.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan a devenit ambasadoare a bunăvoinţei pentru ONUSIDA.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan a devenit ambasadoare a bunăvoinţei pentru ONUSIDA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei