Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 iul 2012 - Anul XVII, nr. 168 (5073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adriana Lima, prima femeie însărcinată care apare în calendarul Pirelli

Modelul brazilian Adriana Lima este prima femeie însărcinată care va apărea în calendarul Pirelli.

Adriana Lima, care a anunţat în luna martie că este însărcinată cu al doilea copil, cu soţul ei, jucătorul de baschet sârb Marko Jaric, îşi arată formele de femeie însărcinată pozând într-o rochie neagră, într-un pictorial pentru ediţia din 2013 a calendarului Pirelli, informează femalefirst.co.uk.

Ediţia italiană a revistei Vanity Fair susţine că pictorialul a fost realizat la Rio de Janeiro. "Pentru prima dată, calendarul Pirelli din 2013 va prezenta o femeie însărcinată, Adriana Lima, cu o siluetă vizibil rotunjită de sarcină. A existat un precedent în 2004, însă atunci burtica nu se vedea în fotografii", se afirmă într-un articol publicat în Vanity Fair Italia.

În calendarul Pirelli pe 2013 apar alte 10 modele, alese pentru implicarea lor în diverse proiecte de caritate şi umanitare. Printre acestea se numără Elisa Sednaoui, Liya Kebede, Petra Nemcova, Isabeli Fontana şi Kyleigh Kuhn.

Instantaneele au fost realizate de Steve McCurry, un fotograf care şi-a câştigat notorietatea graţie unor imagini realizate în zonele cu conflicte militare, inclusiv în Afganistan. El calcă astfel pe urmele altor artişti celebri care au colaborat cu editorii calendarului Pirelli, precum Karl Lagerfeld şi Mario Sorrenti.

Adriana Lima, model al casei Victoria's Secret, este o colaboratoare mai veche a calendarului Pirelli, care prezintă în fiecare an o serie de modele celebre pozând în pictoriale fierbinţi.

În 2012, Adriana Lima a ocupat locul al patrulea în topul celor mai bine plătite modele din lume, cu venituri de circa 7,3 milioane de dolari, potrivit unui clasament întocmit de revista Forbes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adriana Lima, prima femeie însărcinată care apare în calendarul Pirelli.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adriana Lima, prima femeie însărcinată care apare în calendarul Pirelli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei